טוב...אני אתחיל מהתחלה.
מצטער שיצא לי להגיב לך רק היום על ההודעה שלך. המחשב שלי קרס ורק היום קבלתי אותו חזרה. יש פה כמה בעיות וכמה פרמטרים שצריך לקחת בחשבון. 1. לגבי האלימות נגדך: אתה היית צריך מייד אחרי המקרה להגיע אל תחנת המשטרה ולהגיש תלונה, וכך להרוויח יתרון יחסי מעל הילד תוקף, כרגע לו יש את היתרון היחסי מעליך. אך אם זאת, יכול מאוד להיות שאותו בחור מוכר למשטרה, ואז היתרון בה לטובתך, מפני שאתה זה שניבהלת ולו יש את הניסיון המשטרתי והיה לו מספיק שכל להגיש תלונה לפינך (לא שזה עוזר לבחור עם עבר פלילי). יכול מאוד להיות עוד, שהסיפור שהוא סיפור במתן עדות היא לא הגיונית ואז יש לך את היתרון עליו. 2. לגבי שליפת הנשק: שמע, זה ממש בעייתי, אתה לא שלפת בזמן תקיפה, לא שלפת כשהייתה סכנת חיים, אתה שלפת כי רצית להרתיע, בנוסף, השליפה נעשת אחרי המקרה כלומר, במודעות מלאה למעשך. מה שהפך את המקרה ליותר גרוע זה שחייל היה צריך לקחת ממך את הנשק. נגיד ותגיע למשפט, יהיה קשה להגן עלייך. אני לא חושב אי אפשר להגן כי אני מבין לליבך. לא קל להיות במצב שלך, נורא קל להגיד אני הייתי עושה אחרת... 3.לגבי עם כן יהיה משפט או לא: א. זה נורא תלוי בהמון דברים, יכול להיות שהוא יסגר מחוסר עניין לציבור. את אף אחד זה לא מעניין שמאבטח היה צריך לשלוף על איזה עבריין קטן ומושתן (תחלס מדובר פה על עברה של תקיפה בנסיבות מחמירות מצידך). ב. יכול להיות בגלל שהוא תקף אותך ראשון ומכירים אותו ויודעים איזה חומר אנושי הוא, החליטו לסגור את המקרה. ג. אם הוא לא יחליט לתבוע אותך, אז גם יש סיכוי שלא תהיה משפט. בנוסף, רוב הסיכויים שהוא הלך למשטרה היא בגלל שהוא יודע שזה מה שהוא צריך לעשות כדי לקבל יתרון ולכן הוא לא יגרור את זה לתביעה. בכל מקרה, אם יהיה משפט, תגיד לנו, אני לפחות יהיה מאחוריך ואולי נוכל לארגן איזה בלגן לטובתך. joshua