שלום חבר'ה.חדש פה ו...מודאג:

אם אני אחליט להיצטרף ! ............

זה יהיה " אך ורק ! , בעילום שם ! " כדיי ש-החברה שלי לא תדע על זה
,

avi1976

New member
אנחנו מצרפים בעילום שם ובחשאיות!!!

העבודה שלנו נעשית מתחת לפני השטח עד שיבוא הבום הגדול... ואז לכל מי שלמעלה כבר יהיה מאוחר מדיי והוא כבר לא יוכל להתנגד לכם!

../images/Emo13.gifבהצלחה לכם../images/Emo70.gif../images/Emo45.gifעלו והמשיכו../images/Emo127.gif

רק מאבק עד הסוף יוכל להזיז דברים ! . צריך להגיע עוד לכנסת כדיי לנסות להשפיע .

joshh

New member
טוב...אני אתחיל מהתחלה.

מצטער שיצא לי להגיב לך רק היום על ההודעה שלך. המחשב שלי קרס ורק היום קבלתי אותו חזרה. יש פה כמה בעיות וכמה פרמטרים שצריך לקחת בחשבון. 1. לגבי האלימות נגדך: אתה היית צריך מייד אחרי המקרה להגיע אל תחנת המשטרה ולהגיש תלונה, וכך להרוויח יתרון יחסי מעל הילד תוקף, כרגע לו יש את היתרון היחסי מעליך. אך אם זאת, יכול מאוד להיות שאותו בחור מוכר למשטרה, ואז היתרון בה לטובתך, מפני שאתה זה שניבהלת ולו יש את הניסיון המשטרתי והיה לו מספיק שכל להגיש תלונה לפינך (לא שזה עוזר לבחור עם עבר פלילי). יכול מאוד להיות עוד, שהסיפור שהוא סיפור במתן עדות היא לא הגיונית ואז יש לך את היתרון עליו. 2. לגבי שליפת הנשק: שמע, זה ממש בעייתי, אתה לא שלפת בזמן תקיפה, לא שלפת כשהייתה סכנת חיים, אתה שלפת כי רצית להרתיע, בנוסף, השליפה נעשת אחרי המקרה כלומר, במודעות מלאה למעשך. מה שהפך את המקרה ליותר גרוע זה שחייל היה צריך לקחת ממך את הנשק. נגיד ותגיע למשפט, יהיה קשה להגן עלייך. אני לא חושב אי אפשר להגן כי אני מבין לליבך. לא קל להיות במצב שלך, נורא קל להגיד אני הייתי עושה אחרת... 3.לגבי עם כן יהיה משפט או לא: א. זה נורא תלוי בהמון דברים, יכול להיות שהוא יסגר מחוסר עניין לציבור. את אף אחד זה לא מעניין שמאבטח היה צריך לשלוף על איזה עבריין קטן ומושתן (תחלס מדובר פה על עברה של תקיפה בנסיבות מחמירות מצידך). ב. יכול להיות בגלל שהוא תקף אותך ראשון ומכירים אותו ויודעים איזה חומר אנושי הוא, החליטו לסגור את המקרה. ג. אם הוא לא יחליט לתבוע אותך, אז גם יש סיכוי שלא תהיה משפט. בנוסף, רוב הסיכויים שהוא הלך למשטרה היא בגלל שהוא יודע שזה מה שהוא צריך לעשות כדי לקבל יתרון ולכן הוא לא יגרור את זה לתביעה. בכל מקרה, אם יהיה משפט, תגיד לנו, אני לפחות יהיה מאחוריך ואולי נוכל לארגן איזה בלגן לטובתך. joshua

d r o r y

New member
תודה רבה:

תודה על ההסברים ועל העידוד. אשמח לעדכן אתכם בהתפתחויות חיוביות בנושא.

דרור המשטרה רק לטובת החברה ../images/Emo70.gif

המשטרה אף פעם לא תבוא לקראת המאבטחים
, חבר שלי אתיופי שהיה במיקרה גם צולע ובקושי דיבר עברית נכשל בתרגיל משטרה ועוד ניקנס לטובת זה ש-החברה שלו תרויח כסף ! .

avi1976

New member
למשטרה אסור לקנוס את המאבטח!!!

אלא רק את החברה... ולחברה אסור לנכות על זה!

הם לוקחים כל אדם חלש לשמירה ../images/Emo46.gif

לא מספיק להם אתיופי שבקושי מדבר עברית ! , הם יכולים אפילו לקחת נכה לשמירה העיקר שיהיה אדם ש-ימלא להם את החורים של בעיית כוח אדם .

הלוואי שיפסיקו להשפיל את המאבטחים !

כל פעם שאני שומר באים אליי 3 ביקורות ! . 1 - ביקורת של החברה , 2 - ביקורת של המשטרה , 3 - ביקורת של העירייה , מרגיז אותי מאוד למה אני צריך בנוסף לביקורת של משטרה ושל החברה גם עוד ביקורת של העירייה שיבואו להשפיל אותי רק בשביל שיהיה " שם טוב ! " לבית הספר כי ככה המנהלת רוצה !

לדעתי כל התנהלות המקרה לא תקינה משו

משום שלא מדובר כאן על סכנת חיים, אלא על ביצוע הוראה לא לתת לילד לצאת. עם כל הכבוד: שומר ומאבטח אינו סוהר וגם אינו שוטר. לו המצב היה הפוך, של אדם המנסה לחדור לתוך השטח השמור, גם אז, לא בטוח שמותר להגיב באלימות פיזית מלאה וביחוד אם אין לשומר גיבוי כל שהוא. היתי מיעץ לכל שומר ומאבטח לדעת היטב את נוהלי חברת השמירה שבה הוא עובד ולפעול לפי תדריך מפורש ממנה לגבי כל מקום עבודה, לגופו של מקרה. לדוגמא: אם אצלי היכן שאני עובד פורצת שריפה וזה קרה לא פעם ההוראות המפורשות הן להזעיק מכבי אש אם לא בטוח שזה בשליטה ראשונית למראה לפחות. במצב של איום חיצוני של אדם זר או גניבה של אדם מבחוץ פשוט להזעיק את המשטרה ולא להגיב פיזית. היות ובמקרה הנדון חיי המאבטח לא היו בסכנה ממשית מצד הנער, שרצה רק לצאת החוצה היה צורך להניח לו לצאת ולדווח מידית להנהלה. ברור שלא היה צורך בשליפת נשק ביחוד לאחר שנוספו עוד נפשות במצב קרוב. בחיים, כמו בחיים: תהיה חכם חי ובריא, ולא טיפש צודק ומת או נכה. ערב טוב לכולם.

d r o r y

New member
זה בכלל לא מדוייק...

זה לא שהגבתי פיזית על כך שהוא ניסה לצאת,אלא הגבתי פיזית על כך שהוא תקף אותי.אך ורק בשביל הגנה עצמית! וגם לא מדוייק לאמר שלא נשקפה לי סכנה.אל תשכח שיש לך פה עסק עם עבריין לכל דבר ואי אפשר לצפות מה יהיה הצעד הבא שלו.אם הוא מלכהתחילה הרשה לעצמו לתקוף אותי בכזו ברוטליות,אז הוא היה מסוגל גם לזרוק עלי איזו אבן או לשלוף עלי אולר תוך כדי.

תראה, אני רק מצטט את דבריך שים לב

ואני באתי לנעול את השער לאחר שמישהו נכנס מאחר והשער צריך להיות נעול עד 12:20/12:30(חוץ מתלמידי י"ג,מורים,או אנשים שלא לומדים שם,אני לא אמור לתת לאף אחד שם לצאת).בקיצור,באתי לנעול את השער ואז פתאום מגיע אליי בריצה תלמיד מכיתה י"ב ורצה להספיק לברוח מהשער לפני שאני אספיק לנעול אותו.הוא לא הספיק להגיע בזמן וכבר הייתי בשלב שכמעט הספקתי לנעול את השער לגמריי.הדבר עיצבן את אותו תלמיד והוא פשוט התחיל לתקוף אותי בפראות,בכדיי שאפתח לו את השער.הוא דחף אותי מהפרצוף בחוזקה,ולאחר שראה שאני עדיין מתנגד לפתוח לו היות ועוד לא נעלתה לגמרי את השער, בהחלט היתה יכול גם לתת לו לצאת. לך תדע מה בעיתו האישית של כל תלמיד. לא חסרים חולי נפש גם בין תלמידים צעירים, והם הרבה יותר מסוכנים מאנשים מבוגרים היות והם לא רק שאינם אחראים למעשיהם בשל גילם הצעיר, הם גם קטינים בדרך כלל כלפי החוק. שים לב שלא דיברתי על צודק או לא צודק. דיברתי על התנהלות לא תקינה וממש לא חכמה. ואני בהחלט מאחל לך הצלחה בכל ליבי, ושלא תראה שום סיבוכים דומים לאלו בחייך, אך היתי בעצמי במצבים דומים בחיי ואני ידוע, או לפחות מבין מה עבר גם עליך. בהמון הצלחה והזדהות.

d r o r y

New member
בוא אני אגיד לך עוד משהו...

אותם תלמידים מנוולים,אם אתה תיתן להם לצאת בכל פעם שהם ירצו,אז הם ימררו לך את החיים.הם יבואו אליך כל דקה ויבקשו ממך לפתוח להם.פעם בשביל לצאת ופעם בשביל להיכנס.הם יהפכו אותך ליו-יו שלהם.לעבד. מי הם בכלל שאני אצטרך בכל דקה לקום בשבילם ולפתוח להם את השער????אני לא עבד שלהם ואני לא חייב להם כלום,כל עוד השער בכלל אמור להיות נעול.נגיד ואני אתן לתלמיד אחד לצאת,אז אחרי דקה הוא יבקש ממני להיכנס,ואחרי 5 דקות הוא יבקש ממני שוב לצאת,ואחרי 10 דקות הוא יבקש ממני שוב להיכנס.זה נראה לך נורמלי????לי לא! צריך ישר למנוע מהם את הטיילת הזו.כי אם אתה נותן להם אצבע,הם מהר מאוד ירצו את כל היד,המנוולים האלה.הם חושבים שאתה שם בשביל לשרת אותם.ופה הטעות שלהם!

ושוב אתן לך דוגמא אישית למצב דומה.

באחד מבתי הספר הבעיתיים ביותר על קו התפר באחת הערים עבדתי כשנה שלמה. כבר ביום הראשון הבנתי עם מי בדיוק יש לי עסק. מקום אלים,,,,, הנהלה סופר אטומה ודבילית,,,, ויחס מחפיר. בתחילה, ניסיתי לבצע את המוטל עלי על הצד הטוב ביותר כצו מצפוני ויושרי. מהר מאוד הבנתי שלא אכפת לאף אחד מהחוק, גם לא להנהלה. עמדו בפני שתי ברירות. אל לשחות עם הזרם, או לשחות נגד הזרם. אני העדפתי כמובן לשחות עם הזרם, אך בחתירה מתונה הצידה בכדי להחלץ ממנו. לאחר זמן די קצר הפכתי להיות חברם הטוב ביותר הן של התלמידים והן של המורים וההנהלה, ומדוע? כי ידעתי לתמרן בין שני הצדדים, ואף לברור ביניהם מבלי לפגוע באף צד. ובעיקר לא פגעתי בעצמי וזה הכי חשוב לי. ברומא, תתנהג כמו רומאי. בישראל,,
כמו ישראלי.
אבל עם שכל
מספיק ממזרי
וזו כל התורה כולה, איך לשרוד בחברות האבטחה.

אבטחה בארץ זה רק הכסף ! ../images/Emo130.gif

את חברות האבטחה מעניין רק הכסף ואיך להרוייח כמה שיותר
, לכן גם המאבטחים צריכים לחשוב רק על הכסף ! , ולא על טובת השמירה ! .

avi1976

New member
כבר ניסו לעשות את זה בעבר...

ניסו להקים חברה של מאבטחים וההסתדרות השתלטה עלייה. זוהי חברת בת של ההסתדרות שממשיכה לגנוב מהעובדים כרגיל... בואו נתחיל לחשוב ביחד ונבין שההסתדרות לא תעזור לנו!!!

למעלה