שלום חבר'ה.חדש פה ו...מודאג:

חיים רמון היה הראשון ש-הרס ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חיים רמון היה הראשון שש-הרס את ההיסתדרות ! , עמיר פרץ המשיך אותו בהריסה ! .

ברור שלא! לכן אני בעד מיתון המאבק ב

שלב זה עד לצבירת כמה אלפי מנויים לפחות, ורק לאחר שיכנוע גופי ציבור, יחצנים ומשפטנים ניתן יהיה להזיז באמת דברים. חשוב ביותר! לדאוג קודם לביסוס מעמד וצבירת כמה שיותר חברים מנויים פורמלית, לפני מאבקי שואו. טיפה בים, לא מזיקה בכלום, ולא יכולה להזיז כלום, אך מליארדי טיפות הופכים לגל אדיר, טסונמי,,,,,,,,,,,,,,,,,,! משב אויר קליל, נעים וטוב וביחוד בקיץ, אך רוח עזה וחזקה הופכת לטיפון או הוריקן שמחריב ערים ומדינות שלמות, ועל זה אני מדבר.

צריך להקים היסתדרות עצמאית משלנו !

בשביל לא להיות תלויים בהיסתדרות הכללית של העובדים , ובשביל לא להיגרר אחריי השחיתויות שלהם ! . אנחנו צריכים להקים היסתדרות עצמאית משלנו של ענף האבטחה ! .

joshh

New member
מסכים ולא מסכים...

כמו שאמרתי, מאוד קל לשפוט את המקרה מול מסך בחדר חמים, בלי לדעת מהיא ההיסטוריה המעורבת ובלי לדעת את הדקויות של חלקיקי שניות של המקרה. אין טעם להגיד מה היה יכול להיות אלה מה ניתן לעשות עכשיו. מה שנעשה נעשה... לגבי נוהלי החברה, קיים פר גדול בין נוהלי המאבטח במתקן לבין המעשים שדורשים ממנו בפועל או לבין המעשים שהוא צריך לעשות בפועל, ולכן קיים כאן בעייתיות. אם מאבטח יעשה את נהלי האבטחה אחד לאחד הוא ימצא עצמו מפוטר מהר מאוד. שנית, כמאבטח וכאזרח לדעתי קיים גם פר. הבעיה העיקרית היא: שאין מספיק הדרכה בנושאים של פעיליות שוטפת, שאולי יכלה למנוע את כל המקרה הנ"ל, בנוסף אין כלל גיבוי או גב למאבטח. בנוסף, קיים מרווח גדול מאוד לשיקול דעת שיכולה "להפיל" את המאבטח, החוק אומר שמחדל או רשלנות היא לפי שיקול דעת של אדם סביר שלא יבצע את המעשה, אך במקרים כאלה עדיין אני לא חושב שקיים שיקול דעת סביר. joshua

../images/Emo45.gifנכון מאוד,וביחוד כאשר מנהל נותן

הוראות סותרות לחלוטין להוראותיו שלו. אתן דוגמא שקרתה לי בזמן האחרון. באחד מהמקומות שאבטחתי בעבר,(מעון קשישים עשירים אי שם),יש הוראה חד משמעית של ההנהלה המקומית וחברת האבטחה, לא להפקיר ולו לרגע את הקבלה. לעומת זאת, ניתנה הוראה סותרת לחלוטין באחד החגים להשגיח בחוץ שזה לגמרי רחוק מדלפק הקבלה ובעצם מחוץ למבנה, בעקבות הפרעות וחבלות של בני נוער בזמן החופש הגדול, לציוד השייך למקום כאשר בפרוש יש סיכון ממשי לחיי אדם בין דירי המקום עצמו היות ובשל גילם הם חולים ותלויים לחלוטין בקשר עם השומר, שמזעיק למעשה את הגורמים המתאימים בזמן חרום. רצה המקרה, ובדיוק כאשר היתי בחוץ בעימות עם מפריעים מבחוץ אחת החולות לקתה בליבה ולא הצליחה לאתר אותי כי היתי בחוץ כאמור. את מי אתם חושבים שהאשימו והעבירו מקום??? כמובן שאותי, ורק אותי. מדוע??? כי היתי קצת יותר מידי אינטיליגנטי ואחראי,והתרעתי בכתב למנהל המוסד בד"וח הלילה על המחדלים החמורים במקום, ואף נימקתי שזה נוגד בפרוש הוראות. תאימינו לי רבותי. לאף אחד לא אכפת כלל מהשומר, וכל אחד דואג אך ורק לכס"תח שלו בלבד. לו היה גיבוי של שומר נוסף לזן החג לא היה קורה כל מה שקרה לי והיתי ממשיך לעבוד שם עד היום. אבל,,,,,, מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים. כיום אני עובד במקום הרבה הרבה יותר טוב. יותר נעים, יותר איכותי, ויותר קל בהרבה מהקודם כי מעסיקי הישיר הבין את האבסורד של המקום ודאג לי למקום העבודה הנוכחי. (במקרה נאלצתי להחליף שם חבר ללילה אחד בעקבות מחלתו) וזה היה גיהינום. אז כל עקבה לטובה, וגם אתה כנראה קיבלתה "אות" משמים לחפש עיסוק בטוח יותר. תן לרשעים למות במקומך. אם הם רשעים חסרי מוסר וכבוד כלפי אדם השומר על בטחונם, לא מגיע להם אדם אחראי וטוב לב. שבת שלום לכולכם ומשמרת נעימה לעוסקים במלאכה.

vyaakov

New member
אופיר אתה טועה בנקודה

המאבטח לא הפעיל כוח כדי למלא את ההוראה ובטח ובטח שלא תקף את התלמיד בגלל שניסה לצאת . לפי התאור התלמיד הוא שתקף את המאבטח כדי לקבל דבר שאינו מגיע לו בדין . יעקב

דרור אתה שמרת בבית ספר עברייני !

אצל חברה נצלנית ו-מנוולת שעקפה את החוק של המדינה ! . המאבטח ש-נהרג בקניון השרון לא קיבל שום יחס מ-החברה שלו ! , אפילו לנחם אבלים הם לא באו אצל המשפחה שלו ! .

d r o r y

New member
צודק!

שמרתי בחברה א-י-ו-מ-ה!!! אני שמח שלא אצטרך יותר לראות את הפרצוף שלהם ובמיוחד את הפרצוף של הילדים הפושעים האלו מהבי"ס.

ואתה גם לא היחידי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

יש עוד מאות אלפים כמוך ! , שעובדים בגלל חוסר ברירה ! , כי חייבים לעבוד .

d r o r y

New member
תגיד...

היית מחזיר את חברות האבטחה בתשובה?חחחח...סתם *בדיחה בינינו*. אבל ברצינות,אבטחה יכלה להיות אחל'ה של עבודה אם היא לא היתה גוררת את השומר לכ"כ הרבה מריבות וחיכוחים עם אנשים.תחשבו איזה יופי היה אם השומר לא היה צריך לריב עם אף אחד.זה היה דבר פשוט נפלא.

avi1976

New member
את המאבטחים מלמדים רק כללים יבשים

אבל החוק והדין הרבה יותר רחבים. המשטרה בעצמה לא יודעת את החוק והדין ועושה שטויות רבות... יש פתרון כמעט לכל דבר וגם אם מאבטח הוא לא שוטר ולא סוהר מותר לו להגן על עצמו ומותר לו לעשות דברים נוספים מעבר לנלמד על ידי חברות האבטחה או בקורסים. רק שלא כל אחד משפטן במדינה ויש יותר מדיי מאבטחים אז יותר קל ללמד מספר עובדות קבועות.

מכתב המחאה של אבנר ניר ../images/Emo30.gif

אני מפרסם כאן את מכתב המחאה של המאבטח אבנר ניר שעבד בחברת מוקד אמון ופוטר בגלל המכתב הזה שהפיץ בכל העמדות שמירה של העיר מודיעין ובגלל העצומה שהחתים נגד עיריית מודיעין ומוקד אמון . לרגל הניצול " הבלתי ניגמר " של חברות האבטחה בישראל בשיתוף עם העיריות והרשויות המקומיות ולרגל תנאי העסקה כל כך גרועים בלי תנאים כולל השפלות וקיטורים עם הצקות מצד המנהלים של המוסדות בהם עובדים המאבטחים . אני מפרסם כאן את המכתב של אבנר ניר שניסה להקים ועד עובדים . --------------------------------------------------------------------- התאריך : יום חמישי - 1.12.2005 לכבוד : מנכ"ל מוקד אמון - מר אבי ברקת . פקס : 03-5364444 הנידון : התארגנות וועד מאבטחי וסיירי מוסדות חינוך --------------------------------------------------- אנו מאבטחי וסיירי מוסדות החינוך בעיר מודיעין , החלטנו להתאגד באיגוד מקצועי על פי חוק הסכמים קיבוציים (1957) סעיפים ח' עד ט"ז ( עיקרי החוק מצורפים להלן ) . אנו מרגישים שהיום אנחנו לא מיוצגים ולמעשה נופלים בין הכיסאות . 2 הצדדים שאחראים עלינו " העירייה ומוקד אמון " , הם בעלי אינטרסים צרים מאוד ורווחתנו וטובתנו רחוקים מליבם . אין לנו כל סייגים לגבי ההתקשרות בין העירייה לקבלן המשנה ( מוקד אמון ) , אבל אנחנו לא מוכנים להיות הקורבנות של ההתקשרות הזו . אנחנו נטולי זכויות כעובדים ( סוציאליות וכולי ) ואת זה ההתאגדות שלנו באה לפתור . אנו רואים את ההתאגדות שלנו כמשהו שיביא בסופו של דבר תועלת גם לעירייה וגם למוקד אמון . עובדים מאוגדים הם עובדים מרוצים יותר . יש להניח שגם יהיה קל יותר לגייס עובדים חדשים למוסדות החינוך בעיר שהולכת וגדלה מיום ליום . על החתום : יושב ראש הוועד הזמני , אבנר ניר רחוב עמק דותן 1 מודיעין , טלפון - 08-97216131 טלפון נייד - 054-4384440 העתקים : מר משה ספקטור - ראש עיריית מודיעין פקס - 08-9721034 מנהל אגף השרות - יעקב כהן פקס - 08-9726131 מנהל סניף מודיעין - משה שיק יושב ראש ועד עובדי העירייה - אילן בן סעדון חברת מועצת העיר - עורך דין סיגלית הנדשר פרקש פקס - 08-9716675 מערכת עיתון מודיעין NEWS פקס - 08-9761129 מערכת זמן מודיעין פקס - 08-9265565 מערכת עיתון גל גפן פקס - 03-9390604 נספחים : חתימות חברי הועד הזמני . סעיפי חוק הסכמים קיבוציים ( 1957 ) הרלוונטיים .

המאבק שלהם נגד העירייה והמוקד נימשך

עכשיו המלחמה שלהם נגד עיריית מודיעין ו- מוקד אמון נימשכת דרך ההיסתדרות בשיתוף עם עורך דין צמוד ! .

avi1976

New member
לא מוזר שלהסתדרות יש עו"ד חיצוני

ההסתדרות לא משתמשת בשירותי עורך דין שלה... חשבתם למה? מהסיבה שהיא לא רוצה לקחת אחריות ואין לה כסף לשלם לעורכי דין. וסיבה נוספת שהיא לא רוצה באמת לארגן את העובדים כי היא מאבדת כסף וזה ניגוד אינטרסים מבחינתה (קשורה לפוליטיקה להון ולשלטון!!!)

למעלה