שלום חבר'ה.חדש פה ו...מודאג:

avi1976

New member
ההתארגנות כבר איבדה את הכיוון...

כי רוב אלה שהתארגנו כבר ויתרו על ההתארגנות והחלק הנותר כבר לא עובד. אבל ההסתדרות תמיד רוצה לתפוס "טרמפ" ולגנוב כסף מגבם של ה"מוחלשים" שהיא בעצמה יוצרת.

נכון מאוד. ורק אדם טיפש משלם להסתדר

ות דמי חבר. אני הפסקתי לשלם להם כבר לפני כמה עשורים, כי מלבד דמי החבר שהם גובים מכל עובד הרשום אצלהם, הם לא עושים דבר למען העובד עצמו ומי שלמעשה כופה על ההסתדרות כן לדאוג לעובדים, אלו ועדי עובדים חזקים וממוסדים. הבעיה המרכזית של של ניסיון לאיגוד שומרים ומאבטחים היא שהם עובדים זמניים בדרך כלל, הן מרצון והן שלא מרצון. בשכר מינימום, אף אדם שפוי וצעיר בעל כישורים הולמים כמו השכלה ומקצוע, לא יעסוק במקצוע זה, ועד שלא תהיה חפיפה בין תנאי עובדי המוסדות לבין עובדים בשאר הסקטורים גם לא תהיה מוטעבציה לעסוק באבטחה ושמירה. אם איני טועה, אבטחת מקומות מסוימים נחשבה בעבר למקצוע מועדף עבור חילים משוחררים, דבר שזיכה אותם בדמי המענק, וחשוב ביותר לעודד את המוסדות כמו ביטוח לאומי ושאר הרשויות להעניק להם גם היום תנאים אלו. בברכת חג אורים שמח.

עבדו על כולכם בעיניים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

הכסף ששילמתם על דמי חבר הלך עכשיו לבחירות של הכנסת ! .

avi1976

New member
דמי החבר שההסתדרות לוקחת

כבר מובן מאליו!!! וזאת בלי שהם יעזרו בכלום... השנה הם התחילו לקחת גם מס למפלגת העבודה בכח! כמו כן, יש כמה חברות בת של ההסתדרות שגם לוקחים להם את שניהם וזהו ניגוד אינטרסים חמור וכפיה... (אחת מהם חברת שמירה)

ההיסתדרות תמיד הייתה מוחשחתת ../images/Emo70.gif

תיבדקו ותכינו שיעורי בית ! , בפעם הבאה שאתם מוציאים כסף ! , תמיד המנהלים של ההיסתדרות היו גונבים כסף ! , בגלל זה הם כל שנתיים שולחים אליי הביתה פנקס היצטרפות כדיי שאני אשלם להם כל שנה " דמי חבר !
"
כדיי ש-מנהלי ההיסתדרות יוכלו כל שנה לטוס לחוץ לארץ בדיוק כמו חברי הכנסת ! .

בגללם אין תרופות לקופת חולים../images/Emo184.gif

המנהלים של ההיסתדרות הם חולרות , מנווולים !
, בגללם אין תרופות לקופת חולים ויש זקנים שאי אפשר לסדר להם מטפלות .

instructor30

New member
האם יש למקצוע הזה הנקרא שומר קורס?

האם יש בכלל הכשרה (חוץ משעה של מטווח עם אקדח, אשר בדרך כלל אינו האקדח איתו תעבוד) מסודרת? האם מלמדים שומרים כיצד להתמודד במצבי לחץ? תקיפה? האם מלמדים קרב מגע? האם מסננים את אלו שאינם מסוגלים להיות שומרים?

אני הייתי בקורס האחרון של 3 ימים !

אני הייתי בין האחרונים שעשו את הקורס של 3 ימים ב-חנוכה ! , במיטווח של גבעת זאב . אחרי 1 בינואר הקורס הורחב ל-10 ימים . כך שהרבה אנשים עכשיו לא יעברו את קורס המאבטחים ! . כי היו איתי אנשים בקורס שהם בכלל לא מתאימים לאבטחה והם עברו את הקורס בגלל בעיות של כוח אדם ! .

למעלה