שלום חברה

idandi

New member
לא קשור כ"כ לשרשור אבל תראו איזה

איביזה מוזרה איזה חצאית קדמית

OMRI666

New member
אני מבין שעכשיו חופש והכל...

אבל עד כדי כך משעמם לכם??? אני לא בא לזלזל במכוניות האלה(ממש לא), אבל לעשות רייסים איתם זה ממש, אבל ממש פאתטי! אם בכל זאת, השיעמום גובר עליך ובא לך להרוס את האוטו של אמא ואבא, עדיין לו הייתי ממליץ לך לצאת, כי הבאלנו תנצח גם ככה(בהנחה שהלאנטיס 1600).

שלום לך

אתה לא יודע מה אתה מדבר אם אתה תשאל את האנשים שיש לאם סופר לנסר אם כבר יגידו לכך באיזה מכונית מדובר והמכונית היא שלי ולא של אבא או של אמא לא עבדתי סתם 3 שנים בשביל שיגידו שהמכונית של ההורים אז תפסיק לבלבל במוח אם הסוזוקי בלאמו או בלנו הבלנו היא סתם מכונית אולי על מאזדה אני יכול לאגיד שהיא טובה ואני לא מזלזל במאזדה אז אם אזדמן לך לאלות על הלנסר תקשור את אצמך טוב לכיסה כי אתה תדבק לכיסה מתי שהלנסר תזנק מהמקום אז אני לא רוהצ לריב אבל זה האמת אז בייי

OMRI666

New member
../images/Emo6.gif

אתה לא מאמין איך הצלחת להצחיק אותי! 1) זה יפה מאוד, שעבדת קשה וחסכת כסף לאוטו, אבל למה בן-אדם, שמתעסק ברייסים קונה לנסר??? 2) האיכות של האוטו לא נמדדת לפי המהירות שלו(וגם בתחום הזה האוטו שלך ממש לא מצטיין!) 3) מדביקה את הגב??? אולי התבלבלתי ויש לך בעצם אבו? 4) לצערי, להורי יש זבאלנו כבר 7 שנים(יד ראשונה כ-40K ק"מ בקרוב למכירה, אני מקווה
), ולכן יצא לי לנסוע עליה מספיק פעמים והיא באמת אוטו מזעזע כמו שאתה אומר, אבל היא בין המשפחתיות ה-1.6 הזריזות ביותר!והיא עדיפה לדעתי על ה"סופר" לנסר העלובה(גם עליה יצא לי לנסוע לא מעט, אבל לא לנהוג)... 5) היה לנו גם לאנטיס(ליסינג מהעבודה של אבא) בגירסת 1.6 והאוטו ע-ג-ל-ה! אפילו הלנסר שלך תיקח אותו! 6) תעשה טובה לכולנו וקח את "המטוס" שלך, סע לאולפן הקרוב לביתך וקח כמה שיעורי עיברית(קשה שפה?!)... אחרי זה תנסה לחשוב על זה, שאתה רוצה לעשות רייס בכביש ציבורי(תודיע לי שעה ומקום שאני אדע לא לעבור שם) עם אוטו שממש, אבל ממש לא מיועד לזה ותבין כמה אתה מטומטם.

שי ז.

New member
יש לך סיכוי להימרח על עמוד

בשביל מה להתחרות בכביש ולסכן את עצמכם ואת הסביבה?

שי ז.

New member
אני מפחד רק שאני או הבת שלי

נהייה באיזור והוא יחליט להימרח (או למרוח) עלינו.

sronis

New member
אתה כאלה מאגניבים (או שלא)

תגיד, כששואלים אותך איך קוראים לך אתה אומר - "קוראים לי איציקקקק"? השם איציקקקק היה תפוס בידי גאון אחר אז היית צריך להוסיף 1? לא יכלת להוסיף עוד ק? או שזה גם היה תפוס?
רוני

צביקוש21

New member
תחרויות לא עושים על הכביש...

אני מאד מקווה שאין לכם כוונה לערוך תחרות בכביש שנוסעים עליו מכוניות. הכביש הוא לא מסלול מירוצים! אל תיקחו את החוק לידיים..!

falou

New member
בדיוק!

זה מאוד מסוכן למהר כחוט הסערה במקום ציבורי וגם בפרהסיה! וברצינות, מי 'שלוקח את החוק לידיים' אינו עבריין אלא אדם שבחר להעניש עבריין באופן עצמאי.

inteli

New member
רבותיי

מה קרה לכם, סה"כ הבן אדם נכנס לשאול שאלה לגיטימית, מי שלא רוצה לענות לא חייב, למה אתם יורדים עליו ככה. לאיציק, איזה מאסבן זה שענשים מבוגריים סטם יורדים עליך קכה, מה הם טופסים תחת רק בכגלל שהם מבוגרים.... אז אני לא מבוגר (אלא בגילך) ואני אומר את הדברים האלה, אתה עושה שטות, עזוב את זה שאתה מסכן את החיים שלך, כי בכנות לא אכפת לי מהחיים שלך, אם אתה מוכן לסכן אותם ככה ביודעין, אתה מסכן את החיים שלי, של החבר שלי ושל כל האנשים שכן אכפת לי מהם.מה קורה לך, כבר בדקתם של מי יותר ארוך אז זה מה שאתם עושים עכשיו? מה אתה מנסה להוכיח? אני מציע לך לא להשתתף ברייס המטומטם הזה, ולצאת אחושרמוטה גבר בעיניינו לפחות, ובעיני כל אדם שפוי ונבון. אני מקווה שיתפסו אותכם או שההורים שלך יגלו, ושמישהו ירחיק אותך מהכביש (ומהחניון). אתה מותיא לנו שם רע, ובגלל אנשים כמוך אמא שלי מפחדת לתת לי את האוטו לנסיעה קצרה. תתעשת ותתבגר.

למעלה