שלום חברה

OMRI666

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בגילו ואני מרגיש בדיוק כמוך(inteli)...

Supra Man

New member
כמה דברים

א. iteli צודק לגמרי, אנשים כמו איציק עושים שם רע להנגים חדשים. ב. אני גם בערך בגיל הזה...רק בכמה חודשים יותר קטן...אבל הפלא ופלא אני הרבה יותר בוגר מאיציק שלנו. ג. איציק, חלאס לעשות שטויות!! יופי תהיה גבר ותיכנס לסטטיסטיקה..."נהגים חדשים הם לא אחראיים, ורוב התאונות קשורות בהם" תחשוב על זה ככה, אתה מסכן את החיים שלך, אתה מסכן עוד המון אנשים אחרים בכביש. תחשוב על זה אם יקרה משהו, יהרסו החיים של המשפחה שלך, של המשפחות שתפגע בהם. אז תופיע בעיתון פעם אחד...ואחרונה...אבל תחשוב על השאר. תתחיל להפעיל את הראש שלך! לנהוג זה לא משחק ילדים! ברגע שאתה מאחורי ההגה אתה אחראי על החיים שלך ושל האנשים סביבך!

חברה חברה חברה

נצחתי בתחרות אז ככה זה היה קודם שתי זוגות אני והבלנו והמאזדה והפונטו המאזדה נצחה את הפונטו ואני את הבלנו רק אני וחבר שלי אם המאזדה נשארנו ואז התחרנו ואני נצחתי אותו אפלו לא אברתי את ה50 קמ"ש וכבר ראיתי אותו מאחורה אז בייי חברה אין לי עוד שאלות ותודה למי שעזר וענה וגם לכאלה שלא כול כך עזורו בייי לכולם

idonoach

New member
לדעתי אתה תיקח

כי לסופר לנסר 1.6 יש משהו כמו 113 כח סוס-יותר מכל האחרות

אני כבר לכחתי אתמול

כמו שהיה רשום אני התחרתי אם הבלנו וחבר שלי אם המאזדה נצח את הפונטו ואחר כך גם ניצחתי את חבר שלי אם המאזדה

idandi

New member
גם טעויות כתיב? זה לא איתה זה הייתה

You idiot איפה עשיתם את זה בסוף?

תשובה

בחניון של הום סנטר בעכו זה היה כיף אבל בגלל שהחברים שלי ראו שהמכונית שלי טובה מהמכוניות שלהם אם אמרו לי שאם לא רוצים להיתחרות איתי תגיד לי יש לי עוד שאלה אני לא זוכר אולי אתה זוכר כמה עלה הסופר לנסר ב97 שהיה חדש זה מאוד מאניין אותי

sronis

New member
וואלה, תוכל להגיד שאתה הטיל מהצפון

"הסופר לנסר של איציקקקקקקקקקקקק - הטיל מהצפון!! אימת האמהות עם עגלות הסופר!! מחסלת רכבי הליסינג של אינטל!! גוזרת הטוסטוסים 50 סמ"ק!!" וואלה, אתם כמו הגרסה המפגרת של אנשי הרייסים הרציניים. אתה כמו פוסמן (רק לא) - הוא כל כך חזק (כשהוא נוסע), שאף אחד לא רוצה להתחרות מולו. אז ככה גם אתה (רק לא). גם אני פעם עשיתי תחרות דוקים עם כל החברים שלי, אחרי שהם ראו שאני הרבה יותר טוב מהם, אף אחד כבר לא רצה להתחרות איתי, אני באמת מבין לליבך. אה, ובעברית קיימת גם האות "ע". בהצלחה!! (רק לא) רוני

למעלה