שמע איציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כנראה חברים שלך עגלות או סתם לא מגניבים כמוך וכנראה שגם לחבר הקטן שלך יש פונטו 1.3 בניגוד לפונטו הרצנית הרבה יותר 1.8
קודם שלום במה היא יותר טובה בגלל שהיא קטנה יותר ויותר ניידת תעשה לי השווה בין הפונטו לסופר לנסר לכול פרת ברכב של הפונטו ושל הסופר לנסר ואם אתה רוצה תשעל בפורומים אחרים ותראה מה אם רושים אבל לאיזה שנת יצור בפונטו אתה מתקבן ואיזה דגם אני אשעל בפורומים אחרים ואז נראה טוב כי אני לא רוצה לריב על דבר כזה
בכול פורום ששאלתי אמרו לי שאין השווה בן הפונטו לסופר לנסר בגלל שהפונו היא סופר מיני והלנסר היא משפחתית קומפקטית ובכול זאת גם אם אתה רוצה להשוות הלנסר יותר טובה מהפונטו גם בגלל שללנסר יש מנוע יותר גדול וגם בגלל שזה פיאט היא חברת מכוניות לא מי יודע מה ומיצובישי אולי מיצובישי היא של קריזלר אבל היא בונה ועושה מכוניות הרבה יותר טובות מפיאט ויש הרבה דוגמאות למיצובישי למכוניות טובות מאוד ולפיאט אין מכוניות אם שם רק אולי פונטו ולמצובישי יש את הGT 3000 לנסר אבולושן 7 ועוד רבים וטובים אז ביי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... לא רוצה לריב? עזוב.... ואם כבר אתה מדבר על מכוניות טובות... מכוניות עם שם? מה עם פרארי, השייכת לפיאט?
ואיך אתה יודע שזו מכונית טובה מה האיתה בא ראיתה איך היא נוסעת הרגשת מה חביית הנסיע שלה אז איך אתה אומר שהיא טובה יכול לאיות שהמכונית טובה שהומרים פררי אבל אתה צריך להרגיש איך ליסוע בא זה לא אומר פררי אז זו מכונית טובה יש אנשים שיגידו שהפררי שלהם זה סוברו ג'סטי או פורד פאסטה שנת 83 זה לא משנה השם של החברה זה משנה איך אתה מרגיש שאתה נוסע במכונית אצמה
מי צריך פרארי??? סתם איטלקיה מתפרקת! אפילו שמו לא מזמן בפורום תמונה של אחת כזאת עם דפקט על הדאש-בורד! עזוב, זה פיאט ופיאט זה חרא! הרי אין על מיצובישי ובעיקר סופר לנסר אוטומטית! היא לא רואה פרארי ממטר! למה מה? אתם חושבים שסתם קוראים לה סופר לנסר???
נגיד אתה תואהב מכונית בגלל שהיא טובה זה מה שאתה מרגיש אבל משהו אחר יכול לאגיד שהמכונית שלך לא טובה כול אחד ומה שהוא אוהב אם אתה תיסע בפררי והיא לא נוחה לך אתה תרצה לסוע בה עכשיו אתה רואה זה לא משנה השם של המכונית וכמה שהיא עולה זה משנה איך אם היא נוחה לך אם אני איתי נוסע במכונית ששווה 5 שקל אם היא תיסע טוב ואני יאנה זה לא משנה ושוב זה לא משנה איך המכונית נראת או כמה עולה או כול דבר אחר אם המכונית נוחה לך אתה סם פס על כולם ונאנה במכונית שלך האם זה נכון ?