שלום כולם

itsish

New member
התכוונתי שגם אני נדחיתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

itsish

New member
כן...

במילא לא אהבתי את האקלים של הנגב...ולא סתם רצתי למועד ב' היום באנגלית כדי לשפר מ94 (בב"ש גם זה היה מספיק )...

מוריאל11

New member
נסי בהצלחה מאמי../images/Emo70.gif אתה בסוף תתקבל

אני בטוחה בכך

dorin276

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif+../images/Emo201.gif

אז ככה... אחרי יום גדוש אירועי-פורום שהתחיל בהופעת ציוני המו"ר בטכניון והמשיך במשיבון הקולי של אב"ג, זה הזמן לברך את כל המתקבלים (אני מקווה שנלמד ביחד בשנה הבאה! אם באמת התקבלתי וזה לא עוד חלום שמצטרף לשורת החלומות המוזרים של התקופה האחרונה...), לאחל למועמדים שהסטטוס שלהם עודנו "בטיפול" - שיתקבלו במהרה, לנדחים מב"ש שממתינים לתשובות מאוניברסיטאות אחרות - שיתקבלו לכולן (
), ולמי שכבר לא ממתין לתשובה מאף אוניברסיטה השנה - שייצא לבלות שנה, לטייל ולחזור מלא מרץ ואנרגיות חיוביות לקראת מסכת הקבלה של השנה הבאה... רבים מאיתנו המתינו שנה (או יותר) ובדיעבד לא מצטערים, כמובן. ועכשיו נותר לאחל לכולנו שבכל יום השבוע יתפרסמו תוצאות מאוניברסיטאות אחרות, כך שלא נספיק להשתעמם!
לכולנו...

dorin276

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן, אני בארשבעית ומעדיפה ללמוד כאן. אבל נרשמתי לכל האוניברסיטאות כמובן כדי לא לשחזר את ה"הצלחה" דאשתקד.

שאלה לגבי המענה הקולי

אני מרגישה טיפה דיסלקטית אבל לא היה לי לחלוטין ברור מה הם אמרו במענה הקולי. זה הלך משהו כזה: "רפואה... קבלה.... הפסקת טיפול.... מה זה בדיוק אמור להביע?? ככה זה היה אצל כולם?

dorin276

New member
../images/Emo49.gif

נשמע כמו קבלה.... הפסקת טיפול - לגבי העדיפות השנייה שלך בוודאי. מזל טוב!!

אז זהו, שאין לי מושג.....כי

האופציה השניה שלי היא רוקחות והם לחלוטין דילגו עליה. ויש לי 4 דירוגים אז קשה היה קצת להבין מה בא לפני מה, ההכרזה או המקצוע... ההודעה הלכה ככה: רפואה ע"ש בלה בלה בלה חד מחלקתי אב"ג קבלה אב"ג הפסקת טיפול מדעי החיים חד מחלקתי אב"ג דחיה כימיה הפסקת טיפול. והם לחלוטין דילגו לי על רוקחות (למרות שאת השאר הם הקריאו לפי הסדר.... אני פקעת עצבים יש לי דפיקות לב ואני שונאת את החוסר וודאות אבל, אגב, מגיבה כאן פעם ראשונה בפורום וחייבת להגיד (לצערי או לשמחתי, עדיין לא גיבשתי עמדה) שהמקום הזה פשוט "בית שני וירטואלי". מאז שהתחיל כל סיפור הראיונות הדבר הראשון שאני עושה כשאני פותחת את המחשב זה להכנס לפורום. אתם ממש מדהימים...... ואחרי אתנחתה קלילה. מה לעזאזל הם רוצים ממני?!?!?!? התקבלתי או לא?1?!?1?!?!?!

למעלה