שלום כולם

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לפי מה שאת מספרת נראה שהתקבלת, מזל טוב

מסטולון

New member
תראי, לא רוצה לאכזב אותך..

אבל נשמע כאילו לא התקבלת לאף אחת מעדיפויות 2 עד 4 ודווקא התקבלת לרפואה. =] האמת זה מענה קולי ממוחשב כזה, יכול להיות שמשהו התפקשש להם עם הרוקחות, תנסי להתקשר שוב אולי זה יסתדר, סביר להניח שזה פשוט פאק במענה הקולי. בכל אופן, המון מזל טוב, נתראה שנה הבאה=]

morancho1

New member
נשמע כאילו התקבלת...

מזל טוב:) תתקשרי למלכה מחר בשביל לברר אם הנוסח המעפן שלהם בלבל אותך 086477261

אני עדיין לא בונה על כלום

אבל ממש ממש תודה :) והמון המון המון בהצלחה לכל המגששים באפלה.... (אני עדיין חלק מכם...) ושוב תודה לכל העוסקים במלאכה (אושרית...) אוקי, אני משתפכת.... אני אפסיק...

morancho1

New member
טוב אז...התקבלתי ../images/Emo13.gif

מי האמין שאחרי הראיון ההזוי הזה אני אתקבל..ובכל זאת:) והמענה הקולי הזה באמת מוזר.. ברכות למתקבלים!

oshratush

New member
אהמ ........

אז ככה, אפסילון כתב לי הודעה כשעבדתי...ואז היה לנו מפגש משפחתי אצל אחותי.... ראיתי את כולם היום כולל אחי וגיסתי שהגיעו לא מזמן מארה"ב עם האחיין החמוד שלי... וגם עוד אנשים מהמשפחה המורחבת שלי נכחו....ואז בקשתי מאחי שיבוא איתי החוצה אני רוצה לדבר איתו לחשתי לו :" יוסי יש תוצאות"!\ ואז כשהוא חזר הביתה וגם אני הוא התקשר והיה מבועס כי אני רשומה במצב של טיפול.... בקיצור נקווה לטוב.

מסטולון

New member
הו מזל טוב גם לך.

לא סתם השם שלך סגול=] את הולכת על זה או שרוצה אוניברסיטה אחרת?

morancho1

New member
תודה:)

השם שלי אדום!! חוצפה שכזאת...:) אני מעדיפה ת"א איפה אתה מעדיף?

natalysh

New member
אני מתקשרת אלייך ואת לא עונה.

ואז את מתקשרת אליי ואני לא עונה. ואז אני שוב מתקשרת אלייך ואת לא עונה. זה שהתקבלת לא אומר שאת צריכה לדבר שעות עם גמלים בפלאפון...
מזל טוב נשמה
איזה כיף לראות את זה אחרי כל הדרך הארוכה שעשית. מותר לי לקוות אבל שתהיי בתל אביב בכל זאת?

rannosha

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif

ידעתי שתתקבלי
תהני!!

dorin276

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!! אז את מדרימה לבירת הנגב או שעדיין לא החלטת?

למעלה