שלום כולם

morancho1

New member
תודה גם לך:)

אם אני אתקבל לאת"א אני אלך לשם. אולי אני ארשם לשניהם במקביל..נראה מה יהיה...

יקירה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

איזה יופי... למרות שאנחנו מעדיפים אותך פה איתנו באת"א, ברור? ובכלל, לכל המתקבלים, צאו לחגוג, תהנו. מי שלא, וול, לא נורא. זה לא סוף העולם, רחוק מכך. צאו לבלות, חייכו, זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה.

סיון87

New member
וואו!!!../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד!! אין עליך אחותי... אבל מה, נתראה באת"א בע"ה כמו שהבטחת לי..

יעלד12

New member
יקירתי!!!!!!!

ידעתי ידעתי ידעתי!!! אני נורא מאושרת בשבילך. המון המון הצלחה. ואני עדיין מקווה ללמוד איתך בתל אביב.... אוהבת יעל

dimiorr

New member
ברכות לכל המתקבלים ../images/Emo65.gif

זה באמת השרשור המאושר של השבוע...

symbol1

New member
התקבלתי

שלום לכולם, במשך רוב הזמן הייתי צופה פאסיבי בפורום הזה וכעת אני רוצה להודות לכל המשתתפים הפעילים על התשובות,העידוד הסמוי, התמיכה והמידע הרב והעדכני שרץ פה. אני היום מאושר מאוד על קבלתי לרפואה בב"ג ואני מאחל המון הצלחה למתקבלים הטריים וברכת נחישות והמשך התמדה (אני דוגמא לכך) לאלה שלא צלחה דרכם השנה- אל תתייאשו למרות שזה מפתה ! תאמינו בעצמיכם וביכולותיכם ולכו אחרי לבכם! זו לא סיסמא - זו צורת חשיבה שתוביל אתכם בסופו של דבר (לא בקלות) להגשמת השאיפה - להיות רופא. אז שוב תודה ובהצלחה לכולם

morancho1

New member
מזל טוב ותודה על המילים החמות../images/Emo13.gif

ואתה צודק בכל מילה במילותייך על ההתמדה..הרבה אנשים שהתקבלו פה הם דוגמאות לאנשים שכבר נדחו בעבר ולא ויתרו.. בהצלחה בלימודי הרפואה !

in god we trust

New member
טוב אז לא נותר לי אלא

לומר בשמחה רבה שהתקבלתי. מאחל הצלחה בלימודים לכל מי שהתקבלו ורוצה לחזק את מי שטרם התקבל כי- אין יאוש בעולם כלל ומי שבאמת רוצה ימצא את הדרך כדי לממש את שאיפותיו...

rannosha

New member
מזל טוב!! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

החלטת ללמוד שם, או מחכה לאוניברסיטה אחרת?

למעלה