שלום כיתה א'-בצפר בלייב (ש.היכרות)

skretch

New member
../images/Emo31.gif

אין איך לחזור לנהריה אחרי ההופעה =\ ובכלל, אין לי מספיק כסף גם לנסיעות, כניסה להופעה והדיסק. אני מעדיף רק דיסק מאשר הופעה שרק להגיע אליה יעלה לי יותר מהדיסק =\

baduist

New member
נעים מאוד

שם: אדם גיל: לא זוכר, תשאלו את מתוקה. מיקום: ת"א יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: אני אדם מהשבט... אהה.... למי שלא מכיר - נעים מאוד. ותודה...:) אני אשתדל לבוא לבקר כמה שאני יכול, ואם רציתם רכילות על טונה מתוקה ואוז - אני יכול לספק
נ.ב. חשוד מאוד!!

../images/Emo221.gif

'אני מוכן אפילו לשמוע גם תימנים אוכלים גת...'
שם: שמרית aka שאנטי במבי aka שירית aka שימי aka שימשוניישן וכו'... גיל: 18 ( אייייייייף
) מיקום: רעננה ( ואני לא טחונה
) יתר שטויות? אמממ לא רצוי... (מן הסתם שאני השמאלית,כן?
)

A dirr

New member
שלום, שלום!

שם: אדיר גיל: 18 מיקום: קריות או לא להיות... יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: זה אדיר, נקודה! (נט)

The Rattlesnake

New member
איזה קריה אתה ?

פשש עוד אני יחשוב שבגלל שאני וחבר שלי מפרסמים ת'שיר (נוסעים לצלילי הדיסקוטק בפול וליום ובאס עצבני בכל הקריות וחיפה)

A dirr

New member
לא בגללך אני אוהב ת'שבט...

ולא שמעתי את הדיסקוטק בפול ווליום במכונית שעוברת, סליחה...

RunNGun

New member
שלום, אני אבישי

שם: אבישי סלע גיל: 18.5 מיקום: באר יעקב יתר שטויות: קוראים לי סלע, בסה"כ משקל ממוצע אוהב כל מוזיקה שיש בה נשמה ואז מה אם בעבר הייתי ראפר די נורא אבל אין לכם ת'דמו - אז ניצלתם מצרה רוצה מהמחשב הזה לשלוח אהבה לחברים, לאוהבים, לכל הסביבה אבל התכנסנו כאן הערב לתת את ה-RESPECT לבית ספר בלייב של הש.ב.ט! ואת התמונה שלי רובכם (אם לא כולכם) כבר מכירים

יו יו יו

שם: דניאל אוחנה גיל: 18 מיקום: פיייי רחוק מאוד ,שדה בוקר. יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: הייתי בפיקודרום אבל אנחנו כבר ראפים מתים. נ.ב. למי יש הופעה מלאה של השבט בוידיאו?
אווווווווווווווו

Vaknin O

New member
Vaknin O

אופיר וקנין 16 וחצי מיקוםםם דימונה!! עוד שטויות-אני היחצן הבלעדי של השבט בדרום
ותמונה-->

Heels

New member
:)

שם: הילה גיל: בנתיים 17.. לא לאורך זמן מיקום: ראשל"צ ושטויות: מסננת

../images/Emo25.gifit goes soMEting like this

דוברת 18 בערך במקור מרמת גן אבל מבלה את רוב שעות היום בכפר סבא תמונה???המממ...מה כאילו לחשוף את עצמי?! ושאוז יכיר את ה"סטוקרית" הפרטית שלו?!?! לא,עדיין לא.

למעלה