אין איך לחזור לנהריה אחרי ההופעה =\ ובכלל, אין לי מספיק כסף גם לנסיעות, כניסה להופעה והדיסק. אני מעדיף רק דיסק מאשר הופעה שרק להגיע אליה יעלה לי יותר מהדיסק =\
שם: אדם גיל: לא זוכר, תשאלו את מתוקה. מיקום: ת"א יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: אני אדם מהשבט... אהה.... למי שלא מכיר - נעים מאוד. ותודה... אני אשתדל לבוא לבקר כמה שאני יכול, ואם רציתם רכילות על טונה מתוקה ואוז - אני יכול לספק
שם: אבישי סלע גיל: 18.5 מיקום: באר יעקב יתר שטויות: קוראים לי סלע, בסה"כ משקל ממוצע אוהב כל מוזיקה שיש בה נשמה ואז מה אם בעבר הייתי ראפר די נורא אבל אין לכם ת'דמו - אז ניצלתם מצרה רוצה מהמחשב הזה לשלוח אהבה לחברים, לאוהבים, לכל הסביבה אבל התכנסנו כאן הערב לתת את ה-RESPECT לבית ספר בלייב של הש.ב.ט! ואת התמונה שלי רובכם (אם לא כולכם) כבר מכירים
שם: דניאל אוחנה גיל: 18 מיקום: פיייי רחוק מאוד ,שדה בוקר. יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: הייתי בפיקודרום אבל אנחנו כבר ראפים מתים. נ.ב. למי יש הופעה מלאה של השבט בוידיאו?
דוברת 18 בערך במקור מרמת גן אבל מבלה את רוב שעות היום בכפר סבא תמונה???המממ...מה כאילו לחשוף את עצמי?! ושאוז יכיר את ה"סטוקרית" הפרטית שלו?!?! לא,עדיין לא.