שלום כיתה א'-בצפר בלייב (ש.היכרות)

Scratch One

New member
../images/Emo70.gifבצפר בלייב מאן!

שם: נאור גיל: 21 מיקום: פ"ת הגרפיקאי הרשמי של השבט נ.ב. אני מקווה שכל מי שרשם פה ת'שם מפציץ בסמסים ל24 כן?

h e n y

New member
חחח עונה..

שם: חן גיל: 16 וחצי מיקום: צפת{חור, עזבו אל תנסו להתאמץ לא שמעתם על המקום} יתר שטויות שבא לכם שנדע עליכם: מממ איו לי ממש מה להגיד..תשאלו ואני יענה:)

bigm2

New member
כה וכי היינו שם בטיול שנתי

אבל צפת זה לא אחת מ4 הערים הקדושות או משו כזה? לוידע, תמיד חשבתי שזו עיר ידועה אבל אני לא דוגמא, הידע הגיאוגרפי שלי מסתכם בזה שחיפה זה אחרי נהריה, תל אביב זה במרכז, ובאר שבע זה בדרך לאילת

skretch

New member
קח משהו שיפיל אותך מהכיסא

שירה חושבת שבנהריה יורד שלג ונורא קר פה, רק בגלל שאנחנו בצפון

bigm2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב היא לא כל כך טועה, בכפר ורדים וכברי כן יש גשם מדי פעם וזה די קרוב

Butza

New member
מה מה מה?

חיפה זה אחרי נהריה? העולם שלך פשוט הולך דרומה כנראה
ואיך אפשר, אם כבר מדברים על נהריינים "קריון זה חו"ל."

bigm2

New member
נו מן הסתם זה תלוי מאיפה את רואה

על המפה נהריה הכי למעלה, ואחריה(כלומר יותר למטה) זה חיפה

h e n y

New member
צפת אחת מהערים הקדושות../images/Emo45.gif

אבל בזה זה מסתכם.. טוב לפחות יש פה שלג...
{וככל הנראה זה עומד להתחיל בעוד כמה שעות}

h e n y

New member
ממממ

מנסיון הרבה אנשים שואלים אותי איפה זה ושהם בכלל לא מכירים את המקום... אבל צפת זה באמת חור..רציני...

OceaND

New member
חח אבל הקריות זה שונה

אולי אף אחד לא מכיר "קרית ביאליק/חיים/מוצקין וכו'" אבל אצלנו יש חיים. יעני יש מה לעשות פה. שלא מכו חורים אחרים

h e n y

New member
חחחח

אתה משווה טיול שנתי ללגור שם 16 שנה?{ז"א כל החיים שלי} זה הדבר הכי נוראי... לתיירים זה כיף..לתושבים...לא ממש

נראה לי אני נקבה

צריך לבדוק את העניין וצפת זה עוד בסדר. תחשבי מה זה לגור באילת 16 שנה :) עכשיו זה - חור!

h e n y

New member
אה סליחה...

אילת?? הייתי מתה לגור באילת... לפחות יש שם לאן לצאת... אצלי זה כל יום יום כיפור.... בטח גם יש לכם פעילויות לנוער, הופעות, מדרחוב שופע... והכי חשוב ים! אם היה לי את כל זה לא הייתי מתלוננת...

למעלה