אל תאכלי.
רק תקפידי לשתות הרבה!!
הגוף יכול לשרוד המון זמן על מעט מאוד אוכל, אבל הוא לא יכול לתפקד בלי שתייה. אישית, אני בקושי אכלתי בפולין. אכלתי בדרך כלל לחמניה וחצי ביום, ועוד הרבה מאוד ירקות, אבל זה לא באמת אוכל...
ולא קרה לי שום דבר. אגב, גם השתייה שם מגעילה! קיבלנו איזה מיץ תפוזים ממש מגעיל, שבהתחלה אפילו לא יכולנו לסיים אותו, למרות שאחרי כמה ימים התרגלנו, ואפילו ביקשנו תוספות...
ואפילו המיים המינרלים שם מרים!! זה היה נורא!! העדפתי לשתות מים מהברז בשירותים!!... אבל לפעמים פשוט צמאים, וכשאין ברירה, אז אין ברירה... ובסוף גם לזה התרגלתי. להכל מתרגלים... מצד שני, אני חייבת לציין שהלחמניות היו פשוט מדהימות!! אני לא חושבת שאי פעם טעמתי לחמניות כל כך טעימות. שמרתי כמה והבאתי לארץ ואכלתי אותם עוד כמה ימים אחרי (למרות שהן כבר לא היו כל כך טריות)...
בכל מקרה, יש אוכל סביר, בדרך כלל, ויש מרק, וירקות מבושלים, וטריים, וצ'יפס, ואיטריות, ועוף, ונקניקיות, ושניצל... אגב, אם את לא באמת דתיה אז
אל תקחי גלאט כשר!! ממה ששמעתי האוכל היה מגעיל בדיוק כמו שהוא נראה, (והוא נראה על הפנים...
). היו כמה שויתרו ועברו לאכול את האוכל שלנו (שהוא, כמובן, גם כשר, אבל לא גלאט). זה היה נושא נפוץ לבדיחות במשך המסע...
ושוב, אני חוזרת, אם לא בא לך, לא יקרה כלום אם לא תאכלי. אפילו תדחפי לעצמך חצי לחמניה ביום. בבוקר. לפני שהכל מתחיל. וגם ירקות - זה בריא וחשוב. ותשתי הרבה!! את לא באמת צריכה יותר מזה...