שלום לכולכם!!אני חדשה פההה

thunderstorm

New member
כן!!

חחח.. אז אני מבינה שאני לא היחידה עם הטראומה מהמלון הזה....

Pukipsey007

New member
היה משהו.. לפעמים סחבנו מזוודות

בכמה קומות כי המעלית הייתה ממש קטנטנה.. מעלית עם תמונה ענקית של חזיר

it is just me

New member
טראומות זו לא מילה../images/Emo178.gif

המעלית אולי קטנה קטנה, אבל יש בה מקום בשבילי ובשביל המזוודה (משהו כמו 25 ק"ג
) שלי. ואיזה עובד מלון(
) שהתעקש שהוא זה שלוחץ על הכפתורים של הקומות
שש קומות בקצב צב. מקווה כבר שתגמר נסיעת האימה (עם הפולני-מעליות שמסתכל עליי באופן חשוד
ומפחיד). זה נגמר טוב (כשהגענו לקומה 6 מילמלתי תודה בפולנית וברחתי עם המזוודות
) אבל כמובן כשכמשהו התקלקל לנו בחדר - את מי שלחו?!
סוף טוב הכל טוב, אבל למלון הזה - אני כבר לא חוזרת
מישהו אמר
נואידית?
Just me

מיכלוש7

New member
חחחחחח... כן!! ../images/Emo9.gif

יואו גם אנחנו היינו שם!! איזו מעלית מפחידה! עזבו את זה שהיא קטנה... היא מתפרקת!! אז עליתי עם 15 קילו מזוודה עד לקומה 5
ואיכס, הדלת שלנו היתה נתקעת כל רגע, המיטות חרקו, והיה ריח מגעיל בחדרים!!!
חחחחחחחח... איך כל הזמן צחקנו שהביאו אותנו לבית אבות
וואי, נוסטלגיה.

thunderstorm

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח!!

עד קומה 5? מזל שלך.. אני עליתי עד 8.....
ומה זה החדרים האלה? למה שני חדרים ומקלחת משותפת? מה נסגר איתם??
שלא נדבר על זה שהדלת הפנימית של החדר שלנו בכלל לא נסגרה... ועל זה שהיו אצלנו שתי בנות במשלחת שקיבלנו חדר כשבחדר הצמוד להן היו שני בנים ממשלחת אחרת, והמנעול שלהם במקלחת היה שבור!!!
יו... זה היה המלון הכי גרוע.. אחריו הביאו אותנו לשניים ממש איכותיים.. וגם הראשון שהיינו בו היה אחלה... נוטלגיה אינדיד...

איכשהו נתקפתי מרץ כל פעם שהגענו...

...למלון, למרות שעברו עלינו ימים מפרכים... אז בשביל להוציא אותו עזרתי לאנשים לעלות את המזוודות למעלה. פעם אחת עליתי בערך 5 פעמים לקומה 7 או 9 עם מזוודות ביד... וזה אחרי שרקדתי עם ידיד שלי בלובי...
ואחר כך גם הייתי בחדרים של אנשים ולא ישנתי כל הלילה!! היה כייף!! ועכשיו כשאני חושבת על זה - אפילו לא אכלתי ארוחת ערב כשהגענו למלון, וגם לא אכלתי כלום כל היום... אין לי מושג מאיפה היה לי את כל הכח הזה...

אל תאכלי.

רק תקפידי לשתות הרבה!!
הגוף יכול לשרוד המון זמן על מעט מאוד אוכל, אבל הוא לא יכול לתפקד בלי שתייה. אישית, אני בקושי אכלתי בפולין. אכלתי בדרך כלל לחמניה וחצי ביום, ועוד הרבה מאוד ירקות, אבל זה לא באמת אוכל...
ולא קרה לי שום דבר. אגב, גם השתייה שם מגעילה! קיבלנו איזה מיץ תפוזים ממש מגעיל, שבהתחלה אפילו לא יכולנו לסיים אותו, למרות שאחרי כמה ימים התרגלנו, ואפילו ביקשנו תוספות...
ואפילו המיים המינרלים שם מרים!! זה היה נורא!! העדפתי לשתות מים מהברז בשירותים!!... אבל לפעמים פשוט צמאים, וכשאין ברירה, אז אין ברירה... ובסוף גם לזה התרגלתי. להכל מתרגלים... מצד שני, אני חייבת לציין שהלחמניות היו פשוט מדהימות!! אני לא חושבת שאי פעם טעמתי לחמניות כל כך טעימות. שמרתי כמה והבאתי לארץ ואכלתי אותם עוד כמה ימים אחרי (למרות שהן כבר לא היו כל כך טריות)...
בכל מקרה, יש אוכל סביר, בדרך כלל, ויש מרק, וירקות מבושלים, וטריים, וצ'יפס, ואיטריות, ועוף, ונקניקיות, ושניצל... אגב, אם את לא באמת דתיה אז אל תקחי גלאט כשר!! ממה ששמעתי האוכל היה מגעיל בדיוק כמו שהוא נראה, (והוא נראה על הפנים...
). היו כמה שויתרו ועברו לאכול את האוכל שלנו (שהוא, כמובן, גם כשר, אבל לא גלאט). זה היה נושא נפוץ לבדיחות במשך המסע...
ושוב, אני חוזרת, אם לא בא לך, לא יקרה כלום אם לא תאכלי. אפילו תדחפי לעצמך חצי לחמניה ביום. בבוקר. לפני שהכל מתחיל. וגם ירקות - זה בריא וחשוב. ותשתי הרבה!! את לא באמת צריכה יותר מזה...

לנו היה דווקא אוכל ממש ממש בסדר

אבל זה די תלוי אם את יוצאת אם משלחת דתית או לא...

taltal3001

New member
תקראו..ומי שיכול לעזור לי,מוזמן ../images/Emo9.gif

יום שלישי יש לי סמינר בת''א ובירושליים..הנושא שלו זה ''משואה לתקומה''..רק רציתי לומר את זה..חחח.. עכשיו, בסוכות אני טסה, ואני כ''כ מפחדת! אני לא יודעת איך יהיה שם, אחי היה כבר במשלחת והוא אמר שזו חוויה לכל החיים, אני לא אחת שנכנסת לסרטים מלראות דברים קשים, אבל תלוי עד כמה הם קשים.. כמו שהבנתי מהתמונות והכל נורא קר שם, אני צריכה לדעת מה לקחת, כמה כסף לקחת.. כל הדברים האלה.. מי שיהיה מוכן לעזור לי תודה רבה רבה רבה!! מתה עליכם

it is just me

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo163.gifהנה../images/Emo132.gif

כל התשובות באדיבות thunderstorm (נמצא גם בטאגליינס, וקישור ישיר בשורה של המילים שזזות לך הראש העמוד)

PaNDa BoY

New member
אין לך מה לפחד וברוכה הבאה...

האמיני לי הכל יעבור בשלום..

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני מקווה שיהיה לך מסע משמעותי..

taltal3001

New member
../images/Emo92.gifשירים..../images/Emo79.gif

תגידו, איזה שירים כדאי לי לקחת?! אני רוצה להכין לי דיסק עם שירים .. אני גם רוצה שירים של יהודה פוליקר,כי הם מחברים אותי מאוד.. תתנו לי בבקשה רשימה של שירים שאני יכולה לקחת איתי לפולין.. אשמח מאד אם תעזרו לי..

למעלה