שלום לכולכם!!אני חדשה פההה

thunderstorm

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

שני שרשורים שהיו לנו בנושא

it is just me

New member
הנה רשימה חלקית../images/Emo79.gif

Six million א יידישע מאמא אבינו מלכנו אבסורד אדון עולם אדרבה אויפן וועג שטייט א בוים אויפן פריפעטשיק אונטער דיינע וייסע שטערן אחרי מותי אין לי ארץ אחרת איש יקר אל הלילה אלוקיי נשמה אלוקים נתן לך במתנה אמן אנה ה' אני ואתה אני מאמין אפר ואבק ארץ חדשה ארץ צבי את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק את תלכי בשדה בגלל בגרמניה לפני המלחמה בלדה על סוס עם כתם על המצח בשצף קצף גורל אחד גם כי אלך דאנא דאנא דברים נסתרים דמעות של מלאכים החול יזכור החיים יפים היי שקטה הליכה לקיסריה המנון הנוער הסדר האחרון בגטו וארשה העיירה בוערת הקיץ האחרון הרעות התחנה הקטנה טרבניקה ונתנה תוקף זאג ניט קיינמאל זומער טאג חופים חי חיים שלי חכי לי סלוניקי חמול טוב להודות יהיה טוב יום עובר יום קיץ יומן מסע ילד השדה ילד יהודי יצא יהודי יש אי שם יש לי סיכוי יש עוד תקוה כבר בא זמן כי האדם עץ השדה כל הכוכבים כל כיוון שבו הלכנו כמו ציפור כשהנשמה מאירה כשתגדל לא צימוקים ולא שקדים לאורך הים לבכות לך לולי תורתך לכל איש יש שם למי שאינו מאמין לראות את הכאב מה אברך מוכרי הסיגריות מזוודות מזמור שיר לפרטיזנית מיין שוועסטער חיה מילה טובה מישהו מכתב קטן מקום לדאגה מקום מנוחתי מקיץ אל החלום משאלה נדר נוף ילדות נחמה ניגון קראקוב ניגע אל החלום סולם יעקב עיניים שלי על אלה על הדרך עץ עומד עלה קטן עמוד האש פונאר פרח קול ברמה קופסת הצבעים קחי אותי איתך ראש השנה שלך רבי אלימלך רבקה'לה השבתית רבקהלע די שבתדיקע רואים רחוק רואים שקוף רוב עצוב רחם רקמה אנושית רשימת שינדלר שומר ישראל שיר אחרי הגשם שיר אחרי מלחמה שיר הפרטיזנים שיר ערש שירו למלך שמור על העולם שמע ישראל שמע ישראל שער הרחמים שפכי כמים ששה תחת זיו כוכבי שמים תם השרב הגדול תמיד יחכו לך

taltal3001

New member
תודה ../images/Emo3.gif

תודה רבה לכם על השירים! אני רוצה כ''כ הרבה שירים אבל אני לא חושבת שיהיה לי מספיק מקום בדיסק,או שאני יעשה כמה דיסקים.. אהבתי מאוד את המנגינה של רשימת שינדלר, המנגינה כ''כ יפה, זאת המנגינה הכי יפה ועצובה ששמעתי בחיים שלי, וזה מאוד מחבר אותי לנושא של השואה..

מיכלוש7

New member
נכון... ../images/Emo10.gif

וואי כמה חרשתי על המנגינה הזאת בפולין
יש לי אותה ב2 גרסאות: אחת על פסנתר ואחת על כינור... עם הכינור יותר עצובה! אני שומעת אותה עכשיו

taltal3001

New member
חבל על הזמן

בכינור היא הכיייייייייייייי יפה.. תוכלי לשלוח לי לאימייל את המנגינה על הפסנתר? האימייל שלי הוא [email protected] אני אשמח מאוד...

taltal3001

New member
את כל השירים?!../images/Emo4.gif

אם תוכלי אז תשלחי לי כי אני מחפשת מישהו שיכין לי דיסק או 2 !

למעלה