שלום לכולם אני חדשה כאן,,

vmeytal

New member
שלום לכולם אני חדשה כאן,,

היי שמי מיטל בת 22 הרגע שמתי לב שיש פורום כזה של סינגלים... אז חשבתי להתייעץ איתכם על משו שמזיק לי דיי הרבה זמן אני סטודנטית לעיצוב גרפי והתאהבתי במרצה שלי.. בן 31 יותר נכון אני מרגישה שנוצרים בי רגשות כל פעם שאני רואה אותו פעמיים בשבוע... הוא חמוד ומצחיק והוא גם סינגל ויש לו ריח משגע.... וגם התחלנו לדבר במיילים ועכשיו בפסח הוא יתפנה למסנג'ר....ואני לא יודעת מה לעשות אני מבולבלת עם עצמי. אף פעם לא היה לי חבר, ואף פעם לא הרגשתי כלפי אף אחד רגשות כאלו וזאת פעם ראשונה שאני מרגישה שזה נכון ואני מתביישת לומר לו את זה שאם במידה והוא לא ירצה קשר יותר מזה... אז שאני לא ירגיש כל פעם בשיעור מבוכה ולא יהיה לי נעים להסתכל עליו... בקיצור אני משתגעת ואין לי הרבה אומץ ....

ufffnick

New member
אשאיר

לאנשים מלמודי הפסיכולוגיה שבפורום להרצות לך על תסמונת ה: מורה-תלמיד/מפקד-פקוד/מעביד-עובד, ברמה הרגשית. זה נטחן כאן המון בשבוע האחרון מהצד השני (המפקד). ויש גם קישור לדיון הזה, אולי יראה לך מחוץ לקונטקסט, אבל הרעיון הכללי זהה.

ufffnick

New member
אז ככה...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=378&msgid=96029191

ufffnick

New member
איזה קטע...

הקישורים עולים בדיליי של רבע שעה... גם כאן וגם ב"אופנועים". תפוז, לתשומת לך...

rigoletto111

New member
זה מצב שיכול לסבך את שניכם

ובעצם - במיוחד אותו. האם תלמדי אצלו גם בשנה הבאה? פתרון טוב יכול להיות. להתאפק עד סוף הסמסטר , ולשמור על קשר ידידותי ולימודי יחד, ואחרי שסיימתם את הקשר הלימודי (בחינות והכל..) רק אז לנסות לחשוב על רומנטיקה. כי אז תהיו שני אנשים ללא מחויבות נוספת זה לזו. בהצלחה!

ד נ י ת3

New member
אחחח ימי האוניברסיטה הטובים...

זוכרת שהיה לי מרצה לכימיה פיזיקלית - 'חטיאר זקן - אבל מה-זה סקסי. לא היה שיעור שהפסדתי (אפילו קיבלתי 90 בבחינה). כל החברות שלי שקלו לאשפז אותי במוסד הקרוב לחולי נפש, וקצת תהו על הטעם הקלוקל שלי. פנטזיות.. מזל שהן לא התגשמו. בהצלחה לך.

Barvazoom

New member
אכן מעלה נוסטלגיה מבורכת...../images/Emo98.gif

וכמו שאמרת - פנטזיות, מזל שלא התגשמו....

זה אף פעם לא רעיון טוב...

לבדוק מה אנרגיית האקטיבציה של המרצה. אחרי הכל, הוא עוד עלול להבין שיש מצב לאנטרופיית ערבוב וכשהוא מגלה שאין קצב התגובה יורד מה שעלול להתבטא בציון. :) :) :)

ד נ י ת3

New member
סליחה,

אבל מי זה לעזאזל פרופ' עמוס רולינדר? הוא מרצה בפקלוטה לכימיה באוני' ת"א? אין לי שמץ של מושג מי זה.

די מפורסם, קסם של בן אדם

פרופסור עמוס רולידר, ראש החוג למדעי ההתנהגות והמרכז לחקר ולמניעת אלימות במוסדות חינוכיים, מכללת עמק יזרעאל

את לא צריכה! דיברת על הפנטזיה

עבר שלך, עם מרצה שלך באוניברסיטה. ומכיוון שקראתי את תגובתך הרשתי לעצמי לשתף אותך בשלי..לא רצית לשמוע, לא סוף העולם!

ד נ י ת3

New member
מתוקה,

אין לי בעיה עם השיתוף, פשוט לא הבנתי אותך. חשבתי שאני אמורה להכיר אותו. לא משנה. אי הבנה. נו, עכשיו צרפי תמונה - לפחות שנהנה.

האמת שחיפשתי תמונה ולא מצאתי אך-

מצ"ב מצגת שעשה. הפרופסור בהחלט נלחם בתופעות חשובות. הו מופיע כמדומני בתוכנית הבוקר "העולם הבוקר" בשעה 08:15 בימי שני או שלישי הוא מאוד משעשע וטרטראלי..

moi24

New member
תראי...

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אם הייתי במקומך הייתי זורמת ולא מנסה לעצור את עצמי. סך הכל זה לא פשע, זה טבע האדם. כיף להתאהב ככה פתאום, כשכל הגוף מתעורר והכל נראה חדש חדש. הבעיה היא שזה יהיה הקשר הראשון שלך, והפעם הראשונה מספיק מסובכת ומבלבלת, שלא לדבר על פער הגילאים והסטאטוס השונה... השאלה אם תוכלי לעמוד בזה - רגשית, מנטלית וכל השאר... שיהיה בהצלחה, רק אל תזניחי את הלימודים, כי שום דבר לא שווה את זה.

vmeytal

New member
תודה לכל מי שענה

הלימודים שלי מסתיימים עוד 4 חודשים....אז נראה מה יהיה הלאה כי אז שנינו באמת ניהיה פנויים מכל העניין הלימודי יחד תודה לכם,אולי אני יבקר פה עוד.....ביינתיים חג שמח לכולם

למעלה