שלום לכולם אני חדשה כאן,,

Old Girl

New member
שום קשר. אבל, שום קשר?

כאילו, בין הגילאים 20 - 60 האדם לא לומד, לא צובר ניסיון, לא מתפתח? אפשר להגיד שיש אנשים בוגרים לגילם ופחות בוגרים לגילם, אבל "אין שום קשר בין גיל ביולוגי לגיל שכלי" היא תלושה מהמציאות, מה גם שבגילאי ה - 20 המרכיב החסר הוא לא "שכל" אלא ניסיון ובגרות.

aviavram

New member
היו לי כמה תלמידים ותלמידות בני 20

שהיו בוגרים בהרבה מבני 40 וגם ההפך היה לא מזלזל בניסיון חיים אבל עם כל הכבוד כמה ניסיון צברת מ 30 ל 40 אבל אני בן אדם גם אני טועה לפעמים

Old Girl

New member
אני לא חושבת שיש הרבה קשר

בין ציונים של תלמיד לבין יכולתו לנהל קשר זוגי בגובה העיניים עם מישהו מבוגר. לשאלתך "כמה ניסיון צברת בין הגילאים 30 - 40" - עוד לא הגעתי ל - 40, אני בת 35. יכולה להגיד, שבין הגילאים 30 - 35 לא עברתי מהפכות אבל צברתי ניסיון מסוים, שיש לו ערך בעיני. לעומת זאת, בין הגילאים 20 - 30 עברתי מהפכה של ממש בכל מישור אפשרי: ניסיון חיים, השכלה, תפיסות עולם, יחסים בינאישיים - הכל. לדעתי זוהי תקופה די קריטית אצל הרבה אנשים.

aviavram

New member
לא זה נשמה - המרות - שליטת המרצה בת

בתלמיד דרך הציון מהפכות? מי שרוצה עובר ולפעמים החיים מטלטלים אותו לשם ומי שלא נשאר במקומו ואני יכו להבטיח לך שבגיל 40 תחושי כבגיל 30 והכל תלוי במה שיש בקופסה ומאחל לך שכך יהיה אבל היופי בחיים שכל אחד חווה אותם בדרכו הוא

magenta73

New member
מי דיבר על גיל שיכלי?

מה קשור ציון בסוף הסימסטר לבגרות? מה קשור ציון בסוף הסימסטר להתלחה או אי הצלחה במערכת יחסים טובה ושיוויונית? התאמה שיכלית היא לא רק לפי איי-קיו. ובטח לא לזה התכוונתי. סופש נעים.

aviavram

New member
ושלא יהיו לך אשליות גם לבנים

יש קרשים עם מורו / מנחות לא תכעסי עלי אם אשאל - היתה לך חוויה כזו שלילית ? אבל אהבתי את לא מומלצת לבעלי לב חלש...

aviavram

New member
לביקור אחלה

אבל פה עדיף יש http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1425912 ולא לשכוח רמקולים הקפיץ לי את הבוקר

aviavram

New member
אם זאת פנטזיה אז אני../images/Emo31.gif אבל אם זה

משהוא עם עתיד לא חד פעמי עם סיכוי מצד שני הצדדים אני מה זה בעד ולא שזה יהיה חד פעמי ותוותרי פגועה שאולי ממשת אבל מה יצא מזה

gilad269

New member
הי

קודם כל ברוכה הבאה ולגבי הבחור,אל תתבישי לכי עם זה בהצלחה

למעלה