שלום לכולם אני חדשה כאן,,

לפי סעיף 4 שלך הוא צריך להבין שהעוב

שהעובדת חפצה באמת ולא סתם לא נעים לה. עליו להיות בטוח בזה ב 90%? או ב 100%? כי אם את מתנה את ההצעה לקשר בודאות מוחלטת שהיא רוצה אז את בעצם מסכימה איתי, כי כזאת ודאות היא בלתי אפשרית אלא אם יש לבוס כח מאגי של קריאת מחשבות. בקיצור- הסיכון לשניהם תמיד קיים... וזה מה שאמרתי, שבתיאוריה את צודקת, והחוק לא אוסר על קשר אלא על ניצול מרות, אבל זה כל כך קשה בדיעבד לדעת אם היה או לא היה ניצול ולמעשה יתכן שהיא תרגיש מנוצלת והוא יחשוב בתום לב שהיא רוצה ויתכן שהיא תשנה דעתה רטרואקטיבית ויתכן שנצלן מרושע ומנוול יתמם ויטען שהיא רצתה- זה כל כך פתוח לניצול לרעה ש"שומר נפשו ירחק".... ואני בטוח שרוב המנהלים בימנו לא יסתבכו בכזה דבר, הרוב הגונים וגם לא תמימים. כך שבעיקר המיעוט המטריד יאחז בפילפולים האלו של מותר אם אין ניצול. הדקויות של יחסי אנוש אינם לא ברורים ושחור לבן כמו שאת מציגה את זה בתיאוריה.

Old Girl

New member
שוב - אם אתה חושב שאי אפשר לדעת

מראש, אז אל תסתכן. אם אתה אומר שאין שום דרך להציע ללא סכנה של ניצול מרות, בשום מקרה - אז אל תכליל.

זה נורא מסוכן,פזיז ויהיר לחשוב שאתה

יכול בודאות לדעת מה באמת אדם חושב, כי המון פעמים מהרבה סיבות שונות אנשים אומרים ההפך ממה שבאמת בליבם הם חושבים, במיוחד כשהסיטואציה כוללת יחסי כח מובנים ומכאן אינטרס לרצות את בעל הכח. זה נכון לא רק לגבי, זה אמת כללית.

אם לא נזכרת מי זה

הנדרסון מפורם פמינזם אני הייתי מציע לא לבזבז את הזמן על דיבורים עם טרולים.

למה להתאמץ להתוכח עם טיעונים ענינים

ומנומקים המושמעים בשפה המכבדת את בר השיח לדיון אם אפשר במקום להכריז על הזולת כעל "טרול" ולסגור ענין... ביזית רק את עצמך וחשפת את פרצופך המכוער בדברים האלו... ואל תתגאה במה שקורא בפורום פמיניזם..., בסתימת הפיות השיטתית...

אבל קצב ורמון עברו על חוק העונשין

תשל'ז לא תובעים אותם בשל חוק הטרדה מינית או מה בין שמיטה להר סיני?

aviavram

New member
טעות המרצה שולט על הציון לפחות במשך

הסמסטר אולי אשוב להרצות? באמת כנראה טעות שהפסקתי

vmeytal

New member
תודה לך....ולכולם

זה ממש טוב שאתם נותנים פה עצות/ דעות... כי לפעמים שחושבים רק לבד אז יכולים לעשות שטויות.... אני לוקחת לתשומת ליבי את כל מה שנאמר פה ונראה לאן דברים יתפתחו...כי עוד 4 חודשים במילא אני מסיימת ללמוד..

בכיף...

מג'נטה כבר תשלח לך ת'חשבון בדואר...

Old Girl

New member
כן, אני יושבת כעת בקריבים

במלון פאר שהזמנתי מהכסף הזה ומתקתקת בלפטופ בעודי שותה קוניאק שהגיש לי משרת אישי.

כן, החיים הטובים...

ולי בדיוק מכינים את הג'קוזי לשכשוך הבוקר, בזמן שהמזכירה האישית מתקתקת בשבילי את ההודעות...

Old Girl

New member
זה כלום, כשאני רוצה לג'קוזי

- שלושה משרתים נושאים אותי על הידיים, ושלושה משרתים נוספים חושבים עבורי מה רציתי להגיד בפורום וכותבים את ההודעה.

magenta73

New member
היי מיטל.

הקטע הזה של להתאהב בדמויות סמכותות/מחנכות לא מנוכר לי... גם לי היו כול מיני קראשים על כול מיני מורים/מנחים וכו'. את צריכה אבל לזכור שיכול מאוד מאוד להיות שהוא לאו דווקא מעוניין, ושהכול סרטים שלך. נגיד הוא מחייך או נחמד - מכיוון שהוא המנחה, לאו דווקא בגלל שהוא מעוניין לפעמים כשיש קראש, קשה להבחין בהבדל. בנוסף, את צעירה ממנו בכמה שנים טובות, ולא רק זה, יש הבדל עצום בתפיסה שלנו כבני אדם את החיים, בגילאים האלה. אני הייתי מציעה לך לנסות למצוא משהו פחות או יותר בן גילך. במיוחד אם עוד אף פעם לא היה לך חבר וזו רק תחלית דרכך בעולם הזוגי... ולפני שאת מנסה משהו, אולי כדאי שתנסי להוציא אליו אינפורמציה, מחברים או לא יודעת מה? אולי יש לו חברה? אולי הוא הומו? אולי הוא לא יודעת מה... בגדול, זה באמת נשמע לי קראש, די ילדותי, שזה חמוד, אבל לא רציני כ"כ... נ.ב. איפה את לומדת ואיך קוראים לו?... אולי אני בכלל מכירה אותו... מעניין.

aviavram

New member
אין שום קשר בין גיל ביולוגי וגיל שכ

שכלי כך שהטענה על הגיל..... וכל השאר בן גילך לא רלונטית לא מזלזל בביולוגיה אבל ההתאמה השכלית חשובה הרבה יותר ואת דעתי העניינית כבר כתבתי

למעלה