שלום לכולם!כמה סקיצות

amirmatalon

New member
שלום לכולם!כמה סקיצות

רק רציתי להגיד לפני שמשתלם להיות פיסיקה מחשבים רק בשביל האופציה לצייר בזמן השיעור את זאת אהבתי דווקא עשיתי לזה כמה ניסיונות אבל בניסיון הכי טוב(זה) שכחתי למתוח את ה R עד הקצה של ה I

למה לעזאזל עשית גרפיטי של ווזלין?

Znepsner

New member
חחחחחחחח

וזלין, חחחחחחח שמע, אתה עובד פה עם אותיות בסיסיות, וזה טוב, תנסה לעשות אותן עבות יותר, כמו ה-R שעשית באני לא זוכר איזה ציור... ואז תנסה לעשות קשר ביניהם שיהיה אולי טיפה יותר זורם.

Smartaman

New member
אתה צריך...

אל תעשה את כל השינויים האלה בגדלים והאותיות הגדולת שבתוכן יש עוד אותיות אתה צריך פשוט לכתוב את האותיות באותו הגודל ובקו ישר

shorty14

New member
אנשים תעבדו על הבסיס

מי שבאמת רוצה לעשות עם זה משהו תעבדו על הבסיס ואז שוב תעלה השאלה מה בסיס למה איך כמה מתי . אנשים בסיס זה קודם כול !!!! אין לדלג על השלב הזה....האותיות שלך כמו שאמרו פה לפניי לא בגודל שוווה ולא בפרופורציה אחת לשנייה. שוב לתרגל בסיס ורק אחרי שהוא יושב טוב תמשיכו הלאה כי חבל

amirmatalon

New member
צודקים

אני לוקח את העצות שלכם ומחר יש לי מספיק שיעורים לא מעניינים למזלי ואני יעבוד על מה שאמרתם,הבסיס,פרופורציות,גדלים שווים וכו' בברכת "נקווה שמחר אני יעלה משהו יותר טוב"

shorty14

New member
דרך אגב, lil bad ridin hood

אם בנות לא יכולות לעשות גרפיטי, מה את עושה פה? ואיך זה שמנהלת הפורום היא אמממ בת!!!!! תתפלאי איזה עבודות בנות יכולות לעשות ואם היית טיפה מבינה( לא מתיימרת להבין הכול) היית יודעת את זה ולא היית כותבת כאלו שטויות...

למעלה