שלום לכולם!כמה סקיצות

AcE666

New member
טוב אולי תרגעי כבר?

במקום לקלל אחת את השניה וליצור ריבים אולי תתחילו לתמוך אחד בשני? גם ככה הסצינה פה קטנה זה אפילו לא סצינה... וריבים זה הדבר האחרון שהיא צריכה תתחילו לפרגן ולכוון אחד את השני במקום לריב..

shorty14

New member
וואי אתם ממש לא מבינים אותי נכון

באמת שאני לא רוצה לריב עם אף אחד ולא להתווכח ולא שיט אני רק מנסה לעזור ולהעביר הלאה את המעט שאני יודעת באמת באמת . לפרגן ? בבקשה.... תתחילי לעבוד על הבסיס - יש לך התחלה

shorty14

New member
בבקשה תכנסו לקרוא,

א- עדיין לא התחרינו !!!!! למי שלא יודע כשמכריזים על תחרות בד"כ מחליטים על מילה מסויימת...ושנינו עושות אותה ואז מחליטיםמי מנצח ומי לא. ב- סתם אמרו לי להעלות לפה כמה דברים אבל זה נותן לי הוראה שיש שגיאת מערכת לכן אני לא מעלה עדין שום דבר ובנוסף אף פעם ולו פעם אחת אמרתי או התנשאתי פה על מישהו! אף פעם לא אמרתי שאני טובה ככה או ככה . בדיוק ההפך אמרתי ואם תקרא שאר הודעות שכתבתי פה שאני לא לוקחת את זה רציני בכלל אני פשוט קצת מבינה ומתעניינת תחת השפעה של חבר שלי. ליל סמטינג פשוט זרקה כמה הערות שהייתי חייבת להגיב . מי שרוצה להתחרות בבקשה. אני מנסה לעלות כמה שיותר מהר יותר דברים שלי . תגובות טענות מענות בבקשה אליי . תודה למפרגנים על הטאג . דרך אגב אני לא באה ואף פעם לא באתי בגישה מתנשאת אז בבקשה אל תעשו אותי כזאת . אני רק מנסה לעזור.

amirmatalon

New member
לגבי העלאת קבצים

תבדקי ויכול להיות שהקבצים שאת מנסה יותר גדולים מ250 קילו בייט אז אני מציע שתבדקי את זה כי גם לי זה עשה בעיות בגלל זה

DoubleD

New member
או, זה כבר נראה יותר טוב !

הצורה של האותיות מצויינת, גם עם האיקס אפשר לשחק, לא לקפח ! :) הנה דוגמא לאיקס שיצא משליטתי לפני חצי שנה בערך... (כן יש לו כמה פאקים וסליחה על זה שזה לא משו מעודכן פשוט אין לי סורק)

Znepsner

New member
יפה יפה

טירוף סטייל. מעצבן אותי שזה עולה למעלה עכשיו בגלל ההודעה המזופטת הזאת

סֵג

New member
יש בחורה בשם swoon

היא לא רק בחורה ממש מקסימה, אלא גם אומנית רחוב טופ נוץ'. סך הכל אני לא מכיר הרבה כותבות. יש את W'.. חברה של הבחור ההוא שעושה פרצופים מעוותים. היא עושה קצת קירות בארה"ב. בדומה לשורטי כאן, היא נכנסה לעסק דרך החבר שלה. בכנות, זה עושה עליי רושם קצת רע הקטע הזה, אבל בסופו של דבר בנאדם ובתחווה נמדדים על פי סקלה שיוויונית - העבודות שלהם. אין הרבה משקל למנוש ולשלונג. אני מאחל הצלחה גדולה לכל המנוקבות.. יהיה אחוש מגניב לראות יותר בחורות מרססות.

MCstasha

New member
כנס

עכשיו אתה רק ושם אוטיות רגיל וזה לא ממש יפה אז כנס לאתרים ותתחיל לקבל רעיונוצת כי ככה כל אחד יכול לעשות

למעלה