שלום לכולם!כמה סקיצות

shuiit

New member
אולי די!!!

תפסיקו כבר להתלהב מעצמכם!!!אתם לא כאלה טובים וכל הפורום הזה מוצף במריבות של "אני יותר טוב" תתחילו לפרגן!! חוצמזה שהוא חבר שלך למה לעזאזל את מצפה? יש כאן בערך 3 אנשים (מאלה שמראים את הסקיצות שלהם) שיכולים באמת להתלהב מעצמם אז אולי תתחילו להוריד פרופיל עד שהעבודות שלכם יהיו שוות את זה!?!

סֵג

New member
לא לא לא

שכולם יפסיקו להתלהב. את\ה לא מקבל\ת תעודת כשרות, לא מדליה ולא רשיון להתלהב אחרי שהצלחת לעשות סקיצה טובה. He who speaks without modesty will find it difficult to make his words good. (Confucius, The Confucian Analects) שימו לב לדו-המשמעות הקשור לגרפיטי. The superior man is modest in his speech, but exceeds in his actions. (Confucius, The Confucian Analects) עוד משפט לחיות על פיו, במיוחד לכל קטני האיבר וגדולי הפה. היי..! אני בידיוק מעצב את הבית שלי בסגנון פנג שעועית..!

virs

New member
בנות לא יכולות לעשות גרפיטי הא?

טוב נו כנראה שהן סתם צריכות להיות במטבח כי אין להן כישורים

אלוהים ישמור!!!

אני אמרתי מילה על זה שבנות לא יכולות לעשות גראפיטי?! לא!!! אז שקט כבר עם זה! אני בעצמי נקבה!!!

double M

New member
סתם בולשיט, בחו"ל הגראפיטי נתפס כ..

מקצוע גברי. חבל שזה ישתרש גם בארץ.

shorty14

New member
איזה באסה אי אפשר לפרסם

זה אומר שגיאת מערכת... ליל סמטינ' תפרסמי קצת שלך נראה מה כ"כ משהו

לא אמרתי ששלי כל כך משו

ואמרתי לך ברגע שתהיה לי האופציה לסרוק אני אעלה לפה משו

טוב נו..

ננסה ת'וובקאם
לא מי-יודע-מה תוצאה של שיעור מתימטיקה

לא אני לא, אבל עזבי

לא צחקתי עלייך, תרגעי כבר עם הפאראנויות שלך.. צחקתי מהקטע הזה של "התחרות" כי לדעתי הוא מעפן.. אם את רוצה "תחרות", דברי איתי במסרים

virs

New member
אוקייי

ראשית התלת מימד שלך הולך לכול המקומות בדף חוץ מלמקום שהוא צריך ללכת אליו. שנית. מבנה האותיות שלך באנגלית פשוטה it sucks שלישת. חיצים מיותרים שבאים משום מקום והולכים לשום מקום ואחרון חביב shorty יבשה אותך קצת . ( אני לא אומר את זה כי אני חבר שלה )

shorty14

New member
מה אכלת סרט? אבל רעעעעע

מי לוקח אותך ברצינות? פחחחחחחח למה את חושבת שאכפת לי? הגבתי למה שכתבת ולמה שאנשים אמרו אז יאללה צאי מהסרט שלך. דרך אגב תחרות זה בכלל לא טיפשי . אההה ועוד משהו - אני כן שורפת אותך

למעלה