תראי לי איפה אמרתי שנקבות לא יכולות לעשות גראפיטי
S shorty14 New member 8/12/03 #20 רוצה תחרות? כמו שוירס אמר הוא יושב איתי חודש ואני שורפת פה כול אחד ואחד ממכם בלי להתנשא
L lil bad ridin hood New member 8/12/03 #22 חחח הופההה ביפים בפורום גראפיטייייי בואו בואו יש כיבוד חחח טוב.. עכשיו ברצינות מה הקשר ליכולות המוטוריות והגראפיות שלך?! דיברתי עליהם?! לא? אז בלמי את פיך חוץ מזה.. שלא יזיק לך לרכוש מעט הומור תודה. שלום.
חחח הופההה ביפים בפורום גראפיטייייי בואו בואו יש כיבוד חחח טוב.. עכשיו ברצינות מה הקשר ליכולות המוטוריות והגראפיות שלך?! דיברתי עליהם?! לא? אז בלמי את פיך חוץ מזה.. שלא יזיק לך לרכוש מעט הומור תודה. שלום.
L lil bad ridin hood New member 8/12/03 #28 את צריכה ללחוץ עם המקש הימני של העכבר על התמונה מאפיינים להעתיק את הכתובת שמופיעה שם במלואה אמרתי לכם.. נקבות..
את צריכה ללחוץ עם המקש הימני של העכבר על התמונה מאפיינים להעתיק את הכתובת שמופיעה שם במלואה אמרתי לכם.. נקבות..
L lil bad ridin hood New member 8/12/03 #30 1- אני נקבה 2- לא יודעת מי דפוק.. רק הסברתי לך מה צריך לעשות
L lil bad ridin hood New member 8/12/03 #36 אגב.. באמת לא היית צריכה לטרוח כל כך כדי לעלות ת'סקיצה הזאת חלש משו שבי עם חבר שלך.. זה יעשה לך רק טוב
אגב.. באמת לא היית צריכה לטרוח כל כך כדי לעלות ת'סקיצה הזאת חלש משו שבי עם חבר שלך.. זה יעשה לך רק טוב
B Bassman New member 8/12/03 #35 אני לא מבין הרבה, אני ממש אוהב את הטאג... השאר נראה לי לא משהו מיוחד. נעים לעין, אבל לא משהו שאני יגיד וואו.
אני לא מבין הרבה, אני ממש אוהב את הטאג... השאר נראה לי לא משהו מיוחד. נעים לעין, אבל לא משהו שאני יגיד וואו.