שלום לכולם
התגעגעתי מה קורה?

lapin1000

New member
קל ליצור בלאגן

אם היו רוצים בלאגן היו מכניסים אחד כמו אייל גולן עם 10 חתיכות. זה קל מידי. הליהוק הוא הבעיה ואם אני נשאר אדיש למראה הנשים שם,כל שכן אחד כמו איתן. אם לא היה פרס כספי,הוא היה מעמיד את עצמו להדחה.

didush100

New member
זה נראה כאילו הוא בכלל לא רוצה להיות שם

הוא נראה משועמם לגמרי מעניין מה יקרה עוד חודש, אה נכון בטח לא יקרה כלום

DM fan

New member
טוב שלא שאלו אותו בפוליגרף

נכון שאתה התחננת להפקה בSMSים שיתנו לך לצאת מהוילה
, נראה לי שהחלום הרטוב היחיד שלו כרגע הוא להעמיד את עצמו להדחה

tapuzo

New member
איתן משעמם.. והנה הדוגמה הכי טובה ממה נסגר

יש לו 14 בנות שמתחרות למרוח לו קרם שיזוף אז במי איתן בחר? חחחחחחחחחחח גם אפרורי, גם יבש.. וגם לא מעניין בבנות בגרוש. יאללה צא מהארון איתן...

לפני חצי שעה ראיתי בשידור

חוזר את התוכנית של בר נתן, את הקטע הזה פיספסתי, אבל אני מתאר לעצמי שבמידה והיה בוחר במישהי, יכל להיות בלאגן גדול, בטח כשזה מול שאר הבנות והוא רצה להימנע מכך.

tapuzo

New member
ומה זה "להמנע מבלאגן גדול" אם לא = משעמם!!

הוא נמנע מבלאגן גדול, קטן או כל דבר מינימלי שיצור שם עניין. זאת בדיוק הבעיה. שעמומון מהלך שרק פוחד על התדמית שלו ומתנהג כמו גננת

אתה חושב שאכפת לו

אם משעמם או מעניין לצופים? אם היתה במקומו לא הייתה פועל אותו דבר? הוא פועל בדרך שלו והדרך שלו היא לא לגרום לבלאגנים שיצרו מחנות, יגרמו לבנות ללכת צעד\ים אחורה ועוד.., הרי הכי קל לבוא ולהגיד, "אני אבחר מישהי שתעשה לי מסאג' ומה אכפת לי ההשלכות של זה"

tapuzo

New member
מה זה הדרך שלו??

גבר עם 15 בנות שוות, נותן לחבר שלו למרוח קרם שיזוף?? תגיד לי הוא בן 12?

מה היתה עושה במקומו?

אגב, שלא תבין לא נכון, גם אני(וכולם, חוץ מאיתן אולי חח)בעד שיהיה עניין, אבל כל עוד אנחנו לא במצבו זו לא חוכמה להגיד שהוא מתנהל(תלוי במה) לא נכון וגורם לנו להשתעמם. ברגע שהוא החליט לא להגיע למצב שיהיה מגע עם הבנות, כדי לא ליצור בלאגן, אני מתאר לעצמי שחוץ מלנו גם ההפקה פחות מרוצה, אבל זו הדרך שהוא בחר ואין לה ממש אפשרות לשנות אותה. מה שכן, כדי ליצור יריבות(עניין) בין הבנות, עשו את המהלך(וצריכים לעשות עוד כאלה) עם הארוחה, שהבנים בחרו (מן הסתם, בהפקה התנגדו להגרלה) 2 בנות.

רגע רק רגע

Active member
אולי לו לא אכפת...

אבל לנו ולהפקה בטח ובטח אכפת. מכרו לנו ריאליטי רווי יצרים ומיניות... קיבלנו גרסה של - המנזר 24/7

tapuzo

New member
כמו מסיבות כתה ו': הבנים לבד, הבנות לבד..

הבנים מסתגרים בחדר ועושים דאחקות על הפסיכולוגית.. שיחות על מה התחפשו בפורים? בנים ובנות לחוד.. מה יהיה? באמת ..בני 12??

רגע רק רגע

Active member
הבנתי שמחר...

הדצים נכנסים לתת הופעה. הם ישירו את- "איפה איפה איפה איפה העוגה?"
והשוס יהיה כשיובל המבולבל יכנס - "בלון אדום, בלון לבן... בלון גדול, בלון קטן"

למעלה