שלום לכולם
התגעגעתי מה קורה?

didush100

New member
אני עוד מקווה שיכניסו בנים

לא יעלה על הדעת שזה מה שנסבול עוד חודשיים וחצי רק מהמחשבה בא לי לבכות

didush100

New member
נכון ויותר מ-4

נניח 14 בנות ו-8 בנים שיהיה קצת איזון זה ממש מביך ש-14 בנות נלחמות על בחור אחד

כמו שאת אומרת, איתן עושה טובה שהוא שמה.

היום ראיתי הרווק האמרקאי, וזה הרבה יותר מעניין. נשארו 2 בחורות בסוף הבחורה שבאה בהתחלה הוא לא בחר בה, ובבחורה השניה שהגיעה, הוא בחר. הוא בסוף התחרט ונפרד מהבחורה שהוא בחר בה, ובזאת שהוא לא בחר הוא הצייע לה הזדמנות שניה לחזור אליו.

didush100

New member
איתן על הפנים ומשעמם ברמות!!!

מקווה שבקרוב ירעננו שם ויכניסו אנשים חדשים

N o a m V

New member
אין מה להשוות בכלל

ברווק האמריקאי הבנות שם נילחמות עליו, כל דקה מישהי אחרת חוטפת אותו, שלא נדבר על מגע ונשיקות. אלה כבר שבועיים ביחד ולא ראיתי כלום מהם. יַבשִים כולם !

tapuzo

New member
נראה שגם איתן יהיה מרוצה אם יכניסו כמה בנים :

...חחחחח. באמת רווקים בני 35? לסדר אחד לשני את השיער? לישון יחד? למרוח אחד לשני קרם שיזוף? כשיש 14 בנות לידכם.. הלו...??

didush100

New member
ההבדל הוא

שגם אם יש משהו מכור הוא נעשה יותר בסטייל לא כמו בארץ שהכל נראה חובבני ולא רציני

didush100

New member
או שלום../images/Emo24.gif

אם אתה כאן אני רגועה
עבר עליי יום קשה 24/7 בלי 24/7

SHELGIA21

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif דידוש שבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif

תגידו לי מישהו יודע מי הפרס איתן או יוני
מי המתחרה'ות הבנות או יוני
לפי מספר השעות שיוני הפטפן נמצא על המסך שלנו אז א) אפשר לחשוב שהוא גם המתחרה (ולא הבנות) ב) הוא גם הפרס במקום איתן נישאר רק לתת לו את המיליון בתור המאוכזב/ת שלא נבחר/ה במאים/עורכי התכנית תחשבו על זה כי זה גם מה שמוציא את החשק לראות בערוץ 10 הרבה ממכרי שהתחילו לראות אומרים לי נורא משעמם ואש גם לא רואים בערוץ 10 כל פעם שישי שיחה אתם קוטעים ומעבירים לברירת המחדל שלכם הפטפטן הרכלן והמאוס יוני ותחשבו על זה.......

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאהבתי את התמונה

צודקת אם הם לא יתעוררו ומהר הלכה התכנית. אני גם לא מכירה מישהו שרואה ואני לא דוגמא כי אני מכורה לכל סוגי הריאליטי שיש. נקווה לטוב

ערב טוב../images/Emo140.gif

איתן ויתר על המסז. אורטל רצתה לוותר לטובת יוני על המסז, אבל הוא לא הסכים. בסוף בן יקבל מסז'

למעלה