שלום לכולם
התגעגעתי מה קורה?

רגע רק רגע

Active member
גם אני חשבתי על זה...

אבל קופרמן לא ירצו לעזור למת לקום לתחיה (אם יתגלה בטעות שזה היה במכוון)

didush100

New member
יש מצב

גם אני חשבתי על זה וזה הזוי שדווקא כאן יש כל הזמן בעיות כל פעם שהפורום נהיה טיפה יותר פעיל יש תקלה

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo4.gif מתברר שאורן מעדיף לפצח גרעינים...

את זה כמובן שלא מצנזרים. כבר עדיף לראות אותם משחקים PS3

tapuzo

New member
הוא כל כך מיותר שם..

חוץ מפרצוף חמוץ ופרצוף משועמם, מה יש לו לחפש שם? הוא נראה לי מבואס תחת מהרגע שקם עד הרגע שהולך לישון

tapuzo

New member
הוא בשטח שמע מה חושבים עליהם מבחוץ

וכמה הרייטינג של התוכנית צלל.. אולי זה משמח אותם.. מי יודע. חבורת מוזרים כזו. אחרי שבועיים סגורים עם 14 בנות, אפילו לא נגיעות.. תחשבו למשל על ג'קי עתי ועמיר ומה הם היו עושים בוילה עם 14 בנות.. היה שמח.. ה-דפק העיקרי זה הבנים כרגע, מסכנות הבנות אין להן אפילו על מי להתחרות, הן מדברות ביניהן שזה מגוחך שהכניסו כל כך הרבה בנות עבור איתן אחד..

JasPoint

New member
עזוב מגע, אפילו שיחת סקס אחת לא הייתה

בריאליטי "עתיר ההורמונים" של ערוץ 10.... איפה הם ואיפה האח הגדול. נראה לי גם ליהיא גרינר הייתה מתייבשת בדור הבא

רגע רק רגע

Active member
וואי וואי וואי...

אם השלושה היו נכנסים... אני כבר רואה ת'רכבות משא מגיעות לוילה ופורקות את תכולתן.

JasPoint

New member
לא נראה לי שעשו אודישנים לגברים

החליטו ללכת על רווק יפה ומפורסם וככה בחרו באורבך. אחר כך ביקשו ממנו להביא שלושה חברים רווקים וכך נתקענו עם ארבעה גברים משעממים פחד.

יותם 999

New member
הליז הזאת לא מפסיקה לרכל ולא משנה עם מי ה

היא מדברת. אתמול בלילה במשך שעתיים ליז קרן ליהי ואתי לא הפסיקו ללכלך על אורטל, זה היה גועל נפש.

יותם 999

New member
חחח ליז אמרה לעדי שלא תספר לאף אחד ע

על מה שהן מדברות. היא מפחדת שיעלו עליה שהיא מלכלך על כולם עם כולם, תאמינו לי שליז עשתה הרבה שיעורי בית וראתה הרבה הישרדות.

רגע רק רגע

Active member
תענוג! פשוט תענוג!

הבנות מדברות על חוויות מיניות ועל הפעם הראשונה. כשקרן לא מאמינה לאיילת מתי הייתה הפעם הראשונה שלה... הצלם עובר לחפירות של יונתן. במקום לדעת את הפרט העסיסי על איילת, אנחנו עכשיו יודעים שאיתן התחפש לרב

tapuzo

New member
כן החלטות הבמאים הורסות כל שיחה מעניינת..

כנראה קיבלו הנחיות לא לאפשר שיחות מעניינות.. לקטוע ברגע שיש שבריר עניין או מישהו מדבר על סקס ומיד לעבור לבנים בכיתה ו'. אין, הם צריכים להוציא את "המדריך להרס תוכנית ריאליטי".

רגע רק רגע

Active member
אותי מעניין...

אם הבנים מרימים ת'כסאות בסוף היום כמו בביה"ס
מסכים איתך בעניין "המדריך"

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif בקונטרול יושבים אנשים חסרי מושג בריאליטי

כל שיחה שמתחילה להסתמן כמעניינת נקטעת באכזריות. אחרי זה הם מתפלאים למה אף אחד לא מדבר על התוכנית הזאת. זה נראה כאילו הם חסכו בכסף דווקא על הבמאים והביאו כמה שלא גמרו חוג תקשורת במתנ"ס

Brotherholic

New member
היי דידוש,מאז אתמול לא הצלחתי להכנס לפורום

בגלל התקלה ורציתי לספר לך שמאז אתמול בערב הפסקתי לצפות בתכנית כי ממש נגעלתי ממנה, איתן ממש אכזב אותי בהתנהגות שלו, יצא מגעיל. עדי התמוטטה וממש רחמתי עליה, לא יכלתי לראות את זה, לינוי בכתה כאילו אין מחר ובכלל הכל נהיה מביך ולא נעים לצפייה. אני שונאת כמעט את כולם שם ולא בא לי לשמוע אותם. קרן חשפה את פרצופה האמיתי, ליז בלתי נסבלת וצבועה ויוני נשאר דוחה. אז בינתיים אני לא ממשיכה לצפות אבל אכנס מדי פעם לפורום, מעניין מתי אני אשבר :) ולגבי מה שכתבת על עדי (שהיא אמרה לאיתן שהם התרחקו) היא צודקת לחלוטין כי ירד לו ממנה לגמרי והוא יותר בקטע של כוסיות שלא מתעניינות בכלום מעבר ללק שלהן. לילה טוב!

למעלה