שלום לכולם

didush100

New member
מה הסיפור של דני?

כל היום היא רק במצב-רוח מה קרה? היא עוברת לשיטת הסחיטה עכשיו? לא יודעת למה אבל היא לא מעוררת בי אמפתיה כרגע זה נראה לי לא אמין ונסיון לקבל מאיתן עוד קצת צומי

היא אמרה שהיא רוצה ללכת הביתה ואז העבירו

מצלמה לאתי. היא גם הבינה מאיתן, שהוא מעוניין גם בקרן.

עסוקה בלעשות פרופיל של מוצצת

היא לא מסוגלת להיישר מבט לבן שיחה יותר משתי שניות. זה בערך הולך ככה. מבט של שתי שניות לאיש שיחתה, חמש שניות פרופיל לצד שמאל עם פה של מוצצת, חמש שניות פרופיל לצד ימין עם פה של מוצצת וחוזר חלילה. מה זה הדבר הזה? גם כשהיא מעמידה פנים שהיא חברה של דניאל, זה מצחיק לראות אותה מנסה להיות קשובה אליה עם הפרופילים המצחיקים האלה. היא פשוט לא מסוגלת. היא מכוונת מטרה, היא לא רואה ממטר. איך היא בדיוק הצליחה לשבות את ליבו של בן-בן? רק חסר שיעיפו את לינוי מחר במקומה...

silkii

New member
ולירון צודקת,קרן שמה עכשיו רגליים לדניאל

מי שהיתה חברתה "הטובה",והם שכבו במיטה לפני יומיים ממש אחת על השניה...איזה צביעות אמאאאאאאאא

24שעות1

New member
דניאל לא באה לתוכנית יחיד שתפסיק לשחק את

המסכנה , מהי חשבה ששאר הבנות ניצבות במשחק. היא הראשונה שזרמה עם איתן לאינטימיות , ויבואו עוד אחריה .

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif צודקת

מבחינת דני כבר אפשר לסגור את המשחק מסכנה היא התאהבה ממש חזק

silkii

New member
דוקא דניאל לא באה בטענות לאף אחד

יחסית למצב שנקלעה אליו,ולגילה הצעיר,היא לוקחת את זה הכי טוב שיש,תחשבי אם זאת היתה ליז -היא היתה כבר נכנסת למכות עם בנות אחרות,ודוקא איתן לוקח את זה טוב,וממשיך להיות קרוב גם לדניאל-בגלל שהיא לא מתחרפנת,ובאה בטענות.אני לא אומרת שדניאל התנהגה בשיא החכמה,אבל היא אמיתית .

didush100

New member
הי מותק../images/Emo24.gif

תודה על העידכונים
דני מתחילה להזכיר לי את איילת לא מבינה מה יש לה, היא מנסה בכל דרך להתקרב לאיתן וזה כבר נראה מגעיל. עכשיו היא מתמסכנת בפני יוני שתקח אחראיות על המעשים שלה וזהו. בקצב הזה עוד חצי שניה יירד לאיתן ממנה

../images/Emo140.gif

בכיף מה שקורה בבית זה ממש מצחיק. איילת וליז מקנאות שדניאל התנשקה עם איתן. עכשיו דניאל מאיימת ללכת הביתה, כי היא הבינה שאיתן מעוניין גם בקרן. יוני החופר נותן כל היום הרצאות לבנות.

didush100

New member
חחחח יוני בשיא שלו

חייבת להגיד שמאתמול דני קצת מגעלה אותי עם ההתנהגות שלה היא מתנהגת כאילו שיש לה בלעדיות על איתן, וזה הרי ברור שהיא לא תלך אז מה הקטע? היא רוצה שבכח ישכנעו אותה להישאר?

למעלה