שלום לכולם

היא באה להתחרות על ליבו של ה- ג'רלול ולא על

אורן. איתן עשה ממנה צחוק. משך אותה לחדר. עזב את החדר בטוענה של "פיפי" והשאיר אותה בתור פרס לאורן. זה מה שנקרא להשתמש בבחורה. להתייחס אליה כחפץ. אם אורטל באמת הייתה מעוניינת באורן הוא לא היה צריך את איתן. כלומר, איתן עזר לו לשכנע את אורטל לעשות משהו בלי שממש רצתה בכך וזה להיות בסיטואציה אינטימית עם אורן. עכשיו כשאורטל למדה על טיבו של אורן ואיתן למעשה זה פגע ביכולת שלה להתחרות על איתן. היא מאוכזבת ובצדק.

השרדות10

New member
כאילו..מצד אחד יתכן שזה יעבוד לטובתה

כי בנים אוהבים כאלה קשות להצגה,שמוציאות מהן תמיץ... מצד שני,יכול להיות שישבר לו עוד לפני זה לא סגורה על זה

זה כבר לא קשור לקשה להשגה זה כבר מתוסבכת...

אלוהים ישמור... איזה מתוסבכת! שונא בחורות כאלה שלא יודעות מתי לשחרר ועל מה להתעקש... איזה דראמה קווין ... אבל בתכל'ס ברור שזה היה תירוץ לזה שהיא רוצה להתרחק ממנו. היא שקופה...

השרדות10

New member
אבל אתה רואה שלאורן זה דוקא נותן אתגר

למרות שתכלס היא ממש ניפנפה אותו,הוא מתקפל,וגם מנסה למצוא דרך להתעקש עליה,הוא מתוסכל כי לא יודע איך להתנהג,אבל הוא לא שובר את הכלים חזרה ,אלא להיפך. בנים אוהבים את הקשות להשגה האלה....

השרדות10

New member
ואולי גם אם אתה היית מעוניין במישהי

זה רק היה גורם לך ליותר אתגר אותך ומושך אותך אפילו יותר?

שוב, יש קשה להשגה

שמשחקת פה ושם משחקים לגיטימיים, ויש מתוסבכת. לי אישית חפירה כזאת לא עושה את זה. ובתכל'ס, מאד ברור שאם איתן היה עושה לה את הקטע הזה - אז לא רק שזה לא היה מזיז לה - אלא היא אפילו הייתה שמחה ורק מחכה לסיבה להישאר איתו לבד. ברור מאד שהיא לא רוצה את אורן. חבל לי עליו שהוא לא קלט שהיא משחקת בו ומשתמשת בתירוצים כדי להתרחק ממנו. אני לא קונה את זה שהיא נעלבה... אפשר לחשוב... חננות מנסות לשכר אותה ולנצל אותה... נו באמת...עם כל הסלידה שלי מהשייחיות של הגברים האלה, הם לא פושעים בריונים. וההשוואה לסיפור של עמיר מהאח הגדול שמישהו הזכיר פה מאד מאד צורמת לי!

השרדות10

New member
בזה אני מסכימה איתך

לא מבינה מה הפשע בלנסות להכיר בחורה,ויש מצב שהיא השתמשה באורן כדי שאיתן יקנא וכו',אם כן היא מד מתוחכמת וחזקה,אבל אני לא בטוחה בזה...והאמת נראה לי שגם לאיתן היא מסוגלת לעשות קטעים כאלה,אולי אני טועה אבל נראה לי שזה הקטע שלה לעשות דרמות מכל דבר

ואורן מספר גירסה מעוותת ליוני על מה שקרה

עצם זה שהוא משנה את מה שקרה בסיפור שלו רק מחזק את העובדה שהוא מרגיש אשם. והנה הבן-בן הזה נדחף... אורן רק סיפר שהוא ואיתן הזמינו אתה לחדר ובגלל זה התעצבנה. הוא לא מספר שאיתן שימש כסרסור המציא איזה פיפי פתאום ונעלם כדי שתשאר לבד עם אורן, בתקווה שהיא כבר מספיק שיכורה. ועכשיו איך שבן, יוני ואורן מדברים עליה זה כ"סתם עוד נקבה רגשנית".

השרדות10

New member
איכס אם הוא יבחר בקרן הצפונבונית עם האף למעלה

זה מוכיח סופית כמה הוא 0000000000000000000000!

למעלה