שלום לכולם

קשקשה9

New member
רק לי נראה שליז המציאה או לפחות תפסה טרמפ

על כל הסיפור שקרה מזמן כדי לצאת בסדר אחרי מה שאמרה על איתן?

didush100

New member
איזה סיפור?

דרך אגב דני עכשיו ישבה עם יוני והתחילה להגיד שגם לה יש איזשהו סיפור איזה מוזר

קשקשה9

New member
אנא עארף דידוש?../images/Emo6.gifכל אחת שם מספרת על

טראומה מהעבר הטרדה מינית או אנורקסיה או בולמיה ,זה כבר נהייה מסחרה ואי אפשר לדעת כמה מזה אמיתי לליז מסתבר היה איזשהו סיפור מהעבר שלדבריה היא סיפרה רק היום בגלל שהסיפור עם דניאל "עורר" אצלה את הטראומה

didush100

New member
לגמרי

לא שאני מזלזלת בזה חס וחלילה וזה באמת נורא אבל זה קצת מוזר איך שהן מוכנות להיחשף כ"כ מהר הן שולפות את זה כמו נשק חם

24שעות1

New member
הליז הזאת נראית מתוסבכת על כל הראש ושקרנית

שיכנעה את יוני שאתי שיקרה והיא לא העלילה על איתן שהוא מנצל מינית . כולנו שמענו אותה באותו לילה שלא הפסיקה להגיד שאיתן מנצל אותה(את דניאל ) שהיא שתוייה, ועוד הוסיפה אני עו"ד ואפשר לתבוע אותו על כך , ליז היא הסכסכנת הגדול ביותר בבית. כל המריבות התחילו מחימומים שלה.

didush100

New member
עם ליז יש לי בעיה כי

בהתחלה ממש לא אהבתי אותה ועכשיו היא די מצחיקה אותי עם כל ההסטריה שלה. בכל מקרה אני מקווה שהיא תישאר מחר כי היא די דומיננטית בבית

didush100

New member
אז ככה

עשו להם מסיבה עם ליאור מילר חלה איזשהי התקרבות בין איתן לקרן לא ברור עדיין מה איתן ודני התמזמזו אחרי המסיבה ליז ודני השלימו אבל כבר הספיקו לריב היום שוב קרן וליז השלימו אין לי מושג מה המצב בניהן היום איילת רקדה כאילו שהיא באיזה מועדון גוגו בן השתכר לגמרי נראה לי שזהו פחות או יותר

didush100

New member
הם כבר מעייפים אותי שני אלה

גם כל המזמוזים שלהם מגעילים אותי ירד לי מדני לגמרי עם כל המשחקים שלה

didush100

New member
משוגעת

מה כואב לך עליה? היא סתם מתמסכנת כרגע כדי למשוך תשומת לב (נחשי של מי)

לא נראה לי. היא בוגרת מאוד ולא משחקת אותה.

קרן למשל משחקת אותה קשה להשגה, והיא חולה על איתן. אתמול גם התמזמזו. כואב לי דניאל בגלל שהיא היתה הראשונה שלו, ועכשיו כביכול הוא "בוגד" בה. אני יודעת שאני נשמעת הזויה אבל מאוד רומנטית ורגישה .....

silkii

New member
את מלכלכת על דניאל שוב ושוב

כואב לך שהיא לא ערסית

didush100

New member
תקשיבי אין לי כח לריב איתך

תחשבי מה שבא לך ואל תשכחי להנות חבל שאת לוקחת את זה למקום כזה כי זה יכול להיות נחמד להתווכח בפורום אם עושים את זה בצורה מכובדת ולעניין.

למעלה