שלום לכולם

didush100

New member
מאוד מקורית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מחפשת לריב איתך אבל אני לא מבינה למה את כ"כ לוחמנית זה רק משחק את יודעת אל תקחי את זה כ"כ קשה

silkii

New member
לא את ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את בעצמך לוחמנית ממי,את אוהבת ערסים ,זאת זכותך חחחח מישהו אמר לך משהו על זה שאת מלכלכת על דניאל או על מי שלא מתחבר לערסים שאת אוהבת (קרן)?

didush100

New member
מי מלכלך על דניאל?

היום היא התנהגה מגעיל וכשהיא היתה בסדר אז כתבתי עליה תגובות טובות אני לא הולכת בצורה עיוורת אחרי בנאדם ורק להפתעתך יש לי ביקורת גם על אתי וכתבתי גם אותה ואין לי בעיה גם להגיד דברים על קרן

silkii

New member
את לילכלת עליה בלי הפסקה

את יושבת פה כל היום ומלכלכת על דניאל כל מה שראיתי ממך עליה זה רק ליכלוכים,אל תגידי לי "את מלכלכת.אל תחנכי אנשים אחרים תיטלי קורה מבין עיניך חמודה ,ואל תפריעי לאנשים אחרים להתבטא,אני לא ביקשתי ביקורת ממך על ההודעות שלי

didush100

New member
שטויות במיץ

אני לא יושבת ומלכלת עליה וכל מה שכתבתי עליה לא מתקרב לליכלוכים שלך על קרן. אבל מה עם זה עושה לך טוב שיבושם לך

silkii

New member
את שקרנית

את בעצמך מלוכלכת ברמות אחרות,וגם בפורומים אחרים את מלכלכת עלך מי שאת לא אוהבת (כל מי שלא ערס שמשום מנה את מתחברת לזה חחחח) ,מי את שתתני פה לאנשים ציונים,סליחה? מישהו שאל אותך מה דעתך על ההודעות שלי? את האחרונה שתתן לי ציונים,אני לא חייבת לך דין וחשבון כמה אני אוהבת או לא אוהבת כל אחד.אבל כנראה כמו אהובתך הפריחה מס ' בעולם כנראה-אסתר חזן,את מנסה לסתום לאנשים אחרים את הפה,בזה שאת מלכלכת עליהם,ועושה מעצמך "צדיקה".כמה טיפוסי ... מי את שתעבירי ביקורת על הודעות של מישהו אחר,ועוד להגיד לו ,אתה תמיד ככה וככה "??? זה לא כמו שנהוג מאיפה שבטח הגעת,במדינות מפותחות יש חופש ביטוי,וסובלנות לדעות האחר,שמעת על זה?

didush100

New member
מותק תירגעי

אליי לא מדברים ככה לא למה שלי אפילו לענות לך

silkii

New member
תירגעי בעצמך

את לא תכבדי אחרים אני אדבר אליך איך שאני רוצה

silkii

New member
רוצה את זה לאט?

אל תפריעי לאנשים אחרים להתבטא עם ההערות שלך,כמו שאף אחד לא מעיר לך או מנסה להפריע לך כשאת מביעה את דעתך,את לא תגידי לי "את תמיד מדברת ככה וככה,אני לא צריכה את החינוך שלך,אני לא מעוניינת להיות כמוך

24שעות1

New member
עכשיו איילת ענבר עדי ולינוי - עלו על ענת

שיש לה הפרעות אכילה. מאלצות אותה לאכול , ולא מרשות לה לקום מהשולחן עד שתאכל משהו .

didush100

New member
כן כבר היתה להן שיחה איתה על הנושא

והיא בכתה והלכה לפסיכולוגית יש לה ממש בעיה היא מאוד רזה ואוכלת רק ירקות כל היום

24שעות1

New member
דניאל - בעצבים נכנסת לישון

איתן בבדיקת אופציות נוספות . איילת נראית מרוצה ..... מהי חשבה דניאל שזהו התוכנית מסתיימת רק היא האחת

didush100

New member
היא מצפה שהוא יתאהב בה

כמו שהיא התאהבה בו חכי שהיא תגיע הביתה ותראה איך התבלבל עם השם שלה. איתן מחבב אותה אבל רחוק מלהתאהב בה.

הן לא עלו עלייה

כבר בהתחלה היא ספרה להן שיש לה הפרעות אכילה כבר כמה שנים. זה הדבר העיקרי שמקשה עליה. בשבוע הראשון היא יצאה בבכי מהפסיכולוגית ואז סיפרה להן.

didush100

New member
קושקושינה מה קורה?../images/Emo24.gif

איפה נעלמת אתמול? הפסדת קטעים

למעלה