שלום לכולם

רגע רק רגע

Active member
שירכלו מהבוקר עד הערב...

לקרן יש תוספת של זדוניות ורוע בנוסף לריכול. כבר כתבתי/כתבו על זה ואין טעם למחזר. קרן מעניינת את מי? אותך? הייתה לי הרגשה שאת נציגת העם בגולה

stabilo7

New member
זה מפתיע אותי שאת כל כך אוהבת את קרן :)

מבחינת אינטליגנציה היא סבבה ויש לה ראש על הכתפיים... אבל מבחינת ריכולים היא שוברת שיאים חדשים- כל הבנות מרכלות אבל אצלה זה כמה רמות מעל ובד"כ מלווה גם ברמה מאוד נמוכה של ירידות לא לעניין. היא ממש חושבת שהיא טוב מהאחרות בקטע של התנשאות, ולא ברור לי על מה ולמה. זה פשוט מרוע.. כמה רעה אפשר להיות?.. גם בקטע של הצביעות היא הגיעה לרמות חדשות, איך היא יכולה לקרוא לאורטל "אורטלי" כשהיא רוצה לשמוע מה יש לה לספר, ואח"כ כל הלילה לרכל עליה (כנ"ל גם עם ליז..) בהתחלה אהבתי אותה ומאז היא בירידה מהירה מבחינתי

רגע רק רגע

Active member
מסכים בהחלט.

לכולם מותר לרכל על כולם. זה דרך העולם. אבל בקרן מתווסף לזה שמץ של זדוניות ורוע. ועם החלק הזה יש לי בעיה.

השרדות10

New member
הקבוצה השניה הרבה פחות מרכלת ,ופחות רעה

לא שאני מתה שם על כולן,אבל הן הרבה יותר טובות לב,וכשהקבוצת ה"מקובלות" הרעות עלו על ליז עלק חברה שלהן כולן ביחד,אז מי שנתנו לליז כתף זה הקב' השניה-שהיא לא טרחה לדבר איתן קודם.

הכל נכון למעט האינטיליגנטית

היא לא אינטיליגנטית... אולי ערסית במסווה של אינטיליגנטית. רכלנית, רעה ויש לה פרצופים ועוויתות של אחת מהצ'כונה! ומעניין שהיא משתמשת בשפת הגוף הזאת רק כשהיא עם החברות שלה... ליד איתן - פתאום יוצא ממנה נופת צופים... והחיוך הכאילו מבויש... חרטה! אם איתן היה רואה את ההתנהגות שלה כשהיא לא לידו היה יורד לו ממנה בשנייה. חבל לה על הזמן... היא ממש לא על רמה כמו שהיא משחקת אותה. והשמש לא זורחת לה מהת***

השרדות10

New member
צודק! איך הערסיות של קרן נעלמת כשהיא עם איתן

איזה שחקנית צבועה חחעחעחע כשהיא עם איתן היא תוך שניה מחליפה את עורה ומשחקת אותה צפונבונית אינטלגנטית (למרות שהיא לא אינטלגנטית) פרינססה,ושניה אחרי זה חוזרת להיות פרחה מהשכונה כמו אתי

didush100

New member
יש לה ראש והיא תעשה להם שם בית ספר

היא לא פראיירית והיא קוראת את התמונה טוב מאוד. בעיניי ע די עם כל הצחוקים שלה ולינוי עם הסינונים מתחת ללשון הרבה יותר צבועות מקרן איילת סתם ילדה קטנה ענבר אחלה וענת מוזרה לי מדי.

השרדות10

New member
לא סובלת אנשים ש"עושים לכולם בית ספר",איכס!

היא לא רק לא פראיירית,היא ממש רעה,ורואים טוב מאד כל הצופים מי מלכלך ומי לא,את לא יכולה להגיד "בעיניי" יש עובדות,כולנו שומעים על מה אלה מדברות כל היום,ועל מה קרן ואתי מידברות כל היום (רמז-השמצות וצחוקים על חשבון אחרות)

noaxxx

New member
קרן היא הנחש הכי גדול בבית יחד עם אתי

קרן דואגת רק לפוזה שלה נון סטופ. כל לילה הרוע נשפך ממנה, היא לא סתם מרכלת, היא לועגת ומזלזלת ומחקה בנות בבית. אפילו יוני כבר קלט שהבנות הכי נחמדות בבית הן החבורה השניה של ענבר ושאתי מדליקה אש בבית ושקרן לא טלית שכולה תכלת...

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifדידוש, את רואה בלילות?

בלילות כל האמת יוצאת החוצה, מכולן, אגב... וקרן הכי רעה! איתן בחיים לא יקלוט מיהי באמת. אגב, אני זוכרת אותך מימי האח העליזים, ואז היית פחות סלחנית

didush100

New member
כן החכמתי התכניות עשו את שלהן../images/Emo140.gif

כן אני רואה בלילות ואני עדיין חושבת שקרן לא כזאת נוראית סורי

didush100

New member
בסדר כי

דני לא שחקנית לירון לא שחקנית אורטל לא שחקנית עדי לא שחקנית איילת לא שחקנית ליז לא שחקנית כולן שם משחקות את המשחק וכולן היו רוצות לקבל תשומת לב מאיתן

כן כן קרן באמת הכי נחש ושחקנית אבל

היא חמודהולא יותר מזה ובאמת אבל רעה ורכלנית ושתלטנית .

silkii

New member
תודה רבה.קרן חתיכת נחש,מניפולטיבית ורעה

אבל תיזהר יש פה את דודוש היא תיכף תגיד לך שאסור לך להביע את דעתך כי אתה "מלכלך על קרן" ולא על מי שהיא לא אוהבת

24שעות1

New member
נכון לעכשיו קרן היחידה בבית בעלת איטלגנציה ,

רהוטה , ללא תסביכים , וללא שום רגשי נחיתות , שלא לדבר על כך שהיא היחידה שמתפקדת ללא סוף , ובלי לקטר אם זה בכביסות בבישולים ובנקיונות .

למעלה