שלום לכולם

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif

לפעמים זה נדמה שאני רואה תכנית אחרת לגמרי. אנשים רואים רק את מה שהם רוצים לראות

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגם בעיניי היא אחלה לגמרי

והיא עושה רושם של בחורה ממש לעניין

silkii

New member
באמת אין לה רגשי נחיתות,רק רגשי עליונות../images/Emo6.gif

עושה טרור שם לכולם ביחד עם אתי,כל הזמן מצדיקה את עצמה וחושבת שהיא יותר טובה וצודקת מכולם.

רגע רק רגע

Active member
ראית את הפרק של יום חמישי?

ראית כמה "בטחון עצמי" היה לה בשיחה עם אתי {כשאתי אמרה לה להיזהר מליהי (מליהי!!!)}? ואיך ב"בטחון מלא" היא תחקרה את ליהי לאחר שחזרה מהדייט? "אז לא הייתם לבד... סבבה" "ואת ואיתן הייתם לבד?" "אז כל הזמן הייתם ארבעתכם?" מלאת בטחון

stabilo7

New member
היחיד מבין הבנים שהוא בד"כ ממש סבבה

והייתי רוצה שיצא מהתוכנית עם אהבה זה בן... יוני חופר וממש התגלה כחנפן ברמה שזה כבר מגעיל, אורן אולי אחלה בחור ואולי לא- פשוט לא יצא ממנו כלום בתוכנית הזו בנתיים אז אין לדעת, ואיתן התגלה כאכזבה ולא נראה לי שצריך להרחיב בנושא שלו כי אני חושבת שבקטע הזה רוב הצופים תמימי דעים :) אז מי אתם חושבים שהייתה יכולה להתאים לבן מבין הבנות? אם בכלל....

didush100

New member
אלה היא מותק../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

כיף למצוא כאן פנים ידידותיות מה קורה?

SHELGIA21

New member
דידוש לזכות באיתן זה עונש ולא פרס אם את

אוהבת את קרן אז כדאי לאחל שהיא לא תזכה בו

didush100

New member
חחחח אני באמת לא חושבת שהוא כזה פרס

ואני בטוחה שמי שאיתן יבחר בה לא תזכה כרגע ההימור שלי הוא ענבר ואתי ואתי היא החביבה עלי לא קרן אבל אני לא אוהבת את העליהום שעושים עליה כאן והיא באמת אחלה בעיניי הרבה יותר מהשאר שם

SHELGIA21

New member
צודקת קרן מתאימה לאיתן../images/Emo70.gif שניהם בועליים באותה

מידה ולכן מתאימים ולא בגלל שהיא מתוקה וביכלל איתן הוא לא כזה פרס ולא כזו מציאה

השרדות10

New member
מעולה שתלך עם איתן הצנון האנתיפת.ראוים זה לזה

איתן כזה להיט כמו שקרן (בעצם קרן אפילו פחות )

didush100

New member
חחחח אתי שוב סיפרה את הבדיחה שלה והשתיקו

איזה גנובה, היא הכי חסרת טאקט בעולם

כל הכבוד שאורטל לא נותנת לאורן לסבן אותה

הבנתי שהיה איזה קטע שאיתן משך אותה לחדר שלו יחד עם אורן ואז הלך לעשות פיפי כדי שאורן ישאר איתה לבד. היא מאד נעלבהץ בייחוד לאור זה שהיה ניכר שזה מהלך שתוכנן על ידי שניהם. אורן מנסה לסלף את העובדות ולהעמיד פני תם ואורטל לא קונה את זה. כל הכבוד לה על כך. גם ככה חבורת הגברברים הזו מתייחסת לבנות כברורות מאליו וכשפחות.

חח, היא מוציאה עכשיו את אורן מכליו.

ואורטל צודקת בכל מילה. הוא שואל אותה: "אז מה, בשעה אחת את משנה את דעתך על בן אדם?". ואני אומרת כן, בשעה אחת ואפילו דקה אפשר לשנות דעה על בן אדם ובצדק. בדקה אפשר להרוג (להבדיל אלף הבדלות). אני אוהבת את האומץ בו היא מדברת אליו, שהיא שינתה את דעתו עליו ועל איתן. והוא מנסה לשכנע אותה שהיא מקצינה דברים. אין ספק, היא בגמר למיליון.

השרדות10

New member
להשאיר אותם בחדר כדי שאורן יתמזמז עם אורטל?

יענו בקטע של ניצול? כי אני לא מבינה מה היא מתעצבנת אם הוא רק רצה להיות איתה לבד כדי להתקרב אליה

צודקת אפשר לחשוב...

וגם אם הוא רצה שיהיו לבד ותכננו את זה... אפשר לחשוב... איזה שרוטה הבחורה הזאת! הרגישה מושפלת... נו באמת.... יאללה... כמה חפירות על השטות הזאת.... מתוסבכת זאתי... חיפשה תירוץ לנפנף אותו כדי לסלול את הדרך שוב לאיתן...

למעלה