שלום לכולם

gaia20

New member
שלום לכולם

קראתי וקראתי וקראתי את כל מה שנכתב בשרשורים הארוכים של השבוע האחרון. אני חייבת להביע את הסכמתי המלאה למתנגדי הניסויים. אני מנהלת את פורום לופוס, לופוס זוהי מחלה קשה מאוד שיכולה לגרום לסבל ענק!! מי שמעוניין לקרוא על המחלה מוזמן להכנס ולקרוא עליה (שנטי- אין זו פרסומת לפורום שלי אלא רק אם יקראו עליה יבינו שמדובר באחת המחלות הכי קשת שיש...) כשהבאתי שני שרשורים ארוכים מכאן לפורום שלי נוכחתי לדעת שכל החולים שם בעד הניסויים וחוץ מלהביע דעה בסגנון "חיי יותר חשובים" או "החיים הם סדר עדיפויות", לא הובעה דעה רצינית (פרט לגולשת בכינוי ל3, שכן מנסה להשתכנע...) מצד אחד אני אומרת לעצמי שהם כותבים הכל מתוך בורות וחוסר ידע בנושא. ומצד שני אני יודעת את הסבל שהם עוברים כל יום (גם אני עוברת אותו) אבל אני בכל זאת חושבת שלמרות הסבל, בעלי החיים לא אשמים בסבל הזה... ולא הוגן שהם יסבלו שלא באשמתם... הועלתה כאן אפשרות שאנשים חולים יעשו על עצמם ניסויים על מנת למצוא פתרון. אני מביאה לכאן קישור שמצאתי על האיש שעשה על עצמו ניסויים כדי למצוא תרופה לתסמונת הפיברומאלגיה (אפשר לקרוא גם על זה בפורום), שזוהי תסמונת שבאה בדרך כלל עם מחלת הלופוס. אהבתי את הדרך שבה למד וחקר על המחלה ללא צורך בהוספת בעלי חיים למחקרו. כנראה שאפשר ללמוד על מחלות קשות גם בלי להתעלל בבעלי חיים.... להנאתכם. יום טוב,

psa

New member
gaia ,תודה על הדברים שכתבת.

מאוד נגעו לליבי. מקווה שיצליחו לגלות תרופה כדי להקל עליכם את סבלכם. הדילמה הגדולה : האם להציל בני אדם על חשבון סבל של בעל-החיים ? כתבת נכון מה בעלי-חיים אשמים שהאדם חולה ? התשובה מובנת . בעלי-חיים כל כך סובלים כשהם פצועים או חולים. מאחלת לך רפואה שלמה .

gaia20

New member
תודה

אני לא בטוחה שאני רוצה שימצאו תרופה אם זה על חשבון בעלי החיים. אני חוטפת בחילה רק מלחשוב על זה שיקחו בעל חיים לניסוי... אני רוצה שתכנסי לכרטיס האישי שלי. הבובה בתמונה היא גאיה האמיתית, הנסיכה שלי, תסתכלי על הפרצוף שלה, איך אפשר לשלוח דבר כזה לניסויים...? אוי... שוב הגיעה הבחילה הזאת...
.....

psa

New member
לי בעצמי 2 ../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif

רק המחשבה על ניסויים מצמררת. חתוליי עברו פציעות . ראיתי בקרבת מגוריי חתולים ששרדו התעללויות קשות.מי יודע כמה סבל הם עברו. אמצנו חתולה שהיתה קורבן להתעללות אדם או פציעה של בע"ח אחר. בצער בעלי -חיים רצו להמיתה ולא הרשנו שכזה דבר יקרה , לכן אמצנו אותה , נתחו אותה כדי להבריאה. זכיתי ממנה להמון אהבה כאות תודה שטיפלתי בה. לאחר כשנה נדרסה . הכאב היה עצום.קשה מנשוא. שיהיה ברור , אני מייחלת שימצאו תרופות למחלות האיומות של בני האדם. במשפחתי נפטרו יקירים כתוצאה ממחלות חשוכות מרפא. אך,כשאתה מגדל בעלי-חיים כאחד המשפחה , כיצד ניתןלחשוב על ניסויים כואבים לבעלי-חיים. בברכת בריאות רבה,

ronico2

New member
האיש שציינת אינו המקרה היחיד

של משהו שעשה על עצמו ניסויים. אבל אלה מקרים נדירים של אנשים שהקריבו את עצמם. היית רוצה שיגרמו לך לסרטן (במקום לעכברים) כדי לחקור סרטן? אנא קראי את הודעתי הזו ותנסי להבין מה את מציעה וכמה ההצעה הזו מושעת. עניין אם היית מוכנה להתנדב בעצמך במקום החתולים שעליהם אני כותב שם...

תולי 1

New member
אין לו בושה לאיש הזה. רוניקו2

גם מהחולים לא אכפת לו, כמו שאכפת לו מהפרנסה שלו ומהעמותה שלו. את הדמגוגיה הזולה שלו הוא מפנה אפילו כלפי החולים שהוא טוען שהוא מגן עליהם. בושה. ביזיון. גאיה - אל תעלבי ממנו. את כבר יודעת.

vegi force 1980

New member
תגיד לי ד"ר רוניקו

מה כל כך כואב לך שיש אנשים כמוני וכמו עוד הרבה שהיו מעדיפים להתנדב לניסוי במקום בעל חיים אולי אתה כל כך אגואיסט שאתה לא מבין אייך אפשר להתנדב במקום שבעל חיים ימות? תנסה לחשוב על זה....

ronico2

New member
גם אני התנדבתי לניסויים

תתנדב, כל הכבוד. אני מעריך מאד מי שמתנדב לכל דבר. אבל אל תכריח אנשים אחרים לסבול במקומך. ובבקשה אל תדבר בשם החולים האחרים כמו שגאיה נסתה לרמוז: "אני מנהלת פורום לופוס"..

gaia20

New member
לא ניסיתי לרמוז

וגם לא דברתי בשם חולים אחרים (הרי כתבתי מה המשתתפים חושבים ודעתי שונה משלהם) דברתי על דעתי בלבד- אני רואה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא- אנא קרא את הודעותי הראשונה שוב.

ronico2

New member
כן ניסית

מנהלת פורום לופוס השניה חתומה על המכתב התומך בניסויים, וחוצמזה אין קשר לזה שאת מנהלת פורום, את לא רופאה ולא מיצגת את שאר החולים בפורום. רוניקו

gaia20

New member
לא ניסיתי

והיא לא מנהלת, כבר כתבתי את ההסבר לזה בהודעה למטה.

gaia20

New member
אז מה אם היא חתומה

אף פעם לא שמעת על חילוקי דעות בין שותפים??

ronico2

New member
היא ראש הארגון של החולים

ולכן חתימתה בעלת משמעות רבה. כמובן שיתכנו חילוקי דעות. רוניקו

gaia20

New member
החתימה הזאת חסרת משמעות בשבילי

בעיני היא מייצגת את כוכי בלבד. היא הרי לא עברה אחד אחד ודברה עם כל חולה לופוס בארץ ושאלה לדעתם. המצב היה אחרת אם היא היתה מבקשת מחולי הלופוס לחתום "בעד או נגד" כך הינו רואים יותר בבירור את המצב. מחתימתה אפשר להסיק דבר אחד- היא בעד הניסויים ותו לא!!

psa

New member
ronico זכותך להביע דעה ,אך חובתך

גם לכבד את הדעות של אחרים. אתה תוקף ומצפה שיכבדו את דעותיך. חלילה, אני לא פותחת מתקפה . מבקשת דרך ארץ בברכה

ronico2

New member
מסכים, פרט למקרים שבו מישהו

מנסה לתת רושם שהוא מייצג ציבור גדול או כאשר מישהו מציג תעמולה שקרית. זכותו של כל אדם חולה או בריא להחזיק בדיעה שונה משלי, אבל שלא ינסה לתת רושם שהוא מייצג אנשים שהוא לא "מנהלת פורום לופוס" ושלא ישתלח "מצד אחד אני אומרת לעצמי שהם כותבים הכל מתוך בורות וחוסר ידע בנושא"... רוניקו

gaia20

New member
רוניקו -אעמיד אותך על טעותך

אני היא מנהלת פורום לופוס, כוכי היא שותפתי לרעיונות והפצת הפורום,וזהו היא לא משנה דברים בפורום, היא מוחקת ולא מוסיפה, הכל עובר דרכי ורק בהסכמתי. אני הקמתי את הפורום הזה ואנחנו עוזרות אחת לשניה, אך הפורום הוא בהנהלתי. היא נמצאת בראש העמוד ןצבןעה באדום כדי לקשר בין הפורום לארגון הלופוס (שהיא מנכ"ל הארגון, וכן- אני מודעת לזה שהיא חתומה על המכתב)

למעלה