שלום לכולם

ronico2

New member
טובת אז מה?

אז את המנהלת היחידה ואני מברך אותך על הההקמה ומאחל לך רפואה שלימה אבל את עדיין לא מייצגת את החולים ובטח אין לך זכות לכפות את הכאב שאת טוענת שהיית משלימה איתו על אחרים

gaia20

New member
לא אמרתי ולו לרגע

שאני מייצגת את החולים.... היכן אמרתי את זה?? אני מייצגת אך ורק את עצמי.

ronico2

New member
אני מבין. אבל

אם את לא מוכנה שיעשו ניסויים בחיות למענך זו זכותך, אם את לא מוכנה שיעשו ניסויים בחיות למען חולים אחרים, זה אומר שאת כופה עליהם את המשך הסבל.

shanty.G

New member
רוניקו, בניגוד אליך

גאיה טרחה והציגה את עצמה בפני הפורום. כולל את מחשבותיה, רגשותיה והקשיים אותם היא עוברת בצל המחלה. היא לא אמרה כי היא מייצגת, אלא דיברה על הרהורים שלה, אם לא ברור לך עדיין. גם השתלחות לא היתה בהודעתה. הכל בעיני המתבונן (והמתגונן?). חוצה מייסה, גאיה צודקת. נכון להיום קיימת בורות בנוגע לתחום הניסויים ותוצאותיהם.

ronico2

New member
מצאנו משהו שאנו מסכימים עליו!

באמת קיימת בורות לגבי הניסויים בבעלי חיים וחשיבותם.

ronico2

New member
זוהי תעמולה שקרית../images/Emo10.gif

או שאת באמת מאמינה שאת יודעת טוב יותר מאלה חתני פרס נובל בעד ניסויים (בקשר לדיו - תודה על הדאגה, אבל הכנתי לSTUDENT9 הצווחן קצת שיעורי בית
)

drn

New member
למה סתם?

אספתי לך כמה דוגמאות מהמדליין. הכתובות בקובץ המצורף. אודה לכולם אם יטרחו לקרוא קצת.

ronico2

New member
הנה עוד כמה

Landsteiner K & Popper E (1908) Wien klin Wschr 21, 1830. Enders J, Weller T & Robbins F (1949) Science 109, 85 Sabin AB (1956) JAMA 162, 1589. The State of the World´s Children, 1991, UNICEF, OUP. Quimby F (1995) Medical & Health Annual, Encyc Brit. Anon (2000) WHO pushes ahead with drive to eradicate polio Nature 403, 127

morality

New member
רוניקו, אתה חייב התנצלות לגאיה../images/Emo39.gif

ולא רק לגאיה, כי אם לכל החולים באשר הם. אתה חייב להתנצל בפניהם על כך שבמשך כל-כך הרבה שנים אתה, מוריך ומורי מוריך לא מצליחים לרפא אותם. תתנצל על כך שבחרתם ללמוד על מחלותיהם דווקא מבעלי-חיים. והכי חשוב, תבקש מגאיה סליחה על כך שהיא סובלת יום יום בזמן שאתה יושב ומקליד כל היום במחשב ומספר לנו כאן בפורום שכל מה שחשוב לך זה למנוע סבל מהחולים.

ronico2

New member
מה לעשות לעשות שאנחנו

לא חכמים מספיק ולא יודעים איך לרפא אנשים בלי ניסויים בחיות. הצרה היא שהחכמים, כמוך, יודעים איך לעשות זאת אבל לא עושים זאת, זה מ_א_ד לא יפה מצדכם. לגבי המחשב: צר לי לאכזב אותך אבל מאז שהתחלתי לכתוב הודעות כאן אני עובד טוב יותר כי זה מכריח אותי להיות יותר שעות בעבודה.

Gal-Mo0D

New member
"לא חכמים מספיק ולא יודעים איך לרפא

אנשים בלי ניסויים בחיות". הי! עדיין לא נמצאה תרופה למחלת הלופוס! אז גם עם ניסויים בחיות, אתם לא יודעים למצוא תרופה.

gaia20

New member
MORALITY

תודה לך שאתה עומד כאן בצד שלי אני באמת מעריכה את זה אבל הסליחה היחידה שרוניקו צריך לתת היא סליחה לבעלי החיים. הם הסובלים האמיתיים. אני יכולה להסתדר, לי יש תמיכה ענקית מכל הסובבים אותי, דבר שבאמת מפחית את הסבל שלי. אבל הקופים המסכנים לא יודעים שמישהו צועק במקומם. אני בטוחה שבזמן ניסוי הם מרגישים לבד והבדידות הזאת בתוך המעבדה וודאי מאוד מקשה עליהם. אני יודעת שאני מעדיפה להשאר חולה במקום שאיזה קוף יסבול בשבילי וזה מספיק לי. תודה לך

AmitKar

New member
רוניקו? עוד טעות דפוס?!../images/Emo8.gif

ממתי ´חשיבותם´ זו מילה נרדפת ל´תוצאותיהם´? רוניקו, כבר פעם שניים וחצי... (כי הפעם הקודמת זה רק קצת טעות דפוס) אני מסכים עם המשפט עד למילה האחרונה אכן קיימת בורות לגבי הניסויים בבעלי חיים בזה אנחנו אכן מסכימים אני טוען אבל, שקיימת בורות בעניין הסבל, חוסר הפיקוח, הניסויים המיותרים שלא קשורים למדע, הניסויים המיותרים שכן קשורים למדע והיעילות המדעית המפוקפקת של הרבה מאוד מהניסויים ראה דוגמא שמוכיחה את טענתך עד כמה ניסויים בבע"ח חשובים זהו ניסוי שתועד בניסוי חיות המעבדה היו קופים שמונה קופים בדיוק ארבעה מהם קיבלו לאחר מכן שמות: ג´ייד, פרד, סיימון והמפורסם מכולם - מאליש לקופים נסרו את החלק העליון של הגולגולת, שפכו מי חמצן למוח, החדירו אלקטרודות למוח, ולבסוף כיסו אותו במכסה פלסטי אדום למשך כל הניסוי היו הקופים במתקני ריסון בהם בקושי יכולים לזוז משפט המפתח, שמוכיח את חשיבותו הרבה של הניסוי, נאמר ע"י החוקרת. מכיוון שהניסוי תועד במצלמה נסתרת אין לנו סיבה להאמין שתגיד את זה בשביל יחסי-ציבור וזה רק מראה עד כמה חשובים הניסויים ללא קשר לתיעודם והרי המשפט: "עשינו הכל סתם, רק כדי להגיד שעשינו משהו. כבר שנתיים שאיננו רושמים את תוצאות הניסוי" אכן רוניקו ידידי, באיזה חוצפה מעיזים הפאנטים הדתיים האלה להגיד שהניסויים בבע"ח לא חשובים איך אנשים יכולים להיות רשעים כאלה ניסויים בבע"ח מצילים את האנשות!!! נכון רוניקו? עמית

ronico2

New member
עמית ידידי

פעם אתה תבין שאפשר להפיל בפח כל אחד, ולעשות עליו כתבה תעמולתית ומכפישה. כדי לדעת באמת אם משהו הוא כמו שמספרים לך כדאי לבדוק אותו לבד. תזכור בבקשה מה שאמרתי ואם פעם תשתכנע או תבין את המסר שאני מנסה להעביר כאן, אנא אל תכעס על אלה ששיקרו לך אלא רק תזכור זאת בפעם הבאה שמשהו מציג לך אנפורמציה מניפולטיבית, בכל נושא . רוניקו

Necrophil

New member
הצדק הוא צדק כשהוא גלוי

אני בספק אם ייתנו לאדם מן השורה/עיתונאי (במיוחד!) להיות נוכח בניסוי כזה. עצם מעטה הסודיות וחרושת השמועות סביב הנושא די בהן כדי לעורר חשד כבד. רוב הכתבות שאני קראתי מתמקדות במעטה הזה, כיצד העיתונאי נזרק מחוקר לחוקר, כאשר לכל אחד תירוץ ומעשייה אחרת לספר. (לפחות תתאמו עדויות חבר´ה!) אני זוכרת מה שאמרת ברגע זה, על אלו הזורקים אינפורמציה מניפולטיבית.

ronico2

New member
את טועה. הרבה פעמים הוזמנו

עיתונאים, כולל תמר נהרי מוואלה! למעבדה של פרופ ברגמן ששם עושים ניסויים בקופים ובדרך כלל הם לא באו. הם הוזמנו לבוא גם בלי הודעה מוקדמת. הסיבה שחלק מהניסויים מתנהלים מאחורי דלתיים סגורות היא שהציוד יקר, שמעבדות המכילות חומרים ביולוגיים כמו חידקים צריכות להשמר בקפדנות, וגם שפעילים נגד הניסויים לא יבואו ויהרסו אותן כמו שקרה בתל אביב.

Coma White1

New member
אז אתה טוען..

שאם תהיה שמירה טובה מספיק, כל מי שיירצה, יוכל ללכת למעבדת הניסויים הקרובה לביתו ולצפות בניסוי ?

AmitKar

New member
ברור! כל מתנגדי הניסויים הם

...שקרנים כפיתיים איך לא חשבתי על זה קודם... רוניקו, נו, ברצינות, אתה מדבר בכזה ביטחון שמשקרים לי ושאני לא בודק לבד מעניין מאיפה אתה יודע... להפיל בפח אפשר רק את מי שנמצא ליד פח אם אין פח לידך - אין פח שתיפול אליו אל הפח הזה נפלה אותה החוקרת בגלל שראו מה היא עושה וזה לא היה מקרה חד פעמי היא בעצמה אמרה שכבר שנתיים הם עושים שטויות רוניקו, מדוע אינך מסוגל להודות שהניסוי הזה פשוט לא נחוץ, פשוט גורם סתם סבל הרי אם אותה חוקרת הודתה, מדוע שאתה לא? רוניקו, אני חושב שלא אגזים אם אעיד על עצמי שאני אדם הגון אם אני יראה ששיקרו לי, אתה תהיה מהראשונים לדעת זאת אם תרצה אך מה דעתך שאם אתה תשנה את דעתך אתה תגיד לי? עשינו עסק?

למעלה