שלום לכולם,

craper

New member
שלום לכולם,

ברכות על הפורום... ד"א דפנה מה פירוש הכינוי שלך???

HandsomeDevil

New member
שיעור אנגלית דחוף לאדון קראפר...

punck is....what?! it´s suld be punk you %$# (just kidding..)

HandsomeDevil

New member
אף פעם לא אמרתי שלא...

אבל לא כשזה נוגע במושגים בעלי ערך כ"כ גדול בקרבנו... suld, sould למי אכפת?! אבל punck?! זה כבר משהו אחר....

HandsomeDevil

New member
בתחנה המרכזית

כתוב השם שלי על הספסל הצהוב, אתם יודעים, איפה שהאוטובוסים. אנשים בתחנה המרכזית מפגרים...

ּpine appleּ

New member
בתחנה המרכזית

אצלנו חחחחח עלק תחנה מרכזית בתחנה אצלנו רשום- עמיר פרץ להסתדרות החדשה (יחד עם העעעעווובדים....);- )

חולי נפש שכמותכם...

פירוש השם שלי זה כנ"ל Like wise וPotter זה בגלל הארי פוטר, למי שלא הבין... והשיחה על התחנה המרזכית- צריך לפחות לזה פורום Dפנה

HandsomeDevil

New member
דפנה, אל תקחי את זה אישית....

אבל...... חחחחחחחחחח...... הארי פוטר?! אל תגידי לי שגם את נשבית אל תוך עולם הקסם המופלא והאגדי בו כל חלום הופך למציאות....

xero1

New member
אצלנו בתחנה בבוקר לבצפר

יש איזה מישהו שכל הזמן בא עם חולצות שחורות וג´ינס קרועים מציפי. שמעתי שהוא גנב את הבגדים האלה מחברים שלו תמורת איזה מגבר קטנטן. אה, וגם התיק של האיש הזה היה מלא בשמות כאלה, korn, slipknot וכאלה, מישהו יכול להסביר לי מה זה?

ּpine appleּ

New member
יאאא איזה קול!!!!

אני חושבת שקוראים לזה... פריק! וואי דיברת איתו? איזה כיף לך גם אני רוצה שיהיו אצלנו כאלה אצלנו במושב יש רק ערסים, וערסים הם לא קולים כאלה..... לא שווה! רגע רגע, הוא שם ניטים? הוא בלאקר ממש כזה הכל הכל שחור???

HandsomeDevil

New member
רן, תמות.

אני לא לובש חולצות שחורות (אלא אם כן יש עליהןאיזה ציור של להקה...), אף אחד מהמכנסיים שלי לא קרוע ובטח שלא מציפי (southpole) אממ... לא, לא כתוב לי כלום על התיק. מצד שני.. יש לי אחד כזה בתחנה באוטובוס, שכל הזמן מתחנן שאני אחזיר לו את הדיסקים..- אחרי ההודעה הזאת, זה פשוט לא ייקרה. (כן, הוא מנהל פורום בלינק).

xero1

New member
אבל.. אבל...

בשיעור החופשי מהאדריכלות, עם יוספה, אתה בעצמך ביקשת ממני מספרים בשביל לגזור את המכפלת (ככה אומרים?) בג´ינס שלך. וגם שעמדת ליד עדן באוטובוס אתמול, היו לכם אותם מכנסיים! קרועות!

HandsomeDevil

New member
אבל...אבל...

מכפלות! כדי שהמכנס יהיה יותר ארוך. אין לי חורים במכנסיים. רן, אם יש לך איזו בעיה, תפנה אליי באיי.סי.קיו.

למעלה