שלום לכולם,

blinksum18241

New member
וואו אתה בגיל אחי הקטן ../images/Emo13.gif

איזה קטע מטורף... לא ידעתי שילדים קטנים אוהבים פאנק, אחי הקטן בכלל לא אוהב מוזיקה... בכל מקרה, העובדה שאתה חושב שאני מדבר שטויות רק מחזקת את הטענה שלי שאתה בתקופת המרד שלך, מנסה להיות שונה וכאלה, גם אני הייתי ככה... זה עובר. רק שתדע שאתה לא חייב להיות פריק כדי לקבל תשומת לב, כי זו תשומת לב שלילית, אנשים לא אוהבים פריקים, תאמין לי... גם אני הייתי פריק והייתי הולך עם חולצות גזורות ושנאתי את כל העולם, עד שחבר שלי הוציא אותי מהחרא הזה, והבנתי כמה שכולם שנאו אותי באותה תקופה... ובכלל כל האנשים פה משתמשים במוזיקה ככלי להיות מגניבים וכאילו "להילחם" במטאל והכל, וזה כזה דבילי... סתם תשומי!!! ובקשר לניקניים שלי, אין דבר שהייתי רוצה מלשנות אותו, תאמין לי... אבל כבר אי אפשר, זה קבוע, בכלל לא ידעתי שזה יהיה הניקניים שלי בפורום... בכל מקרה... אנשים be normal kick ass יקיר

blinksum18241

New member
וואו אתה בגיל אחי הקטן ../images/Emo13.gif

איזה קטע מטורף... לא ידעתי שילדים קטנים אוהבים פאנק, אחי הקטן בכלל לא אוהב מוזיקה... בכל מקרה, העובדה שאתה חושב שאני מדבר שטויות רק מחזקת את הטענה שלי שאתה בתקופת המרד שלך, מנסה להיות שונה וכאלה, גם אני הייתי ככה... זה עובר. רק שתדע שאתה לא חייב להיות פריק כדי לקבל תשומת לב, כי זו תשומת לב שלילית, אנשים לא אוהבים פריקים, תאמין לי... גם אני הייתי פריק והייתי הולך עם חולצות גזורות ושנאתי את כל העולם, עד שחבר שלי הוציא אותי מהחרא הזה, והבנתי כמה שכולם שנאו אותי באותה תקופה... ובכלל כל האנשים פה משתמשים במוזיקה ככלי להיות מגניבים וכאילו "להילחם" במטאל והכל, וזה כזה דבילי... סתם תשומי!!! ובקשר לניקניים שלי, אין דבר שהייתי רוצה מלשנות אותו, תאמין לי... אבל כבר אי אפשר, זה קבוע, בכלל לא ידעתי שזה יהיה הניקניים שלי בפורום... בכל מקרה... אנשים be normal kick ass יקיר

HandsomeDevil

New member
טוב,

נכון, אני בתקופת מרד הנעורים שלי. נכון, אני פריק. בשביל תשומת לב?! ברור שכן. אלא בשביל מה?! ת´אמת, כשאין אף אחד בבית, אני הולך לחדר של אחותי ומוציא דיסקים של בריטני ספירס. פשוט אני לא רוצה להגיד לכולם שאני אוהב אותה, אז אני אהיה נורמלי כזה ואף אחד לא ישים לב שאני קיים... הו, איזה עולם אכזר, לשמוע סליפנוט כדי שאנשים ישימו לב אליי.

HandsomeDevil

New member
(גם זה היה בצחוק)

ואני בכלל לא מתלבש כמו אחד ששומע מרילין מנסון, דרך אגב. אני לובש כאלה מכנסיים גדולות, בד"כ חולצות 3/4 כאלה שהדש בצבע של השרוולים ולפעמים חולצות של להקות. וכן, כדאי מהר מאוד שאני אמצא חיים. כל הפריקיות הזאת עולה לי הרבה כסף :)

NeTa G4

New member
מה?

זה ממש עצוב לשמוע שמישהו שומע סליפנוט ולא חשוב שהם טובים.. רוצה לשמוע שפיכני, שמע..עם זה מה שעושה לך טוב.. לא נשנא אותך בגלל זה.... זה דווקא מוסיקה שלא עושה עצוב, ועם אתה מתחבר למוסיקה אופטימית שכזו- סבבה לך.... אני אישית ממש לא אוהבת את אלו שקונים חולצות של להקות- רק כי הם חולצות של להקות....למשל קונים חולצה של אירון מיידן ובכלל לא יודעים מי אלו, אלה רק שזה רוק ומאטל ומגניב ביותר.... ילד אחד שהוא מטאליסטי כזה בא אלי כשלבשתי חולצה של לינקין פארק ואומר לי "מי כבר הולך עם חולצות של לינקין פארק" ואני עניתי לו "אני".. מה אכפת לי שזה פאסה בגלל שהדיסק השני שהולך לצאת לא משהו טוב.... אני ממש אוהבת את הדיסק הראשון, והציור ממש מהמם, ואני ילך עם החולצה הזאת כמה שבא לי..... אל תלך אחרי הגל, עם בא לך להיות גם פופיסטי- מותר לך....

HandsomeDevil

New member
זה היה Bצחוק..

אני לא באמת שומע בריטני, אני שומע (קצת) סליפנוט, (הרבה) מרילין מנסון וקיטי, ו (מלא) גרין דיי, ליט, בוילר רום, אש ומאטצ´בוקס 20. "אל תלך אחרי, עם בא לך להיות פופיסטי- מותר לךם..." אמממ, מתוקה שלי, פופ זה הגל... אנחנו קצת סוטים ממנו- זה הופך פה את כולם גם למגניבים וגם למיוחדים יותר :)

HandsomeDevil

New member
הכוונה היא ל:

"אל תלך אחרי הגל... בטעות לא רשמתי את כל הפואנטה של המשפט P:

ּpine appleּ

New member
"רק בשביל הרקורד"

זה היה כל כך בצחוק הקטע עם הפריקים שזה פשוט עצוב שלא הבנת

blinksum18241

New member
לא מצחיק...

פשוט עצוב שאת\ה תמימ\ה אנשים פה ברצינות תופסים מעצמם כשליחי המרד ורוצים למשוך תשומת לב לעצמם ולהיות בלאגניסטים!!! get a life תקשיבו למוזיקה בשביל המוזיקה ותפסיקו להיות מפגרים!!!

NeTa G4

New member
לדעתי...

פריק זה לא מי ששם מיליון פירסינג ולובש שחור ושומע רק הבי מאטל... לדעתי פריק זה מי שעושה מה שבא לו, מי שלובש מה שבא לו.. מי שלא אכפת לו מה אנשים חושבים עליו ומי שעושה דפקא........ זה ממש עצוב שמי שרוצה להיות "פריק מדליק" צריך לשמוע רק את ההבי מאטל, כי אישית גם הניו מאטל והקלאסיק מאוד טובים.... ועם אי פעם יקראו לכם מכשפה, אל תעברו, כולנו עברנו את זה... אז מה עם עשיתי תסרוקת משונה שחצי שכבה אמרה שזה מהמם! אז מה עם כמה כונפות צפונות שחייבות ללבוש מותגים קוראות לך מכשפה... אל תעלב, זה רק מקנאה....

פחחחח

תשים לב איך אתה משלב אנגלית עם עברית ..אנשים get alife?! איזה צפונבון מסריח אתה...!...אתה לא יודע עברית ..בעברית המילים המדויקות הן: תמצאו חיים :) בכל מקרה אתה נראה כאילו יצאת מצילומים של אופרת סבון ישראלית חסרת טעם... ובנוסף לכל אתה לא מבין דיחות בכל הפורומים כמעט עושים דברים כאלו אתה רוצה שאני יגדיר לך בדיחה?!... בדיחה-סיפור מבדח ומצחיק. עוד הגדרה שמסוגלת לגרום לך להבין..: בצחוק-בלשון דיבור: לא ברצינות, לשם בדיחה בעמלא: אל נא תשם לבך בדבריו, הלא אך בצחוק אמר זאת. היהי...:)

NeTa G4

New member
אני בת לא בן!

ואני רושמת מהר ולכן אני עם מלא שגיאות מקלדת...

ּpine appleּ

New member
טרלהלהלהלה

חה מצחיק חהההה טוב יאללה לעבודה- אני חושבת שרוב האנשים פה לא תופסים מעצמם שום שליחים של השטן וכד´.... למשוך צומי..... טוב נו זה כולם רוצים..... בלאגניסטים- מצטערת לאכזב אני לא צכה לעשות כלום בשביל להיות בלאגניסטית, אני בלגאניסטית עם תעודות (זה עובר אצלנו בתורשה)ואממממממ (אני לפחות) מקשיבה למוסיקה בשביל המוסיקה איי גס כי אחרת למה לי לבזבז את הזמן?.... ו.... כמו שאתה אמרת..... משהו כמו שעד כיתה י"א היית "פריק"? אז...... כל אחד עובר את גיל ההתבגרות מתישהו אז תן לנו לעבור אותו בשקט, כולל המרידות וכולל הכל מצטערת אבל בכיוון הזה בדרך כלל אין קיצורי דרך!.... וכן יש little people ששומעים מוסיקה

HandsomeDevil

New member
blinksum 18214

*מזל שלא כולם מושלמים כמוך, אחרת העולם היה ממש משעמם..* לא?! אל תבין אותי לא נכון, אני מעריץ את העובדה שהפכתה מפריק לאחד ששומע סאם 41, כל הכבוד לך ידיד, ראיתה את האור. אבל.. אל תנסה לתקן פה אנשים אחרים, תסתכל קודם במראה. (ילד בן 18 ששומע בלינק. חה :)

בעעע :\

אתם צודקים...ועכשיו כולנו נתחבק ביחד ונשיר... בשבילי בשבילך כן אנחנו משפחה
חיבוק וללכת יד ביד זו את זו נואהב לעד :) היהי אבל כולנו יודעים שהחיים לא מושלמים.. יאללה מכות סתאאם

HandsomeDevil

New member
הוא בהחלט צודק,

תפסיקו עם כל הבגדים השחורים האלה. תפסיקו לעשן, לשמוע מרילין מנסון ולעשות פירסינג בכל מקום. blinksum 18214 הוא כזה מושלם, הוא האליל שלי. למה אתם מחקים את מרילין מנסון כשהמודל האמיתי נמצא פה מתחת לאף?! (אני בן 14, אתה בן 19, רשמתי הודעה יותר מתוחכמת משלך. עכשיו, מי גאון של אמא?1 מי?!) get a life ke´eloo :)

craper

New member
אני קורא פה את ההודעות... ואני נשפך

ואללה אנשים.. אתם מצחיקים... בהחלט מעבירים לי את הזמן.. האיש הזה , BLINKSUM ... באמת לקח פה דברים ברצינות..חחחח מרד הנעורים... גיל ההתבגרות... תמצאו חיים..... !! VIVA LA ANARCHY !! DRINK BEER !! DO DRUGS !! EAT WITHOUT A FORK

למעלה