שלום לכולם,

xero1

New member
עזוב, תביא מחר את הדיסקים לבצפר

ולא בשביל הרדיו של הפריקים בהפסקות עם אורי וכל אלה P:

xero1

New member
אתה לא בא לבצפר מחר, אה?

תן לי לנחש, הולך לקנות כרטיסים לשנטיפי? לא משנה... אתה תיצתרך לבוא מתישהוא.. בשביל הדס"ה, אתה יודע. וגם אם לא, אני יודע איפה אתה גר, עוברים את הגן משחקים, פונים שמאלה, ואז ימינה, הבית השני, קומה שניה, החדר האחרון. )-]

HandsomeDevil

New member
כבר קניתי כרטיסים,

ולא רן, הדיסקים לא חוזרים אלייך. אני אצרוב אותם, ואח"כ, כדי לכסות את הכרטיס לשנטיפי, אני פשוט אמכור אותם. (ככה זה, לא משאילים דיסקים לשחר, תלמד להבא...) מישהו מעונייו בשתי דיסקים של קורן ואחד של היהודים?! אההה... וחולצה של איירון מיידן? הכל ב- 200, וביחידות אני מוכר כל פריט ב-60 ש"ח. *לרציניים בלבד* P:

xero1

New member
לאא

אתה לא מפחיד אותי! כי אני יודע שאף אחד לא ירצה לקנות דיסקים קקה כאלה, אני לא מבין איך קניתי אותם מההתחלה. אה כן, זאתי הייתה מתנה מדן. הממזר ההיפרקטיבי הזה. איירון מיידן? אני שמח שהחלטת להשאיר את החולצה של אינפקציה אצלך. ואיזה מגבר? אה.. הרשמקול הקטן הזה? לא, אותו אתה לא תקבל P:

HandsomeDevil

New member
אממ...

טוב, אני יצאתי כאן מרווח.. מגבר קטן מסכן ומצ´וקמק = שתי חולצות, 3 דיסקים ו-100 ש"ח. (חישוב קטן, בהנחה שכל חולצה עולה 70 וכל דיסק עולה 80 הרווחתי 480 ש"ח
)

Sexy me

New member
חולצה של אינפקציה?

יההההה! אני רוצה גם! אני רוצה גם!

ּpine appleּ

New member
LOL

יש לי הרגשה מוזרה כזאת שזה באמת כמה אנשים מפה..... יותר נכון איש מפה....

HandsomeDevil

New member
נכון, אני פריק,

אפילו, תקראו למטה, השארתי הודעה על חיי היומ-יום הפריקיים שלי. להיות פריק משמע להיות מאגניב, אז זה אומר שאני מאגניב? (אני מקווה שכן..) *רק לא בנקודה כ"כ רגישה, בבקשה ממכם... רק אל תגידו שאני פריק* זהו, נמאס לי מזה! אני זורק את הכל לפח: את כל הדיסקים של מרילין מנסון, את הניטים, את החולצות השחורות, את הלק אפילו את הכרטיסים למלך-אש ביום שבת... הכל! אני פותח בסגנון חיים חדש. תעזרו לי לבחור מבין 3 אופציות: 1. לקנות דחסק של שבע ושוטי הנבואה, שרוואל ולונג כזה עם כל מני ציורים של טרנס וללכת לפסטיבלי טנטרה או... 2. לקנות את המקבץ השלם של בני גורן, חולצה של איינשטיין ופוסטר של דקסטר או... 3. להיות פופיסטי- אבל בצורה מזניבה כזאת עם מעיל עור בירוק זוהר ודיסקים של בייר נייקד ליידיס ומאטצ´ בוקס 20 ו.. ו.. עגיל כזה בשפתיים ולצבוע בכחול את השערות ב-*** והכל .... נו,מה אתם חושבים?!

HandsomeDevil

New member
...

"שמעתי שהוא גנב את הדברים האלה מחברים שלו תמורת איזה מגבר קטנטן".. אז עכשיו אנחנו חברים?! תודה, עשיתה לי את היום :)

blinksum18241

New member
רציתי לדעת בני כמה כולם פה?

כי נראה לפי הדיבורים שכולכם כאן ילדים קטנים, ותקנו אותי אם אני טועה... אני למשל בן 19.5... יאללה שכל אחד יגיד בן/בת כמה הוא!!! ועוד משהו, אנשים צאו מהקטע המרדני הפריקי המפגר הזה, זה לא עושה אותכם מגניבים או שווים או כלום, זה סתם גורם לאנשים לצחוק עליכם... ואל תכעסו עלי שאני אומר את זה... אבל ברצינות, אני גם הייתי פריק בכיתה יא´ ואחרי שחבר טוב שלי הציל אותי מזה, אז הבנתי כמה מפגר הייתי... סתם אנשים תהיו נורמליים... תפסיקו לחפש תשומת לב... ותדברו על green day בפורום שלהם... כל השרשור הזה ובכלל לא דיברתם על green day, צריך להחיות את הפורום האומלל הזה... אז אוקיי שכל אחד ירשום בן כמה הוא!!! have fun יקיר

HandsomeDevil

New member
אויש נו במת...

אני בן 14. אתה בן 19.5, יענו עוד מעט 20?! ע"פ כמות השטויות והזיבולי זכל שרשמתה וע"פ הניקניים לא חשבתי לשנייה שאתה יותר מ 15. גם אתה הייתה פעם אחד *משלנו*?! ועכשיו אתה כבר לא?! חבל.. P: מזל שחבר שלך הציל אותך, הריי בשביל מה יש חברים, הא?!

blinksum18241

New member
אתה בגיל של אחי הקטן... ../images/Emo13.gif

איזה קטע מטורף... לא ידעתי שילדים קטנים אוהבים פאנק!!! אחי הקטן לא סובל מוזיקה בכלל... טוב העובדה שאתה חושב שאני מדבר שטויות ו"מזבל את השכל" רק מוכיחה שאתה בתקופת המרד שלך, גיל ההתבגרות והכל, גם אני עברתי את זה. ובקשר לניקניים שלי, אין דבר שהייתי רוצה לעשות מלשנות אותו, אבל אני לא יכול כי הניקניים זה קבוע ואי אפשר לשנות אותו, אני בכלל לא ידעתי שזה יהיה הניקניים שלי כשנרשמתי חשבתי שזה סיסמא או משהו... אז אל תשימו לב לזה... בכל מקרה לדעתי הצנועה, אתה לא צריך להיות פריק בשביל לקבל תשומת לב מהסביבה, אפשר גם לקבל תשומת לב ולהיות נורמלי, דרך אגב תשומת לב שמקבלים מהסביבה בתור פריק זו בדרך כלל תשומת לב שלילית... סמוך עלי כאן אז be normal יקיר

אני בת 13!!!! ואני פתחתי את הפורום!

יא דפוק! יא ילד-בן-19-עם-מוח-של-בן-14! מה הבעיות שלך?!!?!?! "לא ידעתי שילדים קטנים אוהבים פאנק, וואו אני מגניב, וואו אני בן 20!" Dפנה

למעלה