שלום לכולם,

HandsomeDevil

New member
..

איזה קוליסטית החתימה שלך

craper

New member
כן זה כן,

פשוט זה היה בשלוש וחצי בלילה בלי הליריקס..... מתוקן ברגעים אלה.
ד"א, "אננס" , מה הקטע עם החיפושית?

ּpine appleּ

New member
אמממממממ

לא נראה לי שיש קטע וגם לניק שלי אין קטע והאמת גם לחתימה אין ממש איזה עצוב אני חסרת קטעים
(לא נורא שירהל´ה, אנחנו אוהבים אותך...) מאיזה שיר החתימה שלך?... אני לא מכירה סתם תיקנתי כי זה לא היה הגיוני ובקשר לסמיילי- חופשי, תהיה חייכן כל עוד אתה יכול

craper

New member
תודה תודה... ../images/Emo13.gif

אחת השורות היותר טובות, מאחד השירים היותר טובים, מאחד האלבומים היותר טובים!!!
חרשתי על הדיסק הזה כל כך הרבה בזמנו שזה פשוט מדהים, נראה לי שזה אחד מהדיסקים שהקשבתי להם הכי הרבה זמן בחיים, (זה וSMASH )

craper

New member
זה רק אני שמתי לב או שיש יותר מידי

סמיילים בהודעה האחרונה שלי

אתם יודעים שיש פריקים שלא ...

אוהבים מרלין מנסון, ודווקא אוהבים להקות כמו גרין דיי ואולי אפילו גרין דיי, וואו איזה מקריות יש לי חברה כזאת!!!!!!!!!

Sexy me

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז הם לא פריקים אמיתיים
יש לי שאלה: את פריקית

HandsomeDevil

New member
אתם באמת מתנהגים כמו ילדים בגן חובה

מה זה את פריקית?!, יש פריקים ששומעים גרין די?! אני לא מגדיר את עצמי פריק, אני מגדיר את עצמי כילד בן 14 שאוהב לשמוע פאנק רוק, ניו-מטאל ורוק אלטרנטיבי. כל הקטע הזה של לקרוא לאנשים בשמות ע"פ המוזיקה שהם שומעים והבגדים שהםלובשים לא יצא לכם קצת מהחורים?!

טוב רק שתדעי...

בבקשה אל תהיי צינית כי אי אפש לדעת באינטרנט... עכשיו נניח שלא היית צינית הם כן פריקים אמיתיין כי כל אחד מגדיר פריקים שונה וכל אחד הוא מה שהוא רוצה להיות... ואני רוצה לחשוב שאני פריקית, בלי קשר למוזיקה, בעיקר הלבוש, למרות שזה לא תמיד, אבל זה הדרך שלי להיות פריקית... ופריקיות זה לא קטע של שחור שחור שחור תהרגו את כולם מרילין מנסון שטן זה קטע של להיות שונה, של להתפרע, לגזור חחולצות, ובלה, לעשות מה שבא לך!

ּpine appleּ

New member
אהם

מצטערת להרוס את הפנטזיה אבל בן אדם לא יכול להגדיר את עצמו כפריק freak=weird=different=שונה,מוזר ובלה בקיצר בן אדם לא יכול להגיד שהוא עצמו מוזר, כי הכל יחסי, ובן אדם לא יכול להיות מוזר ביחס לעצמו! בן אדם הוא נורמלי ביחס לעצמו אם אתם לוקחים מישהו, לדוגמא מישהו עם בעייה נפשית כלשהי (זאת דוגמא זה לא בציניות או משהו) ואתם משווים אותו לקבוצת אנשים רגילים- אתם יכולים לקרוא לו ´פריק´. אותו דבר ההפך (בן אדם נורמלי בתוך קבוצה של חולי נפש) סיני באמצע אנגליה זה ´פריק´. אנגלי באמצע סין זה ´פריק´. או למשל בחוש השישי, הילד תמיד התלונן שכולם קוראים לו בבצפר ´פריק´. עכשיו אחרי שהבננו כולם מה פירוש המילה freak, אפשר להרגע?

HandsomeDevil

New member
{{הטמטום...}}

רגע רגע רגע... אם יש לי ניטים, מכנסיי soutpole אבל אני שומע ווסטלייף, אז אני פריק?! ואם אני לובש חולצות צמודות כאלה, בדלפונים ומגפיים שחואות ושומע מרילין מנסון אז אני ערס?! תפסיקו כבר עם כל התגים האלה שאתם שמים על אנשים, דפנה, ההודעה שלך נשמעת כמו"אני לא מתלבשת כמו פריקית, ו... החברים שלי לא ממש פריקים, אבל בבקשה, אם תקראו לי פריקית תעשו לי את היום.."- זה עלוב.

למעלה