שלום לכולם

nachumadler

New member
שלום לכולם

רציתי לשאול עם יד על הלב את החרדים כאן: האם אתם לא נכנסים מדי פעם לאתרים שאסור לשומר מצוות להיות שם (אתרים עם דברים גסים, רכילויות ועוד), אני לא מאמין שאדם יכול לגלוש כל היום באינטרנט בלי להתפתות לבלות כמה שעות באתרים כאלו. אני לא תמים ויודע שיש כאלו שנכנסים למרות שהם חרדים, מעניין אותי מה התפוצה ואלו שלא נכנסים איך הם מתגברים. תודה על תשובה אמיתית נחום

אם מחוברים כל היום...

אז אין לי ספק שנכנסים לפורומים לא נקיים אבל אם עושים זאת מעט, בשעות הפנאי הסיכוי מאד ירוד. לפני שגיליתי פורום זה ונכנסתי לאחרים, קרה לא פעם שהגעתי למקום לא מתאים אך מאז שגיליתי פורום זה אני משתמשת בו למלות את צרכי! ועל כך תודתי נתונה לאחראים לקיומו.

נודה ולא נבוש,

בתחילה טעמתי קצת ואח"כ ומיד אח"כ למדתי שזה רק מזיק ומאז ועד היום- די הרבה זמן, אני בורחת מיד! וכמובן לא מחפסת. אני מקוה שרוב בניה"א יגיבו כך וילמדו לשלוט על עצמם זה יותר יעיל משליטה חיצונית שלא נותנת ואז כשיש האדם לא יודע גבול!

z non

New member
אבל למה נרתעת?

אולי זה טוב? למה את חושבת שאלוקים ברא את העולם עם כל כך הרבה יופי מכל הסוגים? כדי שאנשים יסתירו את העיניים? אם הוא רצה שכך יהיה הוא לא היה נותן להם עיניים.

חחחחח

איך שאתם מסגירים את עצמכם בקלות. איזה חרדי ואיזה נעליים
תגיד, גם אתה מ"חופש" או "דעת המת" או שאתה עצמאי בשטח?

z non

New member
אריאלה ילדתי

לא אמרתי מעולם שאני חרדי אלא היבעתי את דעתי המושכלת. לא השמצתי ולא העלבתי אף אחד תנהגי קצת בכבוד לדיעות שונות משלך. זו לא חוכמה גדולה להשמיץ, את זה יכול לעשות כל דרדק או דרדקית במקרה דנן, אבל נדרשת אצילות נפש לא להיגרר ליצר ועל המוסרויות שבמעשה עוד לא דיברנו כלל.

א77

New member
צנון אציל נפש באמת

זכינו לרחרח מאצילותך. למזלו של הצנון, הראש לפחות לא באדמה. תגובתי צצה ברגע זה לאחר ש'פגעת' באחת מהודעותיך הקודמות מבלי להכיר בכלל את הכותב וגם לא לעניין הנדון. אז זכיתי להכיר במעט אצילותו של הצנון.

z non

New member
ומאיפה את יודעת מהם צרכייך האמיתיים

עד שלא תנסי לא תדעי.

לא כל צורך יש למלא!

לכל אדם צרכים שונים. יש הראוים למימוש ויש שלא. גם ולכן פורום שלא מתאים, גם מי שחושב שצריך זאת- לא ימלא צורך זה!

z non

New member
לא קיבלתי תשובה מספקת

קודם כל את צריכה לברר מה הם צרכייך ורק אח"כ לקבוע אלו ראויים למימוש ואלו לא. וע"כ לפי דעתי על כל אחד לדעת על כל הקורה בעולמינו כדי לקבוע את מקומו שם. את לא צריכה לטעום או לעשן סמים חו"ח, אלא לדעת שהם קיימים ומתוך ידיעת השפעתם ההרסנית לקבוע את עמדתך. כך לגבי כל דבר ודבר.

z non

New member
מה נתקפת פחד

תינוק של בית רבן קדימה חזרה לישיבה אם אתה לא יכול לעמוד בזה צא מכאן ומיד

ושוב: נשלח אליך מסר

אם יש לך משהו להגיד לי על המסר ששלחתי לך עכשיו, תיבת המסרים שלי פתוחה בפניך. נסיון לגרור דיון מעל גבי הפורום יגרום למחיקת ההודעות.

אלישיר

New member
אלישיר הקטן והטיפש שומר עיניים

בעזי"ת אתה יודע מה זה "שומר עיניים"? זה אומר שכמעט שנה וחצי, כבר לא הרמתי את המבט להסתכל באשה או ילדה. יתרה מזו, גם כשצריך להרים את המבט, נגיד כדי לעבור כביש, ונכנסת אשה לתחום הראיה שלי, אז הראש כבר יודע לברוח באינסטינקט, חזרה אל הרצפה. רוצה עוד? ריבונו של עולם ית"ש מזכה אותי ברוב המקרים, לא לצלם בכלל דמות נשית שנכנסת למבט. רגיל, אם קופץ באנר של כפיה חילונית, אני פשוט לא רואה מה יש בפנים. מה לעשות... שגעונות של דוסים. אז תחליט לבד, על השאלה שלך. תאמין תאמין. ןאם בכ"ז תראה חרדי באתר גס, תדע שאו שהוא לא עמד בעצמו ועדיין רוצה להישאר שומר תו"מ למרות הכל (אמרתי כבר כפיה חילונית?), או שהוא בכלל יצב"ש (ואם הראשון לא יזהר, זה יקרה גם לו).

לא רוצה להקניט...

אני מבינה את הצורך שלך להיות פה! ובכ"ז אין גדר לאריות, אז איך אתה נמצא פה? מכניס את עצמך לנסיון קשה?

א77

New member
אין גדר לאריות

אם אין גדר לאריות אז אויה לנו. הם יטרפונו. אין אפוטרופוס לעריות, כך בחז"ל. לכל אחד יש שני יצרים. ועבודתינו כיהודים 'ובחרת בחיים' ובחרת בטוב'. נא לא להיפגע. זו לא טעות כתיב שניתן להיעלם ממנה. זה טעות בדברי חז"ל.

למעלה