שלום לכולם

שלום לכולם

המממ אני חושבת שג'וני אליל כבר זמן מה, וחשבתי שאין פה פורום שלו, ואז במקרה ובדרך נס מצאתי! והנה אני, נעה בת 15 עוד מעט שחושבת שג'וני זה הדבר הכי מושלם שאי פעם התהלך כדור הארץ.

Deppaholic

New member
מסכימה!...

ברוכה הבאה

M i k a M o o

New member
שלום!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

היי! אני מיקה- אני בת 13, ואני ממש ממש אוהבת את ג'וני דפ! הוא שחקן דגול! הוא מעולה בבני וג'ון!! אז בהבייי...!

מיצי007

New member
ברוכה הבאה מיקה

פעם הבאה נא ללמוד לשרשר כי יש כבר הודעת חדשה בפורום שמישהי אחרת פתחה
מקווה שתהני

sap depp

New member
שלומלוםםםםםםם!../images/Emo140.gif

שלומלום לכווווווווולם! אני דיי חדשה פה... רציתי להגיד שיש פה אחלה פורום!!!באמת יפה! אז יאללה בא לי לכתוב פה אז בואו תכירו אותי... קוראים לי ספיר אני בת 14 מראשון לציון ואני חולהההה על ג'וני!! אז זהו עכשיו אתן מכירות אותי...תנו לי להכיר אתכן...שתפו אותי...

Vivi Sparrow

New member
שלומלום גם לך! ../images/Emo8.gif

אני אביה, אני בת 13 מראש העין, וגם אני חולהההה על ג'וני! חיחי הוא שחקן מדהים והוא גם נראה מעולה!
תהני בפורום!

Deppaholic

New member
את מראש העין??!!!

וואי אנחנו ממש קרובות אני מאורנית!!!!!!!!! וברוכה הבאה לחדשה... אני שני, אני בת 13 מאוׁרנית

Deppaholic

New member
אההה.. תראו מה מצאתי

זאת רק אני או שהוא לא דומה לעצמו פה?...

מיצי007

New member
שוב,אתן עושות את זה בכוונה

או שאתן פשוט לא יודעות מזה לשרשר הא? לא צריך לעשות לי עבודה קשה כל הזמן ולפתוח כל פעם שרשור "חדשה בפורום" מספיק אחד שיש עכשיו ולשרשר אליו בבקשה,אני מתחננת כבר בכל מקרה,מקווה שתהני כאן,ברוכה הבאה ספיר
שיהיה לך כאן סבבה.

מיצי007

New member
לא את!

אלא כל השלושה שהגיעו היום ורשמו שהן חדשות והכל יופי טופי אבל לא צריך שיהיה שלוש הודעות של "היי אני חדשה ובא לי בלה בלה בלה" אפשר לשרשר להודעה של מישהי שכבר כתבה קודם לא לתת לי לעשות את כל העבודה,כבר שעה שאני נמצאת רק בפורום הזה משרשרת הודעות קצת התחשבות

למעלה