טודע
A adi depp New member 7/12/03 #61 יס פשוט מטומטמים יס פשוט אנשים מטומטמים העיקר הם עושים סופי שבוע על כל האנשים שיש חוץ מעל ג'וני
D Deppaholic New member 8/12/03 #67 שלחתי להם מייל על זה ממזמן הם אמרו שהם כבר עשו עליו ספיישל.. והם עשו... והם לא חוזרים עליהם אלא אם כן יש ביקוש גדול.. אבל כמו שאמרתי קודם.. הם עשו ת'ספיישל שהיו להם עוד זכויות שידור על סרטים שלו.. ועכשיו אין להם כ-ל-ו-ם חוץ מעל 2 סרטים
שלחתי להם מייל על זה ממזמן הם אמרו שהם כבר עשו עליו ספיישל.. והם עשו... והם לא חוזרים עליהם אלא אם כן יש ביקוש גדול.. אבל כמו שאמרתי קודם.. הם עשו ת'ספיישל שהיו להם עוד זכויות שידור על סרטים שלו.. ועכשיו אין להם כ-ל-ו-ם חוץ מעל 2 סרטים
A adi depp New member 8/12/03 #68 איזה מניאקים אז צריך הרבה אנשים שירצו סופ"ש על ג'וני בשביל שהם ישדרו את זה שוב
D Deppaholic New member 8/12/03 #69 לא נראה לי שזה יעזור ../images/Emo7.gif בגלל שנגמרו להם כל הזכויות שידור!!!... הם לא מחדשים!...
A adi11111 New member 7/12/03 #51 היי לכל johnnys fans ../images/Emo24.gif היי קוראים לי עדי ואני מפתח תקווה ואני חדשה בפורום... החלטתי להכנס כי קשה להתעלם מהעובדה שג'וני הוא כוסון שחבל....
היי לכל johnnys fans ../images/Emo24.gif היי קוראים לי עדי ואני מפתח תקווה ואני חדשה בפורום... החלטתי להכנס כי קשה להתעלם מהעובדה שג'וני הוא כוסון שחבל....
מ מיצי007 New member 7/12/03 #53 אתן יודעות מזה לשרשר תגידו לי? די כבר!!! אני שמחה שאתן מצטרפות לפורום אבל תלמדו לשרשר
M moriabar New member 7/12/03 #55 שלוםשלום!!! אני חדשה, ואני חייבת תמונה מהסרט "שוקולד", כמובן שתמונה של ג'וני...