שלום לכולם

Vivi Sparrow

New member
אין לי מושג......... ../images/Emo4.gif

ואין מי שיקליט לי

אני בחיים לא אראה את זה!! בחיים!!!

אני בטוחה שכנעמה תביא לי אותו או שאני א דרס בדרך לבית או שהוידאו שלי יתפוצץ באופן פתאומי!

Vivi Sparrow

New member
לך יש מי שיקליט.........

ולי אין. 8-| אני אבודה. ג'וני נראה מהמם ב"האיש שבכה". ההההצצצציייללוווננניייי!!

Deppaholic

New member
אהההההההההההההההה

שונאת YES שונאת!!! אפילו ערוץ טורקי אין להם!!!!!!!!!!!!.... **בקשה אלוהים שייגמר החוזה עם YES ונעבור לדיגיטלי** אוףף...

Vivi Sparrow

New member
אתן יודעות מה קרה לי עם דודים שלי??

ביאווווווסססס!! רק אתמול גיליתי שיש להם YES!!! עוד מלפני חודש!!!! ולא ידעתי!!! והיה ב YES את הסרטים Cry Baby ו From Hell !!!!!!!!! כשדוד שלי אמר לי שיש להם YES אני השתגעתי!!!!!!! לאאאאאא!!!

Deppaholic

New member
לא, אין להם

אני בדקתי שלחתי לYES מכתב זועם במיוחד בגלל שהם לא משדרים סרטים של ג'וני ונתתי רשימה ארוכה של סרטים.. מתוכם נשארו: CRY BABY ושוקולד. הם לא מחדשים זכויות שידור השיטים הקטנים (גדולים).. זה מעצבן, זה מבאס!!!

אבל שוקולד כבר היה..../images/Emo186.gif

בסוף החופש הגדול. ראיתי אותו אצל חברה

Vivi Sparrow

New member
מישהי ראה את הסרט אתמול../images/Emo35.gif

אתמול ממש רציתי לראות את הסרט ולא היה לי אכפת אם הייתי רואה רק את ההתחלה, רציתי לראות את ג'וני... אחרי, ותוך כדי, ריב מתמשך עם אבא שלי, הדלקתי את הטלוויזיה בשקט וחיפשתי הרבה זמן, עד שמצאתי, את הערוץ. ומה אני רואה? איזה טורקים שרים ומתופפים ולא יודעת מה, וזה נראה כל כך מצחיק, ועוד רשום בדיגיטלי שיש את "האיש שבכה"...... חחחח הרגע חזרתי מבצפר וכל הזמן תהיתי אם מישהי ראתה את הסרט? הוא היה בכלל?

wicked witch

New member
אני ראיתי! בערך...

הסרט באמת התחיל באיחור אבל הוא היה! לצערי המאד רב הוא היה מדובב לתורכית ולא טרחו לשים לו כתוביות...
אבל הקלטתי אותו בכל מקרה כי בקצב הזה אני לא חושבת שאני אי פעם אראה את הסרט אז אני מסתפקת הג'וני התורכי

מיצי007

New member
אני תורכיה

ואני גם יודעת *קצת* תורכית... אבל לא ראיתי... אני בטוחה שזה ישודר שוב מתישהו

Vivi Sparrow

New member
יש שידור חוזר... אבל...

השעה לא נוחה... היום בלילה, 02:00. אני בטוח לא אראה את "האיש שבכה", אין שום סיכוי...

כן זה התחיל באיחור..../images/Emo186.gif

הקלטתי לחברה שלי והיא מלווה לי לראות גם. היא אמרה שהדיבוב הרס את הסרט{למרות שהיו כתוביות באנגלית} חבל שלא השאירו את זה כמו שזה היה

למעלה