שלום לכולם

Deppaholic

New member
אהההה ייוווו

סורי באתי אלייך ככה... אמממ... אפשר לעשות כללי פורום או משהו לכל החדשות... זה יחסוך עבודה.. אני באמת שרק רוצה לעזור... סורי על מקודם

sap depp

New member
תגובונת קטנטונת

למיצי, סורי שפתחתי שרשור חדש בכל זאת אני חדשה..אז סורי על האקסטרא עבודה... :( אבל חפיףף עברנו! אז תודה על הכל הברכות ואני מקווה שאני יהנה פה! בביי בנתיים! קבלו תמונההההה

adi depp

New member
היי ממצב???

היי ממצב??? קוראים לי עדי אני ממודיעין (ליד י"ם) וכל החברות הסתומות שלי יורדות עליי בגלל שאני חולה על ג'וני דפ הכוסוןןןןןןןןן!!!!!!!!

adi11111

New member
היי עדי !

היי עדי ממודיעין יש לך שם מה זה יפה .... רק רציתי לומר לך שאת יכולה להגיד לחברות הסתומות שלך שהן באמת סתומות כולם יודעים שהוא כוסון הוא נבחר לבן אדם הכי סקסי עלי אדמות לשנת 2003 מעדי מפתח תקווה

sap depp

New member
היי עדי~!

ממצב???אני ספיר מראשל"צ... ותגידי לחברות שמפגרות שלך שאם ככה הן מדברות עליו אין להן טעם בכלל! למה את מי הן אוהבות?בראד פיט?לאונרדו דה קפריו?יאללה זה מזה נדוש כבר! ג'וני אף פעם לא יהיה נדוש! אז שלא יבלבלו ביצים! חחח וברוכה הבאה! ביי

Vivi Sparrow

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

הכל סבבות מה נשמע אצלך? גם לי יש חברות סתומות כאלה! חברה שלי (שגם לה, במקרה, קוראים עדי) מעריצה את אשטון (כיעור) קוצ'ר! ואחסה פאחסה!! בכל מקרה תהני בפורום!

sap depp

New member
גם לי יש...

גם חברה שלי חולה עליו ואני לא מבינה אותה! לדעתי הוא ממש מכוער! בעעעעעעעע!ותעיף ת'ליפה! כאילו הוא מזה לא עושה לי את זה! רק ג'ונו'ש! אין עליוווווווווווו

Vivi Sparrow

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

לאותה חברה שלי היתה יומולדת ב4 לחודש ואספתי לה מלא תמונות של אשטון מהעיתונים... אל תשאלי... לקח לי יומיים לחפש ואספתי מליין עיתונים, ממי לא ביקשתי, מדודה שלי, מבעלה (דוד שלי?), מהשכנים, מחברות אחרות.... ועדיין אני מחפשת לה כי אני רוצה לעשות לה טוב...
איזו חברה חמודה אני... חחחח ומצאתי גם כמה תמונות של ג'וני כשחיפשתי לחברה שלי. וגם אני חושבת שיש לו ליפהה!! אררר זה מגעיל!! דרך אגב עדי אמרה לי לפני כמה ימים שהיא חושבת שג'וני נראה חמוד כי בת דודה שלה אמרה לה, אז היא מאמינה לה.
מה היא צריכה אישור מבת-דודה שלה?! איט'ס אוביו שג'וני חתיך!!

Vivi Sparrow

New member
נ"ש../images/Emo186.gif

היום, ערוץ טורקיה TRT 1 שעה 00:10 האיש שבכה מה אני אעשה?!??!

Vivi Sparrow

New member
נראה לי שמדבבים את הסרט ../images/Emo11.gif

הם מדבבים כל סרט שהם מקרינים... עד כמה שידוע לי... חבל...

לא יודעת..../images/Emo186.gif

שמתי לב שהשאלה לא הופנתה אלי אבל אם יש לך דיגיטלי אז זה ערוץ 137.

למעלה