שלום לכולם!!

רינת4

New member
שלום לכולם!!

לא להאמין שפתחו פורום לג'וני ורק עכשיו שמתי לב... בכל מקרה- אני מעריתה מושבעת של ג'וני עוד מימי ג'אמפ סטריט. אז שלום לכולם, ונטע!! מזל טוב על הניהול (אפילו שהוא זמני).

wicked witch

New member
רינת!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! שמחה שהצטרפת...

פרפר15

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif

מה את ראית ג'אמפ סטריט איזה כיף לך איך הוא היה שם

צעיר?

חחחחחחחחחח אני זוכרת כמה פרקים במעורפל הייתי דיי קטנה בזמנו אני תמיד זוכרת ביצפר מחטים משטרה (מן הסתם, אהם וג'וני במדים שזה טוב) ועוד כמה דברים משם ג'וני ראה רק שלושה פרקים מהסדרה וחשב שהסידרה פאשיסטית כי היו שוטרים בביצפר האמת דיי צודק בכל מקרה הנה תמונה מימי ג'אמפ סטריט אחח טום הנסון....

adi11111

New member
../images/Emo41.gifדרך אגב

אתן יודעות שגאמפ סטרייט היה משודר גם בערוץ המזרח התיכון לפני שנתיים בערך ........... הייתי רואה את זה

Deppaholic

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

סביר להניח שאם הייתי חיה בימי 21 ג'אמפ סטריט גם אני הייתי מעריצה שלו עוד מאז.. בכל מקרה... כמו שאמרתי מקודם.. ברוכה הבאה!!

Deppaholic

New member
מזה חששתי...

תמיד אפשר לומר "הכל בגלל אבא"?..הוא שונא אותו, וכשהוא אמר לי את זה לא דיברתי איתו עד שהוא ביקש סליחה + מתנה. מתביישת איך לא היכרתי אותו קודם..אמממ...נווו...אההה
מאז שהוא שיחק את ג'ק ספארו... (באיזה עולם חייתי קודם, סביר להניח בתקופה אפלה בחיי נטולת כל ג'וני, חלל ריק בלב, ג'וני מילא אותו)... בושה וחלימה משבילי... או בושה וכלימה נו לא יודעת..
. כן, אתם יכולים לצחוק ולכעוס עכשיו

זה פשוט עצוב

שייש אנשים שהתחילו להעריץ אותו ואו להכיר אותו רק מאז "שודדי הקאריבים". זה לא מכעיס זה פשוט הפסד בגלל שהוא עשה הרבה תפקידים טובים יותר וסרטים טובים יותר. איפה הייתן במשך 30 שנה של קריירת משחק ושל סרטים? זה גם נורא עצוב שייש אנשים שקוראים לו כוסון אם ג'וני היה יודע... ו... אבא שלי מת על ג'וני
וגם אימא ואחיות שלי יש לי משפחה אוהבת ג'וני לחלוטין. אבא שלי אומר שהוא שחקן על הכיפכאפק (כן במילים שלו, פשוט מפחיד האבא שלי) ושהוא בחור יפה לאללה (שוב אבא שלי מפחיד אותי) ושהוא מת עליו... :| ואימא שלי אמרה שהיא מוכנה להתחתן עם ג'וני שראינ ו השער התשיעי ואחיות שלי זה כבר סיפור ארוך :| אחת מוכנה לאנוס אותו ואחת לסבית ומוכנה לאנוס אותו. :| הצילו!

וזה לא שהוא לא היה מפורסם לפני

זה לא שהסרט הזה עשה אותו מפורסם, הוא היה מפורסם עוד לפני הרבה זמן ואני לא חושבת שהיה אדם שלא הכיר אותו. ופתאום בן אדם עושה סרט אחד ונזכרים שהוא קיים ופתאום במגזין נזכרים להגיד שהוא הגבר הסקסי ביותר שקיים. במילותיו של טים ברטון עצמו, אהובי.

אני מצטערת שאת חושבת שזה עצוב

אבל אני, לפני שה"ק, לא ראיתי המון סרטים שלו. היכרתי את השם שלו, אבל ראיתי ממש קצת סרטים שלו. כמו למשל "שוקולד".. והוא לא מממש (וואי, כמה ממים..!) את יכולת המשחק שלו בסרט הזה... אבל אז שכנעו אות ללכת לסרט הזה, וזה באמת ככה! פתאום ממש שמתי לב אליו! ואם זה לא מוצא חן בעינכם, תקפצו לי.
אני מעריצה אותו בדיוק כמוכן.

למעלה