שלום לכולם!!

וזה לא היה אמור לצאת מעליב!../images/Emo10.gif

אם זה יצא ככה..

לא נעלבתי

צריך הרבה יותר מזה כדי להעליב אותי. ואני בעצמי לא אמרתי שאתן מעריצות אותו בגלל שהוא כוסון. אם תסתכלי טוב טוב תראי לא אמרתי את זה אפילו לא פעם אחת. את אמרת.

אמ..:

ט. אנחנו לא קוראות לו כוסון
מלא מעריצות שנזכרו פתאום שג'וני קיים יחד עם כל עולם התקשורת וכל הפרסום שקוראים לו כוסן. ויש עוד כמה, אבל אני חסרת חיים עד רמה מסויימת..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגידי את עושה צחוק? מותק תתבגרי זה ממש לא מזיז לי. אולי עוד משהו שמבדיל ביןם הותיקות לכל הבופריות הוא עצם הבגרות הנפשית והמנטלית.

Runaway Train

New member
בויה בויה....נכנסה בך

כל כך קשה לך להגיד שאת מכירה אותו בזכות שודדי הקאריביים,מה?הלכת לראות את אורלנדו?זה הקטע? ראית את ג'וני ואהבת?? לא צריך סיפורים על זה שראית אדוארד בגיל שנתיים וכמה שהמשפחה שלך פנאטית של ג'וני...

Runaway Train

New member
אמממ טעות פייפר

בילבלתי בין מה שאמרתן וכל השטיות האלווווווווווווווווווווו בעעיעיעיעי\דגחעךדנןוע'קיר ו8א976857ו6958ו645 אוף בלעט אני שונאת את זה

מה פתאום!

אני לא נראה לי הכרתי את אורלנדו בכלל! וואי, הייתי מה זה אווט!! הלכתי לשודדי הקאריביים כי המליצו לי על הסרט מאוד..

ואת יודעת מה?

עצם התגובה הילדותית שלך רק הוכיחה את כל התיאוריה שלי. אני לא צריכה עוד להגיב באמת שלא. i rest my case

נראה לי אבל

שאם עכשיו אני אראה שוב את פחד ותיעוב, אני אבין אותו. אני זוכרת את הסרט כסרט שווה, אבל לא נארה לי שהבנתי אותו.

לא הייתי מגדירה אותו כסרט שווה

זה לא שובר קופות שקוראים לו שווה זה פשוט סרט טוב וג'וני ובניסיו קורעים שם הו ד'ר גונזו האנטר ת'ומפסון שוייייייילט

WallFlower

New member
אני באמת לא מבינה על מה הויכוח...

מה זה משנה ממתי כל אחת מאיתנו מכירה ואוהבת אותו? זה ממש לא משנה אם הן ראו אותו בשודדי הקריבים או לא? העיקר זה שהן ראו אותו ואהבו את מה שהן ראו והלכו אחורה ראו כמה סרטים, לא נרתעו מדברים לא קונוונציונלים שהוא עשה ואהבו גם אותם... ההבדל היחיד בין החדשות לותיקות זה הגיל (ואל נא נשכח שגיל אינו עניין שמשנה דברים *אהמ*ג'וני גירד ת'ארבעים ואנחנו{רובנו} עוד לא את העשרים וזה לא שינה כלום*אהמ*) והעובדה שאולי אני ראיתי את המספריים של אדוארד חמישים פעם והן 32 פעמים... זה פאקינג לא משנה... ויכוח על כלום...

למעלה