ושוב לא ה בנת
הוא לא היה עושה עוד סרט "גדול" כמו שודדי הקאריבים, כי אם תביטי ברשימת הסרטים שהוא מצלם כרגע תראי שאף אחד מהם לא בלוקבאסטרי\מסחרי. זה עוד סיבה למה אני כל כך אוהבת אותו, בגלל שהבן אדם נשאר עצמו, הוא לא התמסחר. הוא אינדבידואלי ועצמאי וזה עוד סיבה למה אין כמוהו. את צודקת, אני באמת לא אבין על מה את מדברת. אני לא מדברת על לדעת מה הוא אוכל, איזה ריח יש לנודים שלו ואיך קוראים לג'וק שלו. אני מדברת על להבין אותו, למרות שג'וני בחור מסתורי ודיי ביישן. אני מדברת על להבין את המשחק שלו, את דרך החיים שלו, את ההיסטוריה שלו, ההתנהגות שלו, להתחבר אליו. אני בספק אם יש פה מספיק אנשים שמזדהים איתו. הוא בכלל גרם לי לבכות בסטודיו למשחק בגלל חלק מן הדברים שהוא אמר אבל זה כבר סיפור אחר. אני אגיד לך למה זה משנה לי, כי זה פשוט לא צודק מבחינתו ומבחינת המעריצות הותיקות שג'וני עבד כל כך קשה, כל כך הרבה שנים, עשה סרטים כל כך מצוינים שנרשמו בדפי ההיסטוריה (ואני רצינית מאוד פה) ושהוא עושה סרט אחד קליל שנורא נורא מצליח ופתאום כולם מכירים בו. הוא עשה דברים יותר טובים, ולמרות שהוא משחק מעולה ללא ספק בשה"ק הוא שיחק אפילו עוד יותר מעולה במספריים של אדוארד. ואת בטוחה שהיית רואה את בני וג'ון אם לא היית רואה שודדי הקאריבים? אני לא בטוחה. לא יודעת אם הסרט נמאס כי לא ראיתי אותו, אבל הבמאי שלו במאי טוב וגם השחקנים, ושוקולד זה טעים. שוקולד + ג'וני = אורגזמה כפולה.