שלום לכולם!!

לא ראיתי את שוקולט עדיין

אבל ראיתי מלא קטעים ממנו והוא ממש את היכולת משחק שלו כמו שצריך שם. בכלל בכל סרט שלו הוא ממש אותה. ג'וני נותן את כל כולו בשיחוק (שיחוק זו מילה?) הדמות, הוא יוצר את הדמויות, נותן להם עומק, מאפיינים משלהם. הוא אף פעם לא משחק את אותה הדמות, אין אצלו דמויות דומות. כל דמות היא דמות בפני עצמה ושהוא משחק שוכחים שזה ג'וני. ואני בטוחה שלא ראית רק את שוקולט. ואתן לא מעריצות אותו אותו הדבר. אני לא מתנשאת מעליכן, אל תביני אותי לא נכון אבל יש הבדל גדול בין המעריצות הותיקות למעריצות הנוכחיות שקמו אחריי שה"ק. אני לא אומרת שזה רע, רק חבל ועצוב.

לא התכוונתי לזה

התכוונתי לזה שלא נתנו לו תפקיד מספיק גדול בסרט, בשביל שיראו איזה שחקן דגול הוא. נתנו לו תפקיד קליל. כלומר, זו דמות נחמדה, איך אני אסביר את זה.. תראי את הסרט, ותביני שזו לא דמות ממש עמוקה כמו כל שאר התקפידים שהוא שיחק.. אבל הוא משחק שם טוב גם כן. ואני לא כל כך מבינה את ההבדל..! כלומר, בסדר, אז אתן הכרתן אותו לפניי. אז מה? זה אומר שאני פחות מעריצה אותו? אני פשוט לא מבינה את ההבדל. אני לא מעריצה אותו כי הוא "כוסון", אני מעריצה אותו כי הוא פשוט שחקן מעולה. זה שאתן הערצתן אותו בגלל סרט מסויים, ואני מעריצה אותו בגלל סרט מסויים אחר, זה פשוט לא משנה. אפילו את אמרת שהוא מביע את יכולת המשחק שלו בכל הסרטים שלו, אז מה זה משנה אם עכשיו הצלחתי לראות סרטים שלו, או אם הצלחתי מלפניי שנתיים?

עזבי כנראה לא תביני

זה לא משנה כמה גדול או קטן התפקיד שלו. יש לאיש כשרון לגנוב את ההצגה בכל סרט שהוא משחק בו. חברה שלי שלא אוהבת את ג'וני (טוב היא שונאת אותו) ראתה את זה והודתה בעצמה שהתפקיד שלו לאב דווקא קטן שם. וגם בראיון עם הווארד שטרן הבחורה אמרה שעד שג'וני לא מופיע שם אין מה לראות! אני רק מציינת פה את התופעה העצובה שרק מאז שהוא עשה את שודדי הקאריבים קמו לו גל חדש של מעריצות, שייש לכולן מאפייני התנהגות דיי דומים כמו האהבה הבלתי מובנת לאורלנדו בלום
. שהוא בחור דיי חביב ככל הבחורים משר הטבעות אבל הוא גם מכוער טיכו. כאילו אם ג'וני לא היה עושה את שודדי הקאריבים יתכן מאוד שהרבה פה לא היו מעריצות אותו עכשיו. ההבדל פה הוא דיי ברור, סרט בלוקבאסטרי גדול = מלא מעריצות שנזכרו פתאום שג'וני קיים יחד עם כל עולם התקשורת וכל הפרסום שקוראים לו כוסן. כמה סרטים מצוינים, לא מסחריים ולאב דווקא מפורסמים = כמה מעריצות בוגרות ותיקות שלא קוראות לו כוסון ושדיי יודעות מה עבר עליו במהלך חייו

אוקי

אני "הכרתי" אותו רק משה"ק, כי פשוט לא הכרתי אותו לפני זה. ואני ממש לא קוראת לא כוסון. לא באוצר מילים שלי בכלל. לא מעריצה את אורלנדו (אבל חברה שלי מעריצה אותו, אז לפעמים אני רואה תמונות חביבות שלו
) חוץ מזה, מה אכפת לך שיש סרט גדול שבזכותו אני מכירה את ג'וני? לא הספקתי לראות דברים שלו לפני זה, אז שה"ק הייתה הזדמנות מצויינת בשבילי להכיר את איכות המשחק שלו! דרך אגב, כדי להעריץ בן-אדם, אני לא צריכה לדעת בעל פה את האוכל האהוב עליו, את חברת המזגנים החביבה עליו, ואת שפרירית המחמד שלו שנחתה על הפופיק של סבתא של עוזי חיטמן. מעריצים בן אדם, כי הוא פשוט הבן-אדם הזה. אז אם אני לא יודעת בדיוק מה הוא לבש אתמול, לא אומר שאני לא מעריכה אותו או מעריצה אותו כמוכם. את צודקת, אני באמת לא אבין על מה את מדברת.

ואת צודקת

אם לא היה את שה"ק, הרבה לא היו פה, עד שהיה מתפרסם סרט חדש שלו. בכל מיקרה, אם לא הייתי רואה את שה"ק, הייתי מתחילה 3 ימים אחרי, כשראיתי את בני & ג'ון. הייתי ישר מתחילה להעריץ את ג'וני. זה פשוט לא משנה מתי. העיקר זה הבן אדם. בקטע של שוקולד, לוידעת, אני לא כזה אוהבת את הסרט, הו אדיי נמאס עליי כבר. לדעתי התפקיד שלו לא כל כך גדול.. אבל הוא גורם לדמות להיות כל כך חמודה!!^^ בכל מיקרה, חמוס און דה לוס.

ושוב לא ה בנת

הוא לא היה עושה עוד סרט "גדול" כמו שודדי הקאריבים, כי אם תביטי ברשימת הסרטים שהוא מצלם כרגע תראי שאף אחד מהם לא בלוקבאסטרי\מסחרי. זה עוד סיבה למה אני כל כך אוהבת אותו, בגלל שהבן אדם נשאר עצמו, הוא לא התמסחר. הוא אינדבידואלי ועצמאי וזה עוד סיבה למה אין כמוהו. את צודקת, אני באמת לא אבין על מה את מדברת. אני לא מדברת על לדעת מה הוא אוכל, איזה ריח יש לנודים שלו ואיך קוראים לג'וק שלו. אני מדברת על להבין אותו, למרות שג'וני בחור מסתורי ודיי ביישן. אני מדברת על להבין את המשחק שלו, את דרך החיים שלו, את ההיסטוריה שלו, ההתנהגות שלו, להתחבר אליו. אני בספק אם יש פה מספיק אנשים שמזדהים איתו. הוא בכלל גרם לי לבכות בסטודיו למשחק בגלל חלק מן הדברים שהוא אמר אבל זה כבר סיפור אחר. אני אגיד לך למה זה משנה לי, כי זה פשוט לא צודק מבחינתו ומבחינת המעריצות הותיקות שג'וני עבד כל כך קשה, כל כך הרבה שנים, עשה סרטים כל כך מצוינים שנרשמו בדפי ההיסטוריה (ואני רצינית מאוד פה) ושהוא עושה סרט אחד קליל שנורא נורא מצליח ופתאום כולם מכירים בו. הוא עשה דברים יותר טובים, ולמרות שהוא משחק מעולה ללא ספק בשה"ק הוא שיחק אפילו עוד יותר מעולה במספריים של אדוארד. ואת בטוחה שהיית רואה את בני וג'ון אם לא היית רואה שודדי הקאריבים? אני לא בטוחה. לא יודעת אם הסרט נמאס כי לא ראיתי אותו, אבל הבמאי שלו במאי טוב וגם השחקנים, ושוקולד זה טעים. שוקולד + ג'וני = אורגזמה כפולה.

Runaway Train

New member
מה הקשר?!!!?!?למה שוקולד זה

הסרט היחידי שהוא עשה?!?!ומה זה חשוב איזה תפקיד הוא לקח? ואני חוזרת!זה הסרט היחידי שהוא עשה??.צועני שקסי ואני מסכימה אם כל מילה שניקול אומרת...

מתוך עשרות סרטים

ששודרו מיליוני פעמים בטלוזיה, לפני שה"ק. בילדותנו נעורינו. רק אחד הן ראו... מוזר דונט יא ט'ינק? אממממממממ צועני....... >:)

Runaway Train

New member
נו כי אני מכירה את הטיפוס שלהן..

הן לא ידעו על קיומו של ג'וני כמו שהיא אמרה..והסרטים שלו כנראה לא עיניינו אותן כל כך...הן אוהבות בטח רק שובריי קופות

blockbuster's whores!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי את ענקית. אנחנו זונות של איכות הוא כנראה לא היה לרמה שלהן עד שהוא לא עשה סרט שובר קופות

טוב, זה פשוט מעליב.../images/Emo11.gif

הוא עשה מלא סרטים מעולים. זה בכלל לא קשור לשובר קופות לא שובר קופות. זה פשוט עניין של מתי ראיתי אותם. אז הסרט הראשון שמשך אותי היה שה"ק, כי הוא היה סרט טוב, וג'וני היה פשוט מעולה שם. מעולה. כמובן שבשאר הסרטים שראיתי מקודם הוא היה מעולה, ברור! אבל בסרט שה"ק: א. זה הסרט הכי עדכני שראיתי שלו ב. סרט טוב ג. משחק מצויין שלו ועוד כל מיני דברים. שוב, בשאר הסרטים לא ידעתי שזה הוא! באדוארד סיזרהאנדס הייתי בת שנתיים כך שאפילו לא טרחתי לגלות מי הוא..
בפחד ותיעוב בלאס וגאס? סרט מוזר שבקושי הבנתי, ולא ראיתי שזה ג'וני בכלל! (גם את זה ראיתי לפני איזה שלוש שנים) שוקולד? הוא משחק שם מעולה. אבל זה לא סרט שמשך אותי. מבינים? או שפשוט תמשיכו לרדת עלינו ולעשות הכללות?

לא עושות הכללות

אמרנו מה שרצינו לומר ודיי צדקנו את רואה שכן יש הבדל בין הותיקות לחדשות? פחד ותיעוב בלאס וגאס סרט מעולה ג'וני משחק שם מדהים, וגם בניסיו יקירי. הבחנתי שייש למעריצות הותיקות המון דברים במשותף חחח זה כאילו קריטריונים שייש להן. אני לא מדברת רק על הותיקות פה, אלא גם על המעריצות הותיקות מכל העולם. יש להם הרבה במשותף. אתן דיי שונות.

אני מניחה שיש הבדלים..!

אתם בטח מכירות אותו יותר, אבל.. במה אנחנו ממש שונות..?

ובכן

א. בעצם העובדה שאנחנו מכירות אותו יותר. ב. מזדהות איתו. ג. אהבנו אותו לפני שהוא עשה סרט שובר קופות. ד. מבינות אותו. ה. אוהבות פייט קלאב (זה לא מצחיק אבל הרוב ככה) ו. רובנו ראו את כל סרטיו ז. אנחנו פחות או יתר חולקות איתו תחומים משותפים שאנחנו אוהבות. ט. אנחנו לא קוראות לו כוסון י. הטעם המוזיקלי שלנו שונה >:) (שלא נתחיל שוב עם הויכוח הקודם...) כ. אנחנו גם אוהבות אנשים משותפים שאיכשהו מתקשרים אליו: זאת אומרת טים ברטון, בניסיו דל טורו, רומן פולנסקי, איגי פופ
, צ'ה גאוורה (ול זה אני ונעמה בכל מקרה) ויש עוד הרבה

חחחח, טוב!../images/Emo3.gif

בחלק מהקטגוריות גם אני נכנסת, אבל אני מניחה שיש בינכן משותף!
שמים לב! חחחחח... אבל... שמעו, נכון שיש הבדלים, אבל זה מה זה נשמע מתנשא. יש כל מיני הבדלים שהם ממש ברורים, ויש הרבה ברשימה שכתבת. אבל.. שמעי, שאתן אומרות: "כולנו מבינות אותו", זה אומר שאנחנו לא. ו.. מה זאת אומרת...? להבין אותו? מבינות שהוא אינדבידואליסט? את הדעות שלו? אז זה לא רק אתן.

אני לא מדברת על זה

זה משהו שאת פשוט לא מסוגלת להבין. אני לא מדברת רק על להבין את זה שהוא אינדיבידואלי ואת הדעות שלו. זה קטע נורא אישי פה, נעמה יודעת על מה אני מדברת וגם מיצי ואני לא חושבת שזה נכון לחשוף את זה פה. בואי רק נגיד שאם אי פעם הייתי פוגשת איתו היה לי הרבה על מה לדבר איתו, לא הייתי מתנפלת עליו ומבקשת חתימה כמו מפגרת, הייתי יושבת איתו על כוס קפה (וג'וק?
) ומנהלת איתו שיחה, אנחנו מזדהות איתו, יודעות מה הוא עבר וכ'ו. חוצמזה שכל הנושאים שמשותפים למעריצות הויתיקות דיי משותפים לו. אני לא מדברת להבין את התכונות הברורות לכל אני מדברת על משהו עמוק יותר. אלוהים, הבן אדם גרם לי לבכות בסטודיו למשחק. בעעע

בסדר, אני מבקבלת את זה,

אבל לעשות הכללות, ולהגיד שאנחנו מעריצות אותו בגלל שהוא "כוסון", זה פשוט פוגע..! את יכולה "לפנות" אל ג'וני איך שאת רוצה, אבל זה לא קשור אלינו.

למעלה