שלום לכולם!!

Deppaholic

New member
אממ...

על הקו הירוק.. איפה שראש העין וכפר קאסם... בלע..אבל את הפרטים המלאים אני לא יגיד לך בפורום.. סיפור משעשע... היו אצלנו פועלים בבצפר ואחד מהם לא שם לב והתחיל לשיר ברמקול של בצפר בערבית וכולם שמעו אותו... זה ביזבז לנו שיעור שלם בהיסטוריה אההה..!איזה יופי...

Deppaholic

New member
נניח...:] את מוזמנת לבוא לצלם

אווו.. זה יהיה כיף! אבל לצערי אני מסרבת לרצוח אותם עד שיהיה לי DVD אחרי זה כבר לא איכפת לי מה יקרה להם...
*מהרהרת* מעניין מי יקח אותי אחרי שאני אהיה יתומה?...ממממ...אני מעדיפה לגור לבד...כן..הרבה יותר טוב.. את האחים לסבתא... כן.. בהחלט.

Deppaholic

New member
כשחושבים על זה עכשיו..../images/Emo46.gif

אני רוצה לרצוח אותם תכף ומיד בלי DVD ועם DVD לא איכפת לי!!! הייתי בדרכי עם אמא שלי לחטיבה לטקס המשעמם של חנוכה... והיא דיברה עם אבא שלי והיא שכחה איך קוראים לי!!!!!!!!!!! היא קראה לי "אממממ...אממממ...זאתי" ואני הייתי צריכה להזכיר לה שקוראים לי שני אם היא לא שמה לב..!!! רציתי להגיד לה באותו רגע "אישה, את אמא שלי!!!מה פתאום את שוכחת ת'שם של הבת שלך?! של הבת הבכורה שלך?!" אהה מעצבן,מתסכל!!!!!!!!!!!!!! עכשיו לרצוח, עכשיו..!! ניקול אם את רוצה לתעד את זה אני נותנת לך שעה לבוא....אני לא אחכה הרבה... יש יותר מידי כעס..!!

MrS TiNkErBeLL

New member
וואי אנשים

מזה הכאסח הזה.. ?? :]] עיזבו אותכם שטויות ממתי איך ולמה.. כולם פה חולים על ג'וני ואנלא חושבת שצריך להתחרות על מי מכיר אותו יותר טוב ובלה בלה בלה :]] פיס וומן! :]] חחחחחח קיצר אנשים העיקר הוא שהדבר שמשותף לכולנו זה שאנחנו מתים על ג'וני ומעריכים אותו (וחלק גם קוראות לו כוסון
חחח לא קשור) אני ל חושבת שאם כמה בנות מתלהבות ממנו רק בגלל שודדי הקריביים וקוראות לו כוסון זה לא אמור לפגוע בכן בכלל (ואני לא אחת מאלו שככה "מעריכות אותו" ) ותיקות לא ותיקות לא אמור להשפיע פה על כלום לדעתי :]] אז אנשות פייסססס :]] לוב יו בה ביי

adi11111

New member
אנשים די לריב , לפרגן ועכשיו../images/Emo98.gif

מה זה משנה עם מישהי אוהבת את את ג'וני משודדי הקריבים או לפני נו אז מה ? גם אני לא ממש אוהבת את כל הקטע של איזה כוסון ג'וני וכו וכמה ששודדי הקריביים היה יפה ומצחיק אני אוהבת את ג'וני מסיבות אחרות ........ אבל גם אם מישהי לא מה זה משנה ג'וני מלך נקודה וכל מי שאוהבת אותו יפה לה לא צריך לריב ! יפסיקו התקיפות המיותרות לאלתר, לא מתאים........ ושהיה חג שמייח לכולם
(והכי פחות משמין שניתן ...
) ביי ביי

Vivi Sparrow

New member
הבהרה

התחלתי להעריץ את ג'וני דפ משודדי הקאריביים, ואיך שאמרתי את זה פה כולם התחילו לרדת עליי ולהעליב אותי. זה שהפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה בשה"ק זה לא אומר שצריך להתנהג אליי בצורה רעה. אני נורא אוהבת את שה"ק. בהתחלה בכלל לא רציתי ללכת לראות שה"ק אבל החברים שלי התעקשו, הם אמרו שזה יהיה יפה... איך שראיתי את קפטן ג'ק ספארו (בסצנה שאחרי שוויל מגיע לבית של אליזבת' עם החרב... ושאליזבת נוסעת ווויל אומר לה good day... Elizabeth), הוא פשוט הקסים אותי. לא יכולתי להוריד את העיניים שלי ממנו. באמת, יש בג'ק משהו מאוד מיוחד. ואני לא אומרת את זה סתם. החברים שלי הסתכלו עלי כאילו אני השתגעתי. ואולי באמת השתגעתי. ג'וני היה מעולה בתור ג'ק, הוא שיחק אותו בצורה ממש מהממת, והוא גם נראה לא רע שם. בבקשה תפסיקו לרדת על מעריצים/מעריצות של ג'וני שהם התחילו להעריץ אותו רק משה"ק כי זה די פוגע. אביה.

כדיי להוסיף לאווירת ה"כוסון":

שיחה שלי ושל חברה שלי (מעריצת אורלנדו בלום) *היינו צריכות לכתוב פסקה תקינה, ואני מביאה לה רעיונות* Mutsi-Pu-אני CrAzY 4 EvEr!-חברה שלי Mutsi-Pu says: אני יודעתתתץ!!!! CrAzY 4 EvEr! says: מה!?!!1<?!?!?! Mutsi-Pu says: על זה שאנשים מעריצים כורכבים רק בגלל שהם יפים!!!!!!! CrAzY 4 EvEr! says: אוווווווווווווווו כןןן!!!!!! Mutsi-Pu says: *מביטה על מיקה ושורקת בתמימות* CrAzY 4 EvEr! says: מה? לא הבנתי! CrAzY 4 EvEr! says: אוי דנה סתמי!!! Mutsi-Pu says: *שיעול* את מעריצה את אורלנדו רק בגלל שהוא יפה *שיעול* CrAzY 4 EvEr! says: תמותי. CrAzY 4 EvEr! says: |אתי| Mutsi-Pu says: האהאהה Mutsi-Pu says: אם את תכתבי שזה מגעיל שמעריצים רק בגלל היופי, פשוט תשקפי את עצמך. CrAzY 4 EvEr! says: שוש אז....ותודע בייבע! Mutsi-Pu says: אז תכתבי ש... שזה טוב..? Mutsi-Pu says: כלומר, (אני לא באה בצחוק..) אם את עושה את זה, את לא יכולה להגיד שזה רע..! Mutsi-Pu says: דנה, סתמי. CrAzY 4 EvEr! says: לא.. אני מעריצה את אולנדו גם בגלל שהוא יפה- אבל הוא גם נראה אחד תמים וקטן כזה- ולויודעת...אני לא אחכה לו מתחת לבתי מלון.. Mutsi-Pu says: כן, ובמשפט, רק בלגל שהוא יפה. Mutsi-Pu says: *בגלל CrAzY 4 EvEr! says: לא... Mutsi-Pu says: למה לא? Mutsi-Pu says: את בעמצך אמרת Mutsi-Pu says: הכל בגלל המראה. CrAzY 4 EvEr! says: כי זה לא אותו דבר! אני חושבת על לואיסנה ומיה ומנואל... Mutsi-Pu says: מה הקשר אליהם?! Mutsi-Pu says: אני מדברת על אורלנדו בכלל..! CrAzY 4 EvEr! says: עזבי- לוחשוב. Mutsi-Pu says: את לא יכולה להגיד שמשהו לא בסדר, אם את עושה את הדבר הזה... זה פשוט... חולני! Mutsi-Pu says: גררר אהמ.. טוב אין לזה המון פואנטה... אבל... סתם, שיחה.

למעלה