שלום לכולם!!

אה כן,

ראיתי בערך שהייתה בגיל 2-3 את הסרט אדוארד סיזרס, (יוו!! אני לא מאמינה ששכחתי את השם הנורמאלי של הסרט עכשיו!!!><), אבל אני ממש לא זוכרת את הסרט. אני רק יודעת שממש אהבתי אותו. אם הייתי רואה עוד סרטים שלו (בגיל שאני כבר יכולה לקרוא..) הייתי כבר אז מעריצה אותו. זה הכל.

אה, וואלה! תודה../images/Emo3.gif

בכל מיקרה, נעזוב את זה.. זה דיי חסר טעם להתווכח על זה..

Deppaholic

New member
מנאה בך מתביישת בעצמי

בגלל שאני חונכתי על ידי דודי היקר יואבי.. לאהוב סרטים בזכות במאים טובים, שחקנים טובים והכל אז מה לעזאזל חשבתי לעצמי?! מקנאה בך בגלל שאהההה...כל המשפחה של מתה עליו. אבא שלי ראה המספריים של אדוארד ולא ידע מי זה אדוארד. אמא שלי... זאת אמא שלי...צעירים חסרי מנוח. אחותי הקטנה קוראת לג'וני ג'וני דפ יענטו DEFF במקום DEPP. ובאח שלי הקטן שהוא רק בן 3 אני מנסה לעביר קצת ממה שהעביר לי דודי האהוב.. לפחות הוא אהב שוקולד וסליפי הולו. אווו וביום שישי מחכה לי אצל סבתא שלי שמתה על ג'וני (גו סבתא גו!) את הסרט FROM HELL שכבר ראיתי אבל מה איכפת לי?!ו..זהו לטובתי אני יכולה להגיד שאני מנסה בכל כוחי להשלים את הפער.

הרשי לי לצקצק בלשוני

אז מה אם ההורים שלך לא אוהבים אותו? את צריכה להיות חופשיה לאהוב איזה שחקן שבא לך. אני דיי חושבת שייש לך שליטה על הרגשות שלך. ואם לא ראית אף סרט של ג'וני לפני שודדי הקאריבים זה ממש חבל

Deppaholic

New member
אני יודעת שחבל

אבל ראיתי דיי הרבה כדי לנסות להשלים ת'פער..
יוווו אווירה מעיקה..וכל הקטע עם ההורים, אני לא הייתי בדיוק חופשייה. סיפור ארוך...... טוב, דרך אגב יש תמונה של ג'וני בראש 1.. פוסטרון קטון.. נתנו לבנחמין הזה פוסטר שלם וג'וני חצי עמוד עם דיוויד בקהאם...חארות!!!...

כן אני יודעת

ובידיוק היום העיתון שלי לא הגיע אז התקשרתי ותקפתי אותם בבוקר ואז חברה שלי אמרה שייש פוסטר של ג'וני חוק מרפי מישו? זה דיי ביזארי אז מה עם האווירה מעיקה ואין לך חופש אי אפשר להגיד לבן אדם מה לחשוב זה לא משהו ששולטים עליו אפילו את לא שולטת על מה שאת חושבת.

Deppaholic

New member
זה לא שהם אמרו לי

מה לחשוב.. אלא יותר את מי "להעריץ" ואת מי לא.. אבל אחרי שיחה רצינית... הייתי חופשייה... הם ממש אסרו עליי לראות סרטים באנגלית עד גיל 11... הסרט הראשון שראיתי היה אקס-מן..

מפחיד

אבל אז מה אם אומרים לך את מי להעריץ? מה את לא יכולה לאהוב מישהו בלי שהם ידעו? אני ראיתי רק סרטיםב אנגלית מגיל צעיר חחחחחחחחח ראיתי הרבה סרטים של ג'וני בילדות ראיתי את קריי בייבי ואד ווד ואני עוד זוכרת חחחחחחחחח ואת המספריים של אדוארדדדדדד (שראיתי שוב אתמול בדיוידי, מואהאהאהא)

Deppaholic

New member
חחח...אד ווד יצא עוד מעט בדיוידי

וסליחה+מתנה מאבא זה דיוידי... חחחח..סחטתי אותו לגמרי.. ועכשיו אני יושבת לו על הראש עם זה... עוד מעט אד ווד יצא בדיוידי ואני יוכל לקנות ולראות גם את זה, ואת בני וג'ון ראיתי, המספריים של אדוארד,סליפי הולו,ממעמקי הגהינום,שאיפות,היו זמנים במקסיקו, שוקולד,אפשר כבר להוסיף את לוסט אין לה מנצ'ה שהיה היום YES+, קריי בייבי, השער התשיעי,דוני בראסקו... אוווו..יש עוד אבל אני לא זוכרת. יש לי עוד הרבה לראות.

כן גם אני קיבלתי מאבא ליומולדת

DVD ראיתי את כולם חוץ מחלום אריזונה ושוקולט את הדוקומנטרי לוסט אין לה מנשה לא ראיתי. אני אבקש שיקליטו לי מחר מחברה שלי אני רוצה את אד ווד בDVD. כל סרט של ברטון חובה בבית. מה שמזכיר לי שייש סרט עם בלה לגוסי בערוץ 6 עכשיו

Deppaholic

New member
לא ראית שוקולד?!

אני מתה עליו בשוקולד...זה מוקלט לי בבית חרשתי על הסרט עד שזכרתי חצי סרט בעל-פה ועד שנירדמתי על הדקה הראשונה שהסרט התחיל.... אווו...יש לי דחף מטורף לראות קריי בייבי.. וזה גם מוקלט לי ואני רצה לראות... ביי לילה טוף.. תודה לך ניקול על השיחה..היה "מרענן" להתוודות.. בייייי

Deppaholic

New member
סבבה... עכשיו אני רק צ'כה

להרוג אותם ולדאוג שאחרים לא ידעו שזאת אני... כן זה דורש כפפות ובצל לדמעות... טוף.. אז איפה אנחנו נפגשות כדי לממש ת'עיסקה?....

למעלה