שלום לכולם!!

אוקי, אני אסביר

אני באמת בקושי ידעתי על קיומו. אני חיה רק 13 שנה אנשים!
כלומר, הכרתי את השם שלו כמובן, אבל ממש לא ראיתי הרבה סרטים שלו, ואם ראיתי, לא ידעתי שזה הוא. וכן, אני אוהבת שוברי קופות. אבל אם זה סרט טוב וזה בטלויזיה זה לא משנה לי בכלל.. העיקר הסרט.

אני חיה 18 שנה

נעמה 16 שתיינו ראינו את רוב סרטיו ומכירות אותו מילדות אני לא אוהבת שוברי קופות לא אוהבת מסחריות אבל תמיד יש יוצאי דופן ויש כמה סרטים טובים וכיפים הכל תלוי באיך שהסרט עשוי ובעלילה.

../images/Emo45.gif

הבעיה שאני לא גדלתי איתו.. ממש לא נראה לי שראיתי סרטים שלו שהייתי קטנה..! אני חושבת שאם הייתי רואה יותר סרטים שלו פעם, הייתי מעריצה אותו גם לפני שה"ק, או לפחות הייתי יותר מכירה אותו

Deppaholic

New member
אאוץ'....

תראי, הבנו את על הקטע שאתן מעריצות וותיקות והכל.. ראיתן כמעט את כל הסרטים שלו והכל אבל היי... אנחנו רק בנות 13-14 אז כן, הכרנו אותו רק משודדי הקאריביים אבל אל תעשו כאלה הכללות....זה מאוד מעצבן,זה מאוד פוגע. יש אנשים שהולכים לשוברי קופות כי הם אוהבים את זה. יש כאלה שהלכו לסרט הזה בגלל שהם פשוט אוהבים שודדי ים או סוג כזה של סרט או...שפשוט ראו ת'טריילר וזה מאוד עניין אותם. אל תרדו עלינו ככה. אני חשבתי שבגלל שאתן מעריצות ותיקות שלו תבואו לקראתנו ולא נגדנו. ועובדה שהרבה עושות מאמץ לראות את רוב הסרטים שלו... אני לא אוהבת את ג'וני בגלל שהוא יפה או נראה טוב או משו כי כג'ק ספארו הוא לא ניראה הכי טוב שבעולם.. אני אומרת את זה בכנות עכשיו ולא כדי להוכיח ת'צמי. מה שמשך אותי זה המשחק שלו ולא המראה שלו. אז בבקשה רדו מאיתנו קצת.

רק עמדתי על ההבדלים

i rest my case אני גם דיי חושבת שכמו שהגלים קמים ככה הם יורדים רק נותר לעמוד בצד ולחכות בשקט בכל מקרה להעריץ את ג'וני זה דבר טוב

התחלנו להעריץ אותו מכאן

ונשאר איתו גם אם הוא עושה שובר קופות, וגם אם לא.. כמו שכבר אמרו, ננסה להשלים את החסר שלנו, וזהו..!

Deppaholic

New member
אהמ...

we will see ,we will see טוף... אני צ'כה ללכת למסיבת חנוכה.. הבנתן מסיבת חנוכה?!.. אני בכיתה ח' ועדיין עושים לנו מסיבות חנוכה?! אוי באמת, כמו ילדים בגן, אני באה רק בגלל הסופגניות וגם בגלל איומים של מנהלת (יש לנו מנהלת לסבית...)... בלע...מסיבת חנוכה... גועל נפש..

דווקא אצלנו מסיבת חנוכה זה שווה!

מופע של ילדים מהשכבה (ממש יפה ומצחיק) ואז מסיבת ריקודים עד 1 בלילה!!!^^ זה כזה כיףףף!!!^^

לא, זה אחד היחידים

שהספקתי לראות. מה שראיתי לפני שה"ק היה.. אמ נראה לי: פחד ותיעוב בלאס וגאס נראה לי רק חלק מאוארד סיזרהאנדס ושוקולד את אדוארד אני בקושי זוכרת, ושוקולד כבר נמאס עליי.. בפחד ותיעוב בלאס וגאס בכלל לא זיהיתי אותו גם. ראיתי את כל אלה מלפני הרבה זמן. בחיים שלי לא אמרתי שזה הסרט היחיד שהוא עשה.
זה רק אחד היחידים שאני הספקתי לראות. זה הכל.

פחד ותיעוב בלאס וגאס ענק!

אחד מהטובים. סרט כל כך קורע ואיך לא זיהית? דיי ברור שזה הוא גם כתוב בכתוביות. מה בחיים שלך לא הכרת את ג'וני דפ?

לא, האמת לא ממש.

לא שמתי לב אליו. באמת שלא! שמעתי עליו, אבל לא שמתי לב אליו. בגלל שהיה את שה"ק, הכרתי אותו. זה פשוט סרט שמשך את תשומת הלב שלי אליו. פחד ותיעוב בלאס וגאס זה סרט דיי הזוי לדעתי.. סרט ממש שווה, אבל קצת מוזר. פעם אחרונה שראיתי אותו (לפני שהכרתי את ג'וני) בכלל לא זיהיתי אותו.. אני לא זוכרת אם בכלל ידעתי שהוא משחק שם, או טרחתי לבדוק אפילו.

תסבירי לי

איך את אומרת שהסרט שווה אם לא הבנת אותו?! אתן לא רואות טלויזיה? לא קוראות עיתונים? ראש אחד? מעריב לנוער? את יודעת כמה כתבות עשו עליו כבר? זה פשוט מוזר שבחיים לא נתקלתן בו

שאמרתי שווה

הכוונה לסרט עם קטעים מגניבים. זה הכל. לא הבנתי את הפואנטה שלו, אבל היו בו קטעים שווים. כל הקטעים שהם מסוממים.. אהבתי
באמת מוזר שלא נתקלתי בו...!

למעלה