שלום לכולם!!

MikeTyson

New member
אבל ה-תמונה של רז ....

זאת התמונה הזאת בהולנד. לואוקיק לארנסטו הוסט + הכפפות הכי יפות שתראו איי פעם !! איך שהוא שלח לי את התמונה לא היה אכפת לי הולנד לא היה אכפת לי ארנסטו עניין אותי מאיפה קונים כפפות כאלה יפות.

אתם זוכרים את הקרב?

נגד חניך של רועי שי נדמה לי הוא פשוט היה מעל רז בכמה דרגות עכשיו זה יהיה קרב מעניין בניהם אחרי עבודה חזקה של רז בתקופה האחרונה

יכולים להיות כל מיני קרבות מענינים.

רק שאנחנו לא ביחסים עם הליגה המקצוענית. עניין של בחירה שלנו. יניב

mikiz123

New member
ברוך הבא כנס לסימס של הפורום יש שם

בלוגים יפים של סרטים שבטח כבר רובכם ראיתם

joker89

New member
מה קורה

רז..מה אתה חושב על אגרוף אולי תעשה קרב אגרוף? שמתי לב שב2 הזירות האחרונות לא היה לך קשה...היה לך גם קרב יפה עם שירן..

go man1111

New member
לרז מדמון ---

כבר אין לך מתחרים בארץ ממה שאני רואה ב-זירה אתה קיקבוקסר מעולה תנסה את מזלך באיגרוף יש שם יותר מתאגרפים ומוטת הידיים שלך גדולה לאללה

RoyceGracie

New member
למה אין לו מתחרים ?

דווקה המתחרים הטובים טרם נלחמו בו ! יבגני רובינסקי ארתור מינוב אלעד קיסר ולדיק גבריאלוב שי שבי ועוד רבים וטובים...

אממ שינסה את גיל חנוקאייב

הם בערך אותו משקל, מעניין איך זה יגמר.... דוגרי אם בא לך לסנות איתו אתה יכול לעשות אתז ה אפילו דרכי, אני חשוב שהוא יותר מישמח...

cronic1

New member
רז מדמון לוחם טוב למשקלו

רק הבעיה שסוגרים לו קרבות קלים. הכי מצחיק הקרב האחרון נגד הג'ינג'י שהשתולל והיה פתוח לגמרי ובכל זאת רז לא גמר את הקרב בהכרעת נוקהאוט אלא רק בסיום 3 סיבובים. כמו שאמר ידידי זאב רויסי- הוא לא נלחם עם החזקים יותר של "הליגה המקצ..". בהצלחה רז תמיד תשאף להלחם עם הטובים ביותר אח"כ ברחוב הכל מתפוצץ. יום טוב

MikeTyson

New member
../images/Emo186.gif

מה זאת אומרת "סוגרים לו קרבות קלים" לא מוצאים לו מתחרים, וגם כשמוצאים לא כולם רוצים לעלות מולו. בוא תנסה אתה למצוא לו מתחרים. תבין, כשיש פיצול בענף בין שני 'מחנות' זה פוגע בראש ובראשונה בלוחמים הצעירים. גם שירן כהן הוא אלוף הליגה המקצוענית למשקל שלו ורז ניצח אותו בקרב חד צדדי שלא השאיר לו סיכוי לפני 3 ארועי הזירה. מקווה שב"זירה" הבאה נראה את רז בשיא הכושר והיכולת כדי שנהנה מלוחם טוב ומלהיב כמו תמיד.

RoyceGracie

New member
יופי, שירן אלוף הליגה למשקל 47-48

! והוא לוחם מוי תאי שנלחם הרבה ברכיים ! הקרב שלו עם רז היה קרב קיקבוקס (ותראה איזה מוטת ידיים ורגליים יש לרז, בלי קלינץ' מאד מאד קשה איתו) למעשה, הקלינץ' הוא מה שיוריד לרז את הייתרון הגדול, לכן אני כל כך מצפה לראות אותו בקרב מעבר לקיקבקוס (דבר שלמיטב זכרוני לא קרה מעולם)

Maceo Baston

New member
../images/Emo45.gifרק מחמאות מגיעות לרז../images/Emo45.gif

איזה יופי תענוג אני ראיתי אותו בזירה הקודמת בקרב קרטה ונהנתי וגם לפני שתי זירות ראיתי את רז מדמון מכסח לאיזה אחד עם מכנס שחור את הצורה אבל בטלויזיה כבוד שיש בפורום לוחמים כמוך.

cronic1

New member
לידיעתכם יש המון לוחמים

טובים וחבל שהתחום שסוע. איזה משקל רז?60-65 ק"ג. תתקשרו לשוקרון יוסי יש לו לוחם טוב בשביל רז התחרות בקרוב. אני צופה לאחרונה בזירה ונהנה מחלק מהקרבות רז גבוה רזה זריז בועט מצוין אך הלוחמים מולו חובבנים. מצטער אני במשקל 85 ק"ג.

Raz Madmom

New member
תגובה לכולם

קודם כל תודה על המחמאות זה מחמם את הלב ! שירן כהן אכן אלוף הליגה המקצוענית למשקל 48 קילו. לידיעתכם , אני נשקלתי ביום השקילה 51 קילו ושירן 48 , חשוב לצין שאני הייתי בן 15 ושירן בן 18 . בכל הקרבות שעשיתי עד עכשיו , למתחרים שלי היה 4-5 קילו לטובתם ובחלק מהקרבות אף יותר , אז להגיד שלא חוכמה שניצחתי את שירן זה לא יפה . דבר שני , הקרב ביני לבין שירן היה אמור להיות קרב איגרוף תאילנדי עם ברכיות לפנים אבל מסיבות כאלה ואחרות מאמנו ארז לוקוב ביטל את הקרב ונקבע קרב קיקבוקס ( אני מתאר לעצמי בגלל הפרשי הגבהים ) . נושא אחר ... בקשר לקרב האחרון שלי..... לא נמצא לי יריב לקרב איגרוף תאילנדי או קיקבוקס " מאצלנו " אך אני בטוח שמהליגה המקצוענית יש מתחרים במשקלי אך זה לא תפקידי לארגן לי את הקרבות . אני אשמח לעלות מול כל אחד במשקל 55 קילו ולא 60 -65 כפי שנכתב קרב בזירה ( המשקל שלי הוא 54 ) , אבל קודם כל עליו לתאם זאת עם המארגנים . ידוע לי שיש כרגע " בלאגנים " עם ראשי הליגה המקצוענית אך אני מקווה שבלאגן זה יסתיים בקרוב כי זה מגוחך לדעתי וזה פוגע בכולם כאחד . יום טוב לכולם . רז מדמון

RoyceGracie

New member
רז ידידי, עם כל הכבוד אתה לא כותב

פרטים מדוייקים. המשקל שלך בערב הקרבות היה 51.7 (בעיניים של רועי הייזלר) והמשקל של שירן יום לפני הקרב (מועד השקילה שנקבע ללחימה משולבת) עם בגדים ועם הכל היה 45 קילו ! ותשאל את יניב שיפתח רשומות בנוגע לכך. דבר שני שירן היה בן 16 אז ואתה 15 (בערך), היום הוא בן 17. הקרב לא בוטל ע"י ארז לוקוב בנוגע לברכיים לראש (תמיד עושה קרבות מוי תאי ואף פעם לא קיקבוקס), כולנו יודעים שארז לוקוב מאמן שהעלה המון המון מתחרים וסומך על שירן ששולט בברך ותמיד עובד ברך בקרבות שלו. אלא רענן ביקש מארז יום לפני הקרב ושוב ביום הקרב לבטל את הברכיים לראש, ואף רצה לבטל את הקרב בגלל היכולות הגבוהות של שירן בברך (כולנו ראינו איך הוא עבד בחוף פרישמן עם הברכיים האלה) ועצם העובדה שזה הקרב הראשון שלך עם ברך (למיטב ידיעתי) ולכן ארז הסכים להתפשר על קרב קיקבוקס (כדי שהקרב לא יתבטל). אתה לוחם גדול אז והמון כבוד לך על ההשקעה וכל מה שאתה עושה, באמת שכן ! אתה גם חמוד לאללה... אבל אני לא מבין מי המציא שאין לך מתחרים, כתבתי לך רשימה של מתחרים שיעלו איתך בערך במשקל שלך מספר הודעות למעלה.. וד"א, אתה יכול לשאול את רענן טל... כשהציעו קרב בינן לערן חיים (מקום 2 בעולם במוי תאי חובבני) והוא בדיוק במשקל שלך ! רענן לא הסכים לקרב ! המון כבוד לך ! באמת, אבל כדי שיגידו לך שאתה הטוב שבטובים עלייך לעבור דרך הליגה המקצוענית. ולא רק הקיקבוקסרים של "CMA אומנות לחימה" בברכה והערכה, ROYCE GRACIE

למעלה