שלום לכולם!!

זה התחיל שדנו איתו בנושא ....

התחרויות שלו.... אבל אתה צודק.... אין לי כח גם להגרר לפוליטיקה, אני מעדיף להוציא אנרגיות עלך עוד ערב קרבות מרמה גבוה כמו שהוצאנו....... יניב

MikeTyson

New member
זה באמת נמאס...

היה לי מורה פרטי עכשיו שעתייםםםם
בלשון וזה לא נמאס עלי ככה.

garey

New member
יניב אף אחד לא הזכיר תחרויות שלי או

שלכם , או שאתה לא רואה את המסרים נכון ,לרויסי גרייסי ,וכשאתה מקבל תשובות הם לא לרוחך ,אף אחד לא דן איתי על ארוע ,וגם אין על מה זה היה לשביעות רצונם של רובם, חלקם לא ,זה ברור, לעולם לא ניתן לרצות 100% , קהל מכל סוג של ארוע ,תמיד יהיו טענות לפה ולשם, ג'רי על תפריע לי לבשל את המרק בחייאת יניב עם לא יצא טעים הארוחה עלייך ג'רי

יצא מרק טוב? ...........

ג'רי תאמין לי שאני אינטלגנט מספיק לקרוא ולהבין את המסרים שנשלחים... יש תשובות שלרוחי ויש תשובות שהם לא לרוחי... אבל אני מקבל כל אדם באשר הוא שמשתתף בפורום ונותן את דעותיו, גם אם הם לא לרוחי, וגם אם אני לא נהנה לשמוע את מה שאותו אחד אומר... אבל אני לא חייב להסכים... חוץ מזה תתאר לך שהייתי מסכים על הכל.... לא היה מעניין כאן....? תזהר ג'רי שהמרק לא ישרוף לך את הלשון.... לא תוכל לדבר בפורום... יניב

garey

New member
יניב פישר חבל לך על הזמן המרק

שאני עושה תימני אורגינאל, למרות שמוצאי יווני אורגינאל וגאה, מוזמן תמיד להישרף ביחד בלשון, כל הסיר המשובח עכשיו בתנור לכל הלילה, זה הכייף של יום שישי,מעבר לזה בטוח שלא מסכימים על הכל ,עם כך היה היה משעמם,ג'רי

RoyceGracie

New member
ידידי, רז אמר דברים שיכולים לפגוע

באנשים (למשל ארז לוקוב, שירן כהן) בכך שנתן נתונים לא נכונים

אני בטוח שלא עשה בכוונה.....

הוא נתן את מה שהיה ידוע לו ...., רז הוא חמד של בחור..... אבל הוא לא מתעסק בענינים האלה, לכן המידע המוטעה שנתן. רז מדמון הוא לוחם בזירה שעולה נגד מתחרים שהמאמנים שלו מציבים לו, הוא לעולם לא יגיד לא רוצה לעלות נגד מתחרה זה או אחר, משום שזה תפקידו להלחם! והוא סומך על המאמן שלו. אכן ההמלצה שלי לוודא נתונים לפני שליחתם על גבי הפורום אבל מצד שני כבר אמרתי.... מה שמעניין באמת ששני המתחרים עשו קרב ברמה גבוה!! יניב

dardale1

New member
אני מאמין לרז ולא לארז לוקוב

אני מאמין שמאמן יש לו עניין לשקר ולחניך לא. חוץ מזה איזה יופי עובד רז מדמון ואיך השתולל הננס של ארז לוקוב כמו איזה ברברי. בכלל אם יש מחלוקת בעניין המשקל אני תמיד יאמין יותר למארגני הזירה כי הם יותר מדוייקים.

garey

New member
dardale1 עם מאמן משקר זה סוף דרכו

כך אני מבין זאת ,מאמן לא אמור לשקר לא על חניך ולא על משקל, ולא משנה שמו ,באופן כללי אבוי לאותו מאמן ששיקר,האמינות ירדה ממנו לכל החיים,הרי חיי החניך בידיים אמונות, עם במכון ועם בזירה , מאמן משקר ,לא בוטח בו ,אתה יכול להאמין למי שאתה רוצה זו זכותך ,אבל להגיד על ארז לוקוב שהוא לא אמין.....דווקא עברתי איתו שבועיים מאוד מאוד אמינים כולל בשקילות וכולל בבדיקות ,

garey

New member
כניראה משהוא לא בסדר באיזה מקום

גם חתימות בפני ארז לוקוב ושקילה ,ששמורים אצלי ואצלו ומתוייקים במחשב, אני מאמין לאנשי הזירה ,וגם לאנשי הליגה שראיתי את שיתוף הפעולה , לכן גם תייקתי הכל ,ומענין למה ........

RoyceGracie

New member
חוצפן אתה אהה ? כמה קרבות עשית ?

ומאיזה גיל ? תשווה את עצמך לשירן ונדבר על הטרול שמשתולל

פוליטיקה,היא כמו זפת בים,

אתה לא רוצה שתידבק לך לרגל,אך אם באת לים,אתה צריך לקחת בחשבון את האפשרות שהיא תידבק לך לגוף. אני מקדם בברכה כל חבר חדש בפורום,ואם ישנם לוחמים בזירה אשר מצטרפים לפורום אדרבא,ואדרבא,אני אשמח אם לוחמים אלה ישתפו את חברי הפורום בחוויות אותן הם חווים מחדש בעת עלייה לקרבות,יתנו אולי מספר טיפים לפני עליה לקרב,או כיצד לשפר את סגנון האימון כל אחד לפי דעתו האישית,כמובן. הייתי מאוד ממליץ,שלא להיכנס לעניין הפוליטיקה,ראשית זה עלול להסיח את דעתכם מהאימונים,הקרבות,והשאיפה להצלחה.שנית,דברים שתאמרו בנושא עלולים להתפרש בצורה שונה לחלוטין ואז עלול להיוצר מצב כי שמכם הטוב ייפגע.לספורטאי אסור בתכלית האיסור להתערב בפוליטיקה,זו עבודה של המאמן,האמרגן,יו"ר האיגוד וכו'.ספורטאי צריך לחשוב רק על דבר אחד: "איך להשתפר".אין ספק כי גולשים רבים אשר צופים בקרבות "הזירה" בשידורי הטלויזיה,ירצו לשמוע ולשאול שאלות לוחמים מהזירה כדוגמת רז מדמון, קים בגדסרוב,ואור אזולאי (מצטער אם שכחתי מישהו נוסף) אשר כבר משתתפים בפורום זה,ואשמח אישית לשמוע תגובות,חוויות,הצעות,שאלות,ובקשות מצד הלוחמים. לוחמים יקרים,אתם מייצגים את הספורט שלנו,המכונים,המאמנים וכמובן את עצמכם,תגיבו,תכתבו,תציעו,אך ללא התלהמויות ובטח שללא פוליטיקה!! לכבוד הוא לנו לקבל אותכם כחברי פורום זה.שאו ברכה. שלכם בפורום, אורי צבי,

למעלה