פוליטיקה,היא כמו זפת בים,
אתה לא רוצה שתידבק לך לרגל,אך אם באת לים,אתה צריך לקחת בחשבון את האפשרות שהיא תידבק לך לגוף. אני מקדם בברכה כל חבר חדש בפורום,ואם ישנם לוחמים בזירה אשר מצטרפים לפורום אדרבא,ואדרבא,אני אשמח אם לוחמים אלה ישתפו את חברי הפורום בחוויות אותן הם חווים מחדש בעת עלייה לקרבות,יתנו אולי מספר טיפים לפני עליה לקרב,או כיצד לשפר את סגנון האימון כל אחד לפי דעתו האישית,כמובן. הייתי מאוד ממליץ,שלא להיכנס לעניין הפוליטיקה,ראשית זה עלול להסיח את דעתכם מהאימונים,הקרבות,והשאיפה להצלחה.שנית,דברים שתאמרו בנושא עלולים להתפרש בצורה שונה לחלוטין ואז עלול להיוצר מצב כי שמכם הטוב ייפגע.לספורטאי אסור בתכלית האיסור להתערב בפוליטיקה,זו עבודה של המאמן,האמרגן,יו"ר האיגוד וכו'.ספורטאי צריך לחשוב רק על דבר אחד: "איך להשתפר".אין ספק כי גולשים רבים אשר צופים בקרבות "הזירה" בשידורי הטלויזיה,ירצו לשמוע ולשאול שאלות לוחמים מהזירה כדוגמת רז מדמון, קים בגדסרוב,ואור אזולאי (מצטער אם שכחתי מישהו נוסף) אשר כבר משתתפים בפורום זה,ואשמח אישית לשמוע תגובות,חוויות,הצעות,שאלות,ובקשות מצד הלוחמים. לוחמים יקרים,אתם מייצגים את הספורט שלנו,המכונים,המאמנים וכמובן את עצמכם,תגיבו,תכתבו,תציעו,אך ללא התלהמויות ובטח שללא פוליטיקה!! לכבוד הוא לנו לקבל אותכם כחברי פורום זה.שאו ברכה. שלכם בפורום, אורי צבי,