שלום לכולם!!

RoyceGracie אתה הדובר החדש?

של הליגה המקצוענית..? כי לפי מה שכתבת אני מבין שהיתה התייעצות רצינית.... אני יכול לבדוק את הרישומים, אבל מה זה יעזור עכשיו? גם לגבי העובדות, זה ביטל או ההוא ביטל.... לא משמעותי..., והויכוח או הדיון הזה, הוא לטעמי סתמי.... בדיוק כמו הדיון/הויכוח שהיה דאז עם מר אוקנין על המשקל של רז מדמון... מה שחשוב ששני המתחרים עשו קרב טוב ואיכותי... לגבי רשימת האנשים שלך, אנחנו לא עובדים עם הליגה המקצוענית, ולרז מדמון יש עדיין דרך ארוכה מאוד ויש לו עוד הרבה מה להוכיח בזירה בשביל שיהיה אפשר לקרוא לו הטוב מכולם....- אבל מה שבטוח שהוא לא צריך לעבור את אנשי הליגה המקצוענית בשביל להוכיח שהוא הטוב מכולם..., מה שעוד בטוח שגם אם היה עובר את מתחרי הליגה המקצוענית עדיין היו אומרים.. שהוא לא הטוב מכולם.... ראה ערך מרחב מוהר... יניב

RoyceGracie

New member
יניב ידידי

אני שומע קולות מכל מיני מקומות שאומרים "הפורום שלהם" (פורום תפוז) ו"הפורום שלנו" (פורום וואלה). זה חבל מאד, שעכשיו יש גם פילוג באינטרנט. אני חושב שיש לשלב מישהו מהליגה המקצוענית בפורום, או לעשות את המנהלים שלו נטרלים לגמרה (זותי למשל). כפי שהוא היום, אנשים מהליגה לא כותבים פה משום מה, ואנשים ממשולבת לא כותבים בוואלה... וחבל שכך, הרי המטרה היא כמה שיותר פלורליסטי, לא ?. אני לא הדובר של הליגה ולא כלום, אבל כשאני רואה שכותבים דברים לא נכונים אני מרגיש צורך למחות על כך... לגבי מרחב, לי אין דעה... כי אני לא הייתי בעניינים אז, ולא ראיתי קרב מוי תאי אחד שלו מעבר לטלויזיה. אני לא יודע מה היו פשר ההענויות תיגר על מרחב (כידוע קרא תיגר על כל מי שרוצה עד 67 קילו) ובאיזה שלב של הקריירה שלו הן נעשו. אבל עצם העובדה שמדברים עליו כלוחם מוי תאי עד היום מוכיח כמה גדול הוא היה, למרות שהוא היה של משולבת... וכל הכבוד על כך. ובנוגע לרז, הוא לא מקבל אתגר במשולבת (עובדה שעשה קרב קראטה מחמת חוסר מתחרים) ולכן הוא כן צריך לעבור בליגה. המאמנים נמצאים שם בשביל התלמידים ולא להפך, כדי שהתלמידים יתקדמו (משולבת ומקצוענית כאחד) יש לשים את החילוקי דעות בצד, גם אם זה עולה אחד על חשבון השני לפעמים ולתת לתלמידים לעבוד אחד עם השני (כי תכלס איפה יהיה הקרב, בזירה שלי או שלך, מי יקבל את הקרדיט... כל זה עניינים שוליים, אנחנו פה בגלל שאנחנו אוהבים את זה, ורוצים להתאמן וזה הכל. למה לסבך את הכל בשטויות אנושיות.) יום טוב יניב ידידי

תשובה...

1. אף אחד לא מונע מאנשי הליגה המקצוענית לרשום כאן בפורום, דווקא בני קוגן רושם כאן שיש לו מה להגיד, ולגבי שאר המאמנים הם מוזמנים גם... 2. נסיתי שZOTI יהיה איתנו מנהל פורום, ואפילו ניהלתי דיונים עם הנהלת הפורומים, לצערי הנהלת הפורומים דחתה את בקשתי מסיבות שלהם. 3.אשמח אם תוכיח לי איפה לא הייתי נטרלי (נא לתת דוגמאות) בניהול הפורום הזה, נטרליות זה לא אומר שאני צריך לייצג את הצד השני, זה התפקיד שלכם, אני מייצג צד מסויים ולכם יש את כל הבמה לפרסם, להגיב, וכו...- האם מחקתי משהוא שאמר הודעות שלא מצאו חן בעיני ?, דווקא זה היה ההפך מחקתי הודעות שתקפו את הליגה... אז בוא נשמע דוגמאות מתי , איפה, והיכן הבמה לא נתנה לכם באיזה שהיא צורה? ואז נחליט... 4. פילוג זה אומר שכל קשר מכל סוג שהוא לא מתקיים. את הדאגה למתחרים שלנו, תשאיר למאמנים, אני מבטיח לך שהם מנוסים מספיק לטפל בעניין. 5. בכל מקרה אני שמח שאתה משתתף פעיל ותורם בפורום, וגם אפילו אני חייב לציין שבאופן אישי עזרת לי רבות מאווודדדד, ועל כך אזכור לך תמיד בתודה גדולה. יניב

RoyceGracie

New member
אני לא אומר שעשית שום דבר נגד הליגה

היית מנהל נפלא, אבל אנחנו שנינו מכירים את המצב... ועצם העובדה שיש 2 מנהלים מאותו צד ושום ייצוג מהצד השני מונע מהצד השני להתקיים בפורום הזה. חבל שזה כך, אבל זה המצב...

RoyceGracie

New member
אין בעיה, העיקר שיהיה פלורליסטי

ולא מוגבל לסקשן אחד של המדינה

ועצם זה שיש מנהל בוואלה מצד של

הליגה המקצוענית בלבד?? לי אישית זה לא ממש הפריע!! מה שהפריע לי שהוא פשוט לא תרם בכלום לפורום.....ד"א גם עכשיו הוא לא תורם כלום לפורום, אילוצי עבודה מן הסתם, אבל שהייתי שם.... זה ממש לא הפריע לי... אין סיבה שזה יפריע גם לכם יניב

הפורום הזה הוקם עבור כולם,

כל אלה העוסקים באומנויות לחימה בזירה,חבל לשמוע כי כבר יש חבר'ה מהצד השני הטוענים כי פורום זה נועד להתחרות בפורום "וואלה" אני סבור ומשוכנע למעשה כי פורום זה הינו דמוקרטי לחלוטין ואינו מנסה "לפגוע" באף פורום אחר בין אם דומה לו ובין אם לא.לעניות דעתי,אם אנו (יניב ואנוכי) לא נייטרלים ויש להציב מנהל נייטראלי במקומנו הרי כי כך הדבר גם בפורום ב"וואלה",מנהל הפורום שם משתייך ל"ליגה המקצוענית" אך האם זה אומר כי הוא אינו נייטראלי לגבי הפורום אותו הוא מנהל?? לדעתי כל עניין הפילוג הזה הוא קטנוני,מטופש,מזיק,וחסר כל תועלת,אך מכיון שהוא כבר קיים אין הרבה מה לעשות,אישית אני מאמין כי הזמן יעשה את שלו בנושא,ונכון,מי שנפגע למעשה כרגע מכל "הפילוג" הנ"ל הם ספורטאי הענף ועל כך אני מצר!!! שוב,לא נותר אלא לקוות כי נושא זה יבוא על מקומו בשלום במהרה. שלך בפורום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי צודק מאוד איתך בנושא

כאוב זה ,למרות הכל עדיין חושב ובטוח שצריך לעשות סוף לנושא זה, לא בגלל כשלון או הצלחת ארוע זה או אחר אין קשר לדברים, רשמתי לפני שעה בוואלה אותו מסר לאדם מסוים,במדינה קטנה כשלנו , אין מספיק לוחמים ,בסוף כולם יתחרו אחד נגד השני כמה פעמים , הקהל לא יהנה וגם הלוחם עצמו ימאס לו הנושא להילחם עם אותו אדם, חובה לשבת כולם לשים משקעים בצד להגיע לעמק השווה נקודה , רק כך יהיה ניתן להצליח עוד יותר ,זו לא אמורה להיות הצלחה אישית של אף צד,ההצלחה היא של הספורט והענף ,והצלחתו היא טובת עתיד ילדינו מהקטן ועד לגדול נקודה ,מי שלא מבין זאת, מאבד את עצמו ואת חשיבותו לספורט זה, שאמור לפי כול הכללים להיות טהור משיקולים ואינטרסים אלו ואחרים, אני לא מאשים צד זה או אחר ,אני כן קורא לצדדים לשבת כמו בוגרים , שחושבים לטובת הענף האדיר הזה ולסיים את המחלוקות ברוח אצילית וספורטיבית למען כולם, ג'רי מזרחי

garey

New member
יניב פישר לפי רשומך אתה עדיין לא

מסתדר עם ביקורת ,או כותובים לגבי עובדות מסוימות,ישר רויסי גרייסי, דובר הליגה וואלה לא מבין אותך ,דסקלו מהליגה ,רויסי מהליגה , מילה אחת ניכתבת ישררררר ליגה ,עזוב צא מהשטויות ,אתה רושם דברים שעם רז מדמון מנצח לוחם מהליגה היו אומרים שהוא לא ניצח,מה השטויות האלו, מאיפה הבטחון הזה יניב,אני שם לב שהטינה הזו נמשכת כמו מסטיק עד מרחב מוהר,היום ברור לך שהכל שונה ראה בפורום אין היתלהמויות בוואלה למעט אחד בודד,שכבר טוב שכך, תתחיל או תתחילו לקלוט שמשהוא טוב כן קורה , ב-ל-י-ג-ה שינוי ומוצלח ביותר בהכל אולי לפני כן זה גם היה ,אין לי מושג,אני רק שומע ורואה בכתובים הליגה לא בסדר תמיד, לא הייתי אז אני לא יודע,וגם לא מענין אותי כל כך ,מה היה בעבר, היום כן מענין אותי ושמח מאוד שהדברים מתנהלים בצורה טובה ,ויכולה להיות עוד יותר טובה ,הכל שאלה של זמן.לאט לאט ובטוח ,ובצורה חיובית מכל המאמנים שעבדתי איתם,אין מצב שלא היו חילוקי דעות,אבל ניפתרו בדקות ושניות,החוכמה להמשיך קדימה לא להיסתכל תמיד לאחורה ,מה שהיה אז ,תמיד תישאר עם המחשבות מאחורה.......זה הסבר מדוייק ולא מיתלהם, ג'רי מזרחי

garey על איזה ביקורת דיברת?

רוויס גרייסי לא מתח ביקורת כלל וכלל, הוא פשוט נתן את דעתו.... והוא לא ציין מי אשם ומי לא.... - אז איפה כאן יש ביקורת?? כפי שהוא נתן את דעתו, נתתי אני את דעתי, ואין שום קשר לקבלת ביקורת כזאת או אחרת. בכדי להסתכל קדימה צריך טוב טוב להביט אחורה וללמוד ולהפנים את כל הטעויות שנעשו, ולתקן אותם, את זה עשינו כבר ב"איחוד הראשון" שבו גם סוכמו פרטים עם ראשי הליגה המקצוענית לשיתוף פעולה, סיכומים שהם בחרו בסוף להתעלם מהם ולעשות ההפך גמור... היית או לא היית זה לא כאן מה שמשחק תפקיד, כי שיהיה איחוד לא איתך יצטרכו להתמודד בשלישית, אלה שוב עם אותם אנשים....- ועם אותם אנשים כבר התמודדנו מספיק. הדברים כרגע מתנהלים לסביעות רצונם של שני הצדדים, לכן אין מה למהר יניב

garey

New member
יניב פישר ברור ששני הצדדים נהנים

רויסי לא מתח ביקורת ,אז למה הוא נהפך לדובר הליגה... הצדדים נהנים שנהים זה ברור לי מאוד מאודוהוסיף יותר ממה שחשבת, דעתי שונה לחלוטין מדעתך,מסיבה אחת, ראה מסר לאורי צבי ששנינו באותה דעה, זה לא שאני נגד הליגה ודרכם או נגד cmaודרככם,דעתי היא אישית נטו, בדיוק כפי שאורי ציין זאת ,אולי תיתן תשובה גם לאורי על תשובתו לגבי המחלוקת, למה אתה לא מגיב גם לאורי שמציין את חשיבות העינין כמותי בידיוק,הרי אורי ניטראלי וחופשי בדעותיו עם יו"ר הקי-בוקס אומר גם הוא את מה שאני ורבים כמותנו אומרים מבלי חשש אז .........,ראוי מאוד להגיב גם לו ,למרות הכל כולנו בדעה אחת טובת הענף. ג'רי מזרחי מבשל מרק תימני אורגינאל עם חילבה טובה ככה לחריפות מוזמן לארוחה ,השנה עדיין לא חלפה חלק מהובי שמרגיע לי את הנשמה ,

אין לי מה להגיב לאורי כי....

עם אורי אני מדבר כל יום בטלפון!! אני מכיר את דעותיו טוב מאוד והוא מכיר את דעותי טוב מאוד... כל שיחה שלי איתו על גבי הפורום בנושא זה... תהיה משולה לשיח של חרשים.... כי טחנתי איתו את הנושא מכל הכיוונים...בטלפון יניב

garey

New member
יניב פישר תשובה לא מקובלת נקודה

אולי במקום פורום נתחיל להתקשר אחד לשני ,כל אחד יתן פלאפון שלו , ולא ניצטרך פורום, גם התשובה תיהיה משולה לחרשים בכללי, אז זה לא מהיגיון לקבל תגובה כזו,היתחמקות לשאלה אמיתית כך זה נשמע..... ג'רי מזרחי

אורי צבי מנהל את הפורום איתי...

חוץ מזה חוץ מזה תפקידו של אורי צבי אצלנו זה:- 1. שופט 2. בתור יו"ר איגוד הקיק בוקס הוא גם מפקח על האירועים 3. פרשן של "הזירה" זה לא מתפקידו להפיק את אירועי הזירה, או להציב קרבות. אני מכבד את דעתו, וידוע לי שהוא שואף לאיחוד, אבל זה לא תלוי לו בי ולא בו... - כל דיון איתו על העניין הזה לא רלוונטי יניב

MikeTyson

New member
במקום להיכנס שוב לפוליטיקה

כדאי להחמיא ללוחם הנפלא ששמו הוא רז מדמון. מה שאנשים כאן עושים זה מחפשים נגד מי הוא התחרה ונגד מי לא, מחפשים עובדות שאפשר ללמוד עליהן בשיעור היסטוריה. כל היום רק טענות. כשהסתיים ערב הקרבות באוסישקין לא זכורה לי טענה אחת לרעה אלא מה"צד" של CMA ואחרים. להפך, איחוליי בהצלחה מכל הלב. הנושא של ההודעה המרכזית הוא בסה"כ שרז הגיע כחבר חדש לפורום, זה הכל. לא זכור לי שרז אמר שהוא רוצה שתווכחו עלין בשנייה הראשונה שהוא הגיע לפורום. ואני רואה כאן אנשים כמו אורי צבי יניב פישר וג'רי שנמענים מלהיכנס ל'ויכוחי הפוליטיקה' אבל כשאחרים ישר נכנסים לזה - אי אפשר שלא. אז אל תתנו לרז להצטער על זה שהגיע לפורום כי זה פורום נפלא. ואל תתנו לי להצטער על זה שהבאתי לו לכאן כי לא מגיע - לא לי ולא לו. נגמרו הויכוחים, תשבו קצת בשקט. מה שכולכם הייתם צריכים לעשות זה פשוט להגיד לו 'ברוך הבא' ואולי לדון בכמה נושאים איתו בקשר לתחרויותיו. הפוליטיקה הזאת נמאסה !!!

למעלה