שלום לכולם!

a d i d a s 2 1

New member
תתנחמו שניכם..

כל מילה נוספת שלי תהיה מיותרת לגמרי... ללי מה שלומך? שמעתי על מישהי ירושלמית שחפשה קרם ולא הצליחה למצוא בחנות.. מעניין בגלל מי...

זהו שהיה באמת חסר קרם הלילה

ואמור להגיע מחר...הזמנתי... ואני בלחץ שישכחו ויתנו אותו למישהי אחרת...אבל אין מצב שיגיע רק אחד..נכון?? וחוץ מזה אני גמרתי לספור נקודות... תדעי לך וגם כפית הגיעה למסקנה הזו שזקי אייזנמן הו דיאטה מצויינת... צריך לספר לאודטה...זקי אייזנמן בהופעה ללא תחושת רעב... 3 ק"ג ביומיים... "כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה???"

Nova5

New member
שון לא תיתן לי לשקר...

לפני שבועיים כתבתי "לו יכולתי להתאהב בו, כמו שאר בנות הפורום, הייתי גם מורידה במשקל בלי להתקרב לחדר כושר. " אז מאין בררה אלך לי לשמוע עוד כמה שירים של ג'מוס - והמבין.....

a d i d a s 2 1

New member
חחחח איזו אישה את!!!!!!

מה מונע ממך? לאהבה אין גיל נששששששששמה... "ולמה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר..."

a d i d a s 2 1

New member
יאנה את שומעת..אני מתנצלת...

אבל ההופעה בחיפה שמתוכננת לעוד שבועיים... הדרך היחידה שלי להגיע אליה היא להגיע לחיפה ביום שישי בערב... אז חשבתי וחשבתי בזמן שאת קיקית וקיקית והחלטתי שאני מזמינה תעצמי אליך לארוחת שישי.... חחחחחחחחחחחחחחחח

a d i d a s 2 1

New member
נכון..אז ארוחת שישי

ארוחת שבבת בבוקר ארוחת שבת בצהריים... ארוחת הערב לפני ההופעה, הקינוח שאחרי ההופעה לכל זה אני מזמינה תעצמי אליך... עכשיו תגידי שאת לא מקקה!

a d i d a s 2 1

New member
יאללה...אם רת אוצה לספור נקודות..

תראי את הקליפ שלבדרך אל האושר ותגידי לי לאן את מגיעה כשאת סופרת אצל מורן... :) את והקרמים שלך! חחח יש לך מזל שלא ספרתי לבעלך על השקיות שהחבאת ממנו.... עכשיו יש לי קלף עליך כדי שתגיעי לחיפה... ולא יתנו למישהי אחרת ..... אל תשכחי שאת זה בכל זאת את! ובקשר ג'קו..אני מוכנה לספור משהו אחר....ולא נקודות!

נמשיםםםםםםם

אחותי יש כאן אחת שבעלי מאוהב בה... והמבינה תבין....שלא תשתף איתו פעולה בלי סיפורי שקיות מאפריל...

moon line

New member
ללי מה שלומך? לפני שאני נפרדת

מכם ונפגש רק בשנה הבאה חחחח (כל שנה אותה הבדיחה) גם אני יכולה להעיד שג'קי אייזנמן (אייזמן שיהיה) דיאטה טובה לבריאות. ועכשיו קבלו למפרע נשיקה

נו כפית... ואת דאגת שהוא ייכנס היום

ויראה דברים רעים... כמו "ירידה לצורך עלייה וכאלו..." שלא יתחיל לגבות מאיתנו כסף על הדיאטה הזו...ד"ר חרמון לוקח 360 ש"ח.... ורד תעשי הנחההההההה למנויות ותיקות....

למעלה