ואמור להגיע מחר...הזמנתי... ואני בלחץ שישכחו ויתנו אותו למישהי אחרת...אבל אין מצב שיגיע רק אחד..נכון?? וחוץ מזה אני גמרתי לספור נקודות... תדעי לך וגם כפית הגיעה למסקנה הזו שזקי אייזנמן הו דיאטה מצויינת... צריך לספר לאודטה...זקי אייזנמן בהופעה ללא תחושת רעב... 3 ק"ג ביומיים... "כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה???"
לפני שבועיים כתבתי "לו יכולתי להתאהב בו, כמו שאר בנות הפורום, הייתי גם מורידה במשקל בלי להתקרב לחדר כושר. " אז מאין בררה אלך לי לשמוע עוד כמה שירים של ג'מוס - והמבין.....
אבל ההופעה בחיפה שמתוכננת לעוד שבועיים... הדרך היחידה שלי להגיע אליה היא להגיע לחיפה ביום שישי בערב... אז חשבתי וחשבתי בזמן שאת קיקית וקיקית והחלטתי שאני מזמינה תעצמי אליך לארוחת שישי.... חחחחחחחחחחחחחחחח
תראי את הקליפ שלבדרך אל האושר ותגידי לי לאן את מגיעה כשאת סופרת אצל מורן... את והקרמים שלך! חחח יש לך מזל שלא ספרתי לבעלך על השקיות שהחבאת ממנו.... עכשיו יש לי קלף עליך כדי שתגיעי לחיפה... ולא יתנו למישהי אחרת ..... אל תשכחי שאת זה בכל זאת את! ובקשר ג'קו..אני מוכנה לספור משהו אחר....ולא נקודות!
ויראה דברים רעים... כמו "ירידה לצורך עלייה וכאלו..." שלא יתחיל לגבות מאיתנו כסף על הדיאטה הזו...ד"ר חרמון לוקח 360 ש"ח.... ורד תעשי הנחההההההה למנויות ותיקות....